2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben de aynen öyle yaptım canım ama görümcem yardım etti su dökmeme sağolsun

canım bebekler uyudukları zaman büyüme hormonları çalışıyormuş.uykusu bölünen çocuk zor büyür ve huysuz olur hiç bölme uykusunu.benimkide öyle uyuyor zaten aç olsa bas bas bağırıyor.

canım bebekler uyudukları zaman büyüme hormonları çalışıyormuş.uykusu bölünen çocuk zor büyür ve huysuz olur hiç bölme uykusunu.benimkide öyle uyuyor zaten aç olsa bas bas bağırıyor.

merhaba canım bugün hepatit b ikinci aşısı için sağlık ocağına gittik. çok canı yandı kızımın gözünden yaş geldi

neyse doktora da sordum 2 saatte bir emzirme ilk 15 gün için lazım şimdi gece uykusunu sakın bölme, ama gündüz en fazla iki saatte bir emzir günde en az 8 kere emmesi lazım dedi. gündüz karnı iyi doyarsa gece seni daha az rahatsız eder sen de uykunu iyi alırsın dedi.

içim rahatladı

Kizlar sukurki gece uykumuz tamamen duzene girdi,3 gece ustuste banyo yaptirdim,o 3 gecede cok rahat uyudu,dun gece yikamadim ama uyku saati gelince aldim karanlikmodaya gittim ustunu degistirdim bezini temizledim emzirdim vee tabiki mutlu son :)) rutine alistirmak gerek kuzulari.
Birdeeee ben tek gogsumu aksam saatlerinde tek gogsumu vermeyip geceye stokluyorum :)) uykuya ysticagi zaman ve gece o dolu olan gogsumu veriyorum.hem sonuna kadar bosaltmis oluyo sabaha hepsini,hemde gece sutu daha besleyici sanirim.
Aklinizda olsun,gece gogus bos olunca tam doymayip uykulari bolunuyo..

kayınvalideler de istanbulda burda kimsemiz yok çekirdek aile kaldık öle 1,5 yıllık evli olduğum için daha tam kime gidilecek tartışması yaşamadık :)) ama bilemiyorum tabi ileriki safhalarda nolur iki tarafa da uzak olmak bazen iyi bazen kötü işte :)
kızlar benm daha 40 ın cıkmasına 4 gün varda galbia ben regl oldum yaa
3- 4 gündür kanamam vss yoktuu
bugün kanamam basladıı anlamadım daha erken değil miii
benim 40 çıktı 2 gün sonra hasta oldum 6-8 hafta normal demişlerdi demekki senin de normal gebelikten önceki gibiyse durum bi sıkıntı yoktur herhal
gündüz emmeseler olmuo zaten sömürüyolar resmen yaa ama gündüz sömürmesi işe yarıyo erkenden yatıyo benim kız ve saati şaşmıyo akşam kaçta yatırırsam sabah da aynı saatinde kalkıyo dün akşam banyosunu yaptırdım saat 6 da yatırdım sabah saat 6 da açmış gözlerini mırıldanıyo pek keyfi yerindeydi :)) sağolsun bizi hep namaza kaldırıyo kuzum :)) ha bu arada hepatit b aşısı can yakıyo ama kısa süreli ben karma aşıdan korkuyorum ve 30 ocağa az kaldı :18::18::18::18:
canım valla seni tebrik ederim ya çok akıllıca ard arda uyku saati sabit olunca tabi bebek nerden anlasın süpermiş ya ben göğsümü gece dolu bırakıyorum sabaha kadar boşalıyo bi tanesi ama sabah olunca akşama kadar hangisini verdiğimi unutuyorum bi ondan bi öbüründen çünkü maşallah benim kız ağzı açık gözler fal taşı emip duracak göğsümün uçları akşama kadar haşat oluyo :2::2::2::2:

Benimde gunduz cok emiyo bende o yuzden aksama dogru birini hic vermiyorum,ozellikle sag gogsumde her zaman daha cok oluyo sut.her gece ayni saatte ve ayni duzende alistirirsaniz hep oyle gidiyo kizlar,mutlaka karanlik hafif los bi odada,uyku cicisi giydirin ve bezini degistirin.ve bunlari yaparken uyku saatinin geldigini anlatin.kisik seslerle.simdi anlamaz diye dusunmeyin sakinnn,daha sonra faydasinu goruceksiniz emin olun :))

çok doğru ben her gece 10 buçuk gibi odamıza geçiyorum kızımla önce bezini değiştiriyorum sonra emdiriyorum 11 30 gibi gazı çıkmış ve uyumuş oluyor ama misafir falan gelirse biraz düzen bozuluyor

bizim kız da kaldırıyor bizi namaza ama ben hala kılamıyorum

daha yeni evlisiniz maşallah... umarım hiç bu konuda aranızda tartışma olmasın canım.

ve evet çok yakarmış gözünden yaş geldi kuzumun bir de ne olur ne olmaz diye ateş düşürücü aldık. karma aşısı ile ilgili hemşire bir gün önce banyo yaptır çünkü bu aşıdan sonra 4 gün kadar yıkamaman lazım dedi. bizimki de 21 şubatta sadece perşembe günleri öğlene kadar yapılıyormuş.

merhaba kizlar biz bugun 21 gunluk olduk uykumuz guzel masallah kizim saat gibi 3 veya 3.5 saati gecince hemen uyaniyor..emmesi ve tekrar uyumasi 2 saati buluyor bu normalmi sizce?

diger sorum benim odam diger odalara gore daha sicak diye daha odasindan disari cikartmiyorum yani gunde 2 kere oturma odasina goturuyorum ama uyurken huzursuz oluyorum televizyonun olmasi beni rahatsiz ediyor birde odanin sicakligi tabii bu normalmi? yani cocuk gece gunduz farkini anlamaz diye korkuyorum cunku gecede ayni uyuyor gunduzde bana yardimci olurmusunuz....

yeni gördüm kusura bakma dut tam tersi gaz alıyo diyorlar ben hiç sorun yaşamadım korkmadan tüketebilirsin

kızlar bebişlerinizin göz rengi belli oldu mu? bizim bugün kırkımız çıktı sağlık ocağınaki hemşire kırkı çıkınca belli olur demişti ama hala mavimsi lacivert

merhaba canım biyolojik saatlerinin gece ve gündüzü ayırt edecek şekilde çalışmasına biraz daha var

ama ben akşam olduktan sonra muhakkak karanlık bir odaya geçip orada emdiriyorum ve hiç konuşmuyorum. zihinsel aktivitelerinin durması gerekiyor aksi takdirde hiper aktif bir evlada davetiye çıkartıyormuşuz. bir de tvden çekinmekte haklısın her türlü elektronik eşyadan uzak bir ortamda uyumalı. ama bizim evde wireless var çok üzülüyorum

kızlar bebişlerinizin göz rengi belli oldu mu? bizim bugün kırkımız çıktı sağlık ocağınaki hemşire kırkı çıkınca belli olur demişti ama hala mavimsi lacivert

canım eşimin teyzesi çocuk doktoru bugün onu ziyarete gittik ben de ona aynı soruyu sordum o da dedi ki 6 aylık olana kadar netleşmez :) yani bi 5 ay daha bekliycez

sağol canım bilgilendirme için... daha çok var desene:) amaaan gözleri güzel güzel görsün de ne renk olursa olsun ama merak işte

göz renkleri çok zaman sonra belli oluyor,kızımın gözleri doğunca lacivertti sonra mavi oldu.şuan 3.5 yaşında 2.5 yaşından beri yeşil.Oğlumda 22 günlük onunkisi de lacivert gibi bende merak ediyorum hayırlısı:)

biraz uydurmuş sanki,40 günde göz rengi mi belli olur,1 yaşına kadar değişebiliyor.

daha belli olmaz ki ya 6 aydan sonra diye biliyorum ben de 40 ından sonrayı da ilk defa duydum

Kızlar gaz sancılarına bir çözüm bulabildiniz mi deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı.oğlum ıkınmaktan uyuyamıyor,tısılayıp duruyor.

slm kızlar bugün 45 günlük olduk acaba ben ne zamn adet görmeye başlıcam daha arada kahverengimsi gelio çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…