slm kızlar bugün 45 günlük olduk acaba ben ne zamn adet görmeye başlıcam daha arada kahverengimsi gelio çok az
slm kızlar bugün 45 günlük olduk acaba ben ne zamn adet görmeye başlıcam daha arada kahverengimsi gelio çok az
günde bir tatlı kaşığı nurse harveys veriyorum çok memnunumcanımKızlar gaz sancılarına bir çözüm bulabildiniz mi deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı.oğlum ıkınmaktan uyuyamıyor,tısılayıp duruyor.
kızlar doktora muayne olmaya ne zaman gitmek lazım ben kontrole gittğimde doktorum amelyattaydı bebeğimde yanımda oldugu için göremedim sadece tek dikişimi aldırdım eve döndümm
myomda alındı bende acaba bir gitsem mi doktorumaa
vitamincim ben 1 hafta sonra gitmiştim,dikişlere bakmak için çağırmıştı,bir daha gel demedi.Ama ilk doğumda dr 40 gün sonra çağırmıştı,smear testi yapılmıştı.
mrb mıyomun buyukmuydu normal doğummu yaptın
aynen bende öyle gitmiştim ameliyattydı dikişi aldırıp geldim.40 mda cıktıı bende bir giderim olmazsa banada yapar belki smear testi
sagol canımm
nasıı gidiyoo sende durumlarr ?
günde bir tatlı kaşığı nurse harveys veriyorum çok memnunumcanım
Canım selam benim ki 40ın cıkınca gel demiştikızlar doktora muayne olmaya ne zaman gitmek lazım ben kontrole gittğimde doktorum amelyattaydı bebeğimde yanımda oldugu için göremedim sadece tek dikişimi aldırdım eve döndümm
myomda alındı bende acaba bir gitsem mi doktorumaa
günaydın kızlarr
gaz için kimyon çok iyii geliyoo her yemeğinizde muhakkakkk koyunn bol bollll bebeğin ossurugu biraz kokuyuooo ama olsun :))))
birde benm tecrübemmm inşş sizdede yararrr
mesela gaz sancsımı varr
altını acın biraz bekleyinn
benim kızım o seklde cok rahat gaz cıkarıyoo kendi ayaklarını havaya kaldırıyoo hem altı acıkta rahat ediyolar ondann
inş şişinize yarar sizde de etkili olur
kızlar bebişlerinizin göz rengi belli oldu mu? bizim bugün kırkımız çıktı sağlık ocağınaki hemşire kırkı çıkınca belli olur demişti ama hala mavimsi lacivert
Kızlar gaz sancılarına bir çözüm bulabildiniz mi deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı.oğlum ıkınmaktan uyuyamıyor,tısılayıp duruyor.
biraz uydurmuş sanki,40 günde göz rengi mi belli olur,1 yaşına kadar değişebiliyor.
daha belli olmaz ki ya 6 aydan sonra diye biliyorum ben de 40 ından sonrayı da ilk defa duydum
canım daha değişir göz rengi 1 yaşına kadar değişebilir benim oğlumun şuan mavi
demek ki hemşire iyi sallamış kızlar:)))
evet yeni bir soruyla yine karşınızdayım özellikle ikinci bebişli anneler siz söyleyin çoğumuzun lohusalık dönemi bitti bir kısmımızın da bitmek üzere bu noktada kafamı kurcalayan şey ilişki için nasıl korunucaz spirali adet görmeden takmıyorlar sanırım ve ben yine ilaç kullanmak istemiyorum sütün koruyuculuğu olayı da fos çıkıyor ne düşünüyorsunuz bu korunma konusunda?
canım elma yağı dene faydası oluyo ben kullanmaya başlayalı okadar zorlanmıyo bebişim ayak topuğuna saat yönüne doğru sürüyosun
demek ki hemşire iyi sallamış kızlar:)))
evet yeni bir soruyla yine karşınızdayım özellikle ikinci bebişli anneler siz söyleyin çoğumuzun lohusalık dönemi bitti bir kısmımızın da bitmek üzere bu noktada kafamı kurcalayan şey ilişki için nasıl korunucaz spirali adet görmeden takmıyorlar sanırım ve ben yine ilaç kullanmak istemiyorum sütün koruyuculuğu olayı da fos çıkıyor ne düşünüyorsunuz bu korunma konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?