2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Slm kızlar nasılsınız ara ara gırıp okuyorum yazılanları B'nde yazarımda kendını unutturmayayayım dedım:))bızde bugun 22gunluk olduk mevlutumuzu yaptık cuma gunu)artık yalnız kaldım bebısımle mısafırler teker teker bıttı...B'nde yenı bır göğüs pompası aldım lansınoh marka ıns bu ıyı çıkar bebıs ağlıyor

kızlar yarın 40 mız çıkıyor mevlidimizide geçen hafta yaptık.birde oğlumun yüzünde kırmızı kabarcıklar var sağlık ocağındaki hemşire sıcaktan dedi inş. geçer kısa zamnda

canım bende seni merak ediyodum hurma ye petibör bisküvi ye onlar süt yapıyo boza süt yapıyo

tatlım medelanın elektirikli göğüs pompasını tavsiye ederim ben hastanede onu kullandım

kızlar yarın 40 mız çıkıyor mevlidimizide geçen hafta yaptık.birde oğlumun yüzünde kırmızı kabarcıklar var sağlık ocağındaki hemşire sıcaktan dedi inş. geçer kısa zamnda
Ay darısı başımıza bende c.tesı hem babam için hem Ela icin okuttum biz daha bu cuma 1aylık olucaz . Benim bebişimde de var kabarcık hatta basında da var dr 2 aya kadar olur bu normal dedi mustelanın yatıştırıcı kremini verdi surmeye başladım umarım geçer . Biz bi de pamukçuk olduk benım gogusuclarım cok fena oldu kızımla ilaç kullanıyoruz karsılıklı gaz sıkıntımızda geçmedı bunun dışında sükürler olsun iyiyiz

gecmis olsun gaz icin tatli elma yagini denemenizi oneririm sadece ayak topuklarina gunde iki kere dairesel hareketlerle saat yonunde yapiliyor

Slm kızlar bugun gunüm vardı kırdım zıncırlerımı kadımda bağladım oto koltuğuna doğru fılız teyzeye atta yaptık dışarı çıkmaya korkar olduk eşimle kızım emmıyor açlığı da tahammülü yok basıyor çığlığı ( mama yetıstırcez dıe bırbırımıze giriyoruz..neyse bugun ılk gezmemıze gıttık bıle yarı kırk yaptım kızımla)bızımde gaz sıkıntımız var kızlar çığlık çığlık uykusunda bıle ağlıyor benım tırtılım)sap simplex kullanım ama galıba damla daa cok sancı yapıyor bugun vermeme kararı aldım bakayım belkı kendı yapınca daha az sancısı olur (
Seastıre CNm medela yı aradık su hastane tıpı pompa ıcın kıralıycaktık ama Kocaeli'ye kıralam yokmuş B'nde yardımcı olun cok kötü durumdayım dedım lansınohun elektronık pompası aynı bızımkılerle dedıler hakîkatten ıyı çıktı bu ınş şutum de çoğalır hala mam verıyorum sütü tatlı nıyetıne ara öğün gibi içiyor ;((içmedıgım çay kalmadı tatlı yemıyorum kılo olmasın dıye ondan mı ki acaba

allah kabul etsin canım sağlık ocağında bşey vermedi hemşire bizimkinin kafasındada var ama nedense gündüz yok gece çıkıyolar biz pamukçuk olmadık ama hemşire olursanz karbonatalı suyla göğsünü sil birde bebeğinin damaklarını dedi çünkü ememezmiş aç kalırmş gazımız bizimde var bitkisel şurup aldık bakalım

benm kızımda benm mememi yalancı meme diye kullnıyooo ve bu beni acyip yoruyoo
emzik inat ettim almadımmm
ama aldım şimdide 2 defa tutuu hep atıyooo birde midesi bulanıyoo gibiyapıyoo kuzumm :))

ama aldım şimdide 2 defa tutuu hep atıyooo birde midesi bulanıyoo gibiyapıyoo kuzumm :))

biz de aldık emzik ama kızım memeye daha da bir düşkün oldu. :) hem onu emiyor hem memeyi sadece uyurken emmiyor. çenesine kuvvet valla napiim

maşallah size canım benim inş çoğalır canım benim ama kiloyu dert etme kuzum ye ki sütün olsun bol bol hoşaf iç boza süt yapıyomuş onu iç petibör bizküvi ye incir hoşafı yaptır yada ye dut ye yeşillik ye sen şimdi kendi kilondan çok bebişini düşün onun için yeki sütün olsun canım zaten emzirirken kilo almazsın merak etme benim bi akrabam vardı kadın süt olsun diye dünyayı yiyodum kiloda almadı canım

UMUT ta öyle vitaminim beni emzik niyetine kullanıyo saatlerce emiyo beni artık acıdan kıvranıyorum ağlicak duruma geliyorum emzik istemiyodum inat ettim ama mecbur aldım ama oğlum almıyo öğürüyo bende ısrar etmedim

Hanımlar süt konusunda kendimde de gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak isterim gıda anlamında sütü arttıran şeyle muhakkak vardır (mesela tahin helvası ve yeşillik bende oldukça etkili oldu) ama ana gıda kesinlikle SU! günde 4 litreye kadar su içebildiğim günler sütüm müthiş ama iyi moral, uykumu almış olmak ve üç öğün düzenli beslenmek şartıyla... et süt yumurta yoğurt sütü besin anlamında daha kaliteli hale getiriyormuş, meyve sebze de vitamin açısından çok iyi ve yaklaşık yarım saatlik bir emzirme anneye 600 kalori kaybettiriyor bazen emzirme sonrası o kadar acıkıyorum ki mutfağa kendimi dar atıyorum bunların yanı sıra tatlının süt yaptığına hiç inanmıyorum tatlı olsa olsa susatıp üstüne su içirttği için süt yapıyor algısı yaratıyor. yaklaşık bir haftadır çok kötü hastayım sesim bile çıkmıyor göz göre göre hastalık bulaştırıldığı için kızgın ve moralsizdim ayrıca suyun tadı kötü geldiği için eskisi kadar içemiyordum iki litreye bile çıkamıyordum ama iki gündür daha iyiyim ve su içmeye dikkat ediyorum farkedilir ölçüde sütü çoğaltabildim demem o ki eğer suyu yeterli içmiyorsanız ne yerseniz yiyin fayda etmez bir de düşünün köyde yokluk içindeki kadıncağızlar bulgurla ayranla senelerce çocuk emziriyorlar ve o çocuklar topaç gibi oluyor

Yok dert etmeyom CNm sadece ıse yaramıyormuş barı yemıyım dıyorum )benimki ztn emmıyor bütün gun sağmazlar uğraşıyorum evden çıkmak ezıyet bıberonlar sagma makınası mama koca valızle çıkıyoruz)ıns emerde kurtulurum CNm B'nde ;((

kızlar aktardan kuru dut alıp kaynatıyorum sütü artırıyor,helva, birde bol bol su içmek,çok işe yarıyor bende

oğlumun gazı içinde sapsimplex damlayı kullanıyorum,her yemeğime kimyon katıyorum bizde işe yaradı gaz sancımız azaldı...

bugün oğlumu dada götürdük40 uçurmaya çıktık yani şimdi 2 gün misafirlerim var mevlide gelemeyenler gelicekmiş off tekrardan işkence yaama napalım sevilen yere geliyorlarmş diyelim

Saol CNm tecrüben için biz yeni annişler bıraz acemıyız

bugün oğlumu dada götürdük40 uçurmaya çıktık yani şimdi 2 gün misafirlerim var mevlide gelemeyenler gelicekmiş off tekrardan işkence yaama napalım sevilen yere geliyorlarmş diyelim

Hayırlı olsun pınarcım su gibi büyüsün inş bebişin )CNm su gaz olayını naptın bişiler bulabıldın mı??bulursan bana da yaz bnm kız da cok fena ;((bn artık gaz damlasını vermiyorum bence daha cok sancı yapıyor bugun daha ıyı ama yıne ağlamaları var ıkınırken;((yavrum bı rahat edemedi

kızlar gaz konusunda bi tecrübemi aktarmak istiyorum, sab simplex damlayı düzenli kullanın ancak düzenli kullanılırsa fayda ediyo doktorun tavsiyesiyle sabah 9 öğlen 2 akşam 7 de veriyorum bi kaç gün içinde faydasını gördüm bebişim artık gazını kendi kendine hiç acı çekmeden çıkarıyor, birde hergün humana içiyorum onun içinde rezene var onunda çok fayası olduğunu düşünüyorum, çok şükür artık gaz problemimiz çok azaldı rahat rahat uyuyor bebeğim geriye gece gündüzü ayırt etmeyi öğretmek kaldı:)) bu konudada yaptığım araştırmalara göre gece bebeğin altını kaka yapmadığı sürece değiştirmiyoruz ve kesinlikle konuşmuyoruz bebekle.. dün gece saat 8 buçukta banyosunu yaptırdım emzirdim 9 da yattı veeee tam 5 saat kesintisiz uyudu her şey yoluna giriyor galibaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…