2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bugün 45 günlük olduk acaba ben ne zamn adet görmeye başlıcam daha arada kahverengimsi gelio çok az

biz 57 gunluguz bugun. dun doktorakontrole gittim. Emzirdigin icin belli olmaz dedi, henuz yumurta gelismemis bende en azindan 1ay Daha rahatsin ama sonra ne zamanolacagi belli olmaz dedi. 6aya kadar adet gormeyen bile oluyormus. Korunmak lazim bu donemde.

Selam kızlar , herkese iyi geceler bakıyorum sorunlarımız asagı yukarı aynı Allah hepimize ve bebişlerimize kolaylık versin sizi özlemişim arada girmeye çalısıyorum ama bi süredir Ela düzensiz ve ben evde kızımla artık yalnızım korktuğum kadar zor olmadı hatta daha güzel oldu kalabalık dağıldı , akıl veren çok bilmisler toz oldu çok mutluyum :) hepimiz çok yorgunuz ama önemlı olan sinirlerimiz sağlam ve iyi olsun öpüyorum iyi geceler

günaydın kızlarr

gaz için kimyon çok iyii geliyoo her yemeğinizde muhakkakkk koyunn bol bollll bebeğin ossurugu biraz kokuyuooo ama olsun :))))

birde benm tecrübemmm inşş sizdede yararrr

mesela gaz sancsımı varr
altını acın biraz bekleyinn
benim kızım o seklde cok rahat gaz cıkarıyoo kendi ayaklarını havaya kaldırıyoo hem altı acıkta rahat ediyolar ondann

inş şişinize yarar sizde de etkili olur

kızlar doktora muayne olmaya ne zaman gitmek lazım ben kontrole gittğimde doktorum amelyattaydı bebeğimde yanımda oldugu için göremedim sadece tek dikişimi aldırdım eve döndümm

myomda alındı bende acaba bir gitsem mi doktorumaa

vitamincim ben 1 hafta sonra gitmiştim,dikişlere bakmak için çağırmıştı,bir daha gel demedi.Ama ilk doğumda dr 40 gün sonra çağırmıştı,smear testi yapılmıştı.

mrb mıyomun buyukmuydu normal doğummu yaptın

vitamincim ben 1 hafta sonra gitmiştim,dikişlere bakmak için çağırmıştı,bir daha gel demedi.Ama ilk doğumda dr 40 gün sonra çağırmıştı,smear testi yapılmıştı.

aynen bende öyle gitmiştim ameliyattydı dikişi aldırıp geldim.40 mda cıktıı bende bir giderim olmazsa banada yapar belki smear testi
sagol canımm
nasıı gidiyoo sende durumlarr ?

mrb mıyomun buyukmuydu normal doğummu yaptın

valla cok büyük değildi myom sezeryan dogum yaptım cnm ben

aynen bende öyle gitmiştim ameliyattydı dikişi aldırıp geldim.40 mda cıktıı bende bir giderim olmazsa banada yapar belki smear testi
sagol canımm
nasıı gidiyoo sende durumlarr ?

benim dikiş alınmadı canım,kaynaşıp kaynaşmadığına baktı dr.Oğlumun akşam ağlama nöbetlerini ve tüm gün kucakta gezmesini saymazsam iyi gidiyor :))

Canım selam benim ki 40ın cıkınca gel demişti

altını açıp beklemeyi yapıyorum bende ama sonuçlar kötü oluyor:)ne zaman öyle bekletşem hemen çişini kakasını yapıyor,üst baş battaniye her yeri mahvediyoruz:)ama dediğin gibi rahatlıyor sesi bile çıkmıyor:)

kızlar bebişlerinizin göz rengi belli oldu mu? bizim bugün kırkımız çıktı sağlık ocağınaki hemşire kırkı çıkınca belli olur demişti ama hala mavimsi lacivert

canım daha değişir göz rengi 1 yaşına kadar değişebilir benim oğlumun şuan mavi

Kızlar gaz sancılarına bir çözüm bulabildiniz mi deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı.oğlum ıkınmaktan uyuyamıyor,tısılayıp duruyor.

canım elma yağı dene faydası oluyo ben kullanmaya başlayalı okadar zorlanmıyo bebişim ayak topuğuna saat yönüne doğru sürüyosun

biraz uydurmuş sanki,40 günde göz rengi mi belli olur,1 yaşına kadar değişebiliyor.

daha belli olmaz ki ya 6 aydan sonra diye biliyorum ben de 40 ından sonrayı da ilk defa duydum

canım daha değişir göz rengi 1 yaşına kadar değişebilir benim oğlumun şuan mavi

demek ki hemşire iyi sallamış kızlar:)))
evet yeni bir soruyla yine karşınızdayım özellikle ikinci bebişli anneler siz söyleyin çoğumuzun lohusalık dönemi bitti bir kısmımızın da bitmek üzere bu noktada kafamı kurcalayan şey ilişki için nasıl korunucaz spirali adet görmeden takmıyorlar sanırım ve ben yine ilaç kullanmak istemiyorum sütün koruyuculuğu olayı da fos çıkıyor ne düşünüyorsunuz bu korunma konusunda?

ben artık herhangi hormonal bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum eşim korunsun bundan sonra

kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 4. 800 olmuş birde kalça çıkıklığı için röntgen verdi onuda haftaya çektircez kısmetse herşey normal oğlumun gelişimide güzelmiş gaz olayı uyku olayı 3 aya kadar devam eder dedi yani daha 1.5 ayımız var inş.

canım spiral için adet görmene gerek yok hemen taktırabilirsin. sütün koruması ise en fazla 4 ay ve bebişlerimize süt dışında hiç bir şey 1 kaşık su dahi vermezsek koruyormuş.yani güvenmemek gerek.biz şimdilik prezervatifle korunuyoruz.ama kendimi hazır hissettiğimde(biraz korkuyorum da)gidip spiral taktırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…