2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bizde iki gecedir aglamadan ve deliksiz uyuanlardanizzzz
Sab simplex duzenli olmasada gunde 4 kre veriyorum,gecede yatirmadan banyo yaptiriyorum ama ben biraz gec yaptiriyorum sanirim 10 bucuk filan gibi,sonra 3-4 saat deliksiz uyuyo,uyanincada emip geri uyuyo.
Sabah 9 a kadar boyle.yalniz gun icinde mizmiz cok,cozemiyorum sebebini emiyo gazda cikiyo ama aglama modunda genelde,
Bide şu mizmizligi cozsem super olcak.
Her gece banyodan umarim hasta olmaz kuzum ama baska turlude duzene girmicek gibi gceyle gunduz

maşallah bebeklerinize kızlar,saatlerce uyuyanları duyunca imreniyorum valla.Ne şanssızım bu konuda.Benimkinin uykuyla arası yok.

Ananem memleketten her sene dut kurusu yollar evdede birsürü var bi deniyim. ama normalde dut kurusunu fazla yediğimzde gaz yapardı hoşafı yapmıyor mu?du bakalım ben bugün deniyim gaz yapacak mı ama su gerçekten işe yerıyor. gerçi bana süt yapıcı karışık çaylarda işe yarıyor :)
Yarında oğlumun 1 ayı doluyor hapatit b aşısını olacak. ay nasıl dayanıcam aşı olurken bilemedim topuk kanı alınırken çok ağlamadı ilk bi bağırdı kucağıma aldım hemen susmuştu inşallah bunda da böyle olur.

maşallah bebeklerinize kızlar,saatlerce uyuyanları duyunca imreniyorum valla.Ne şanssızım bu konuda.Benimkinin uykuyla arası yok.

canım banyo sonrası gevşiyip uyumuyor mu?Genelde her bebek uyurmuşeğer öyleyse akşam yatmadan evvel yıka bebeğini her zamanda aynı saatlerde yıka 3-4 saat uyurlarmış. ben gündüz yıkıyorum gece genelde uykusu iyi oluyor zaten

çok geçimş olsun.. kusması nasıl ki benim bebeğim de kusuyor ama her zaman değil bi de kesik süt gibi kusuyor ve miktarı değişiyor korktum ya şimdi

annem söyelmişti kesik süt şeklinde kusuyorsa sütün yaramıştır çocuğuna. Doymayı tam bilemediğinden fazla içtiğini çıkartıyormuş

kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz ... benim evim pek sıcak değil. daha doğrusu bir oda iyi ısınıyor diğer yerler soğuk... ben ancak haftada iki kere yıkıyabiliyorum

ahh canım bebişler banyo yapınca rahatlayıp uyurlar evet ama benim oğlum niye uyumuyo anlamıyorum saatlerce ayakta çocuk yaa

kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz ... benim evim pek sıcak değil. daha doğrusu bir oda iyi ısınıyor diğer yerler soğuk... ben ancak haftada iki kere yıkıyabiliyorum

ben gün aşırı yıkıyorum bigün yıkayıp bi gün yıkamıyorum tatlım yatak odam iyi ısınıyo ama ben yinede yıkarken ufoyu yakıyorum üşümesin diye zaten normaldede yatak odasında duruyo bebişim başka odaya çıkarmıyorum

Son düzenleme:

banyoda fayda etmiyor bize,en basiti dün sabah 8'den akşam 9.5'a kadar aralardaki 3 seferlik 5-10 dk'lık kestirmeleri saymazsam uyumadı.Sonrasında da saatlerce uyudu sanmayın,1,5-2 saate bir uyanıp emiyor,emdikten sonra da hemen uyumuyor,öyle etrafa bakıyor,sonra sıkılıp ağlıyor,kucakta evi geziyoruz.Bazen uyuması 1.5 saati buluyor.Bu nasıl bebek anlamadım,bebek dediğin uyuya uyuya büyür.Benim oğlanlar cins,ne yapalım,abisi de böyleydi (

gün aşırı kesin yıkıyoruz,üşenmezsek üst üste yıkadığımız da oluyor.Ufoyu aç,karşısına yıkandır canım,bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
Saol CNm tecrüben için biz yeni annişler bıraz acemıyız

rica ederim canım ama ben de yeni anneyim:) internet sağolsun

ne güzel maşallah bebişine... benimki pek gazlıbir bebek değil birkaç günde bir tutuyor gaz sancısı, bana bir arkadaşım kullanmadığı sab simplexleri vermişti birkaç kez kullandım bir işe yaramıyor diye düşünmüştüm ama aynı gün ikinci kereye ihtiyaç kalmıyordu süreklilik olmadığı için anlayamamışım demek ki...

canım topuk kanında az ağladıysa aşıda daha az ağlar benimki öyle oldu ama ikinci ay aşısı bizi zorlayacakmış hemşire ateş düşürücü içirip getirin dedi

canım soğuklarda haftada ikş normalmiş ama benimki çok rahatlıyor diye elektrikli soba önünde günaşırı yıkıyoruz bir de bebekler yıkandıkça büyürmüş:)

bigün annem geç gelmişti o gelene kadar yıkadım ben :)

bravo sana canım ben de iki kez kendim yıkadım ama yanımda su dökenim vardı ikisini birlikte yapamam diye düşündüm benim cadı yüzüstü durumda iki eliyle fileye bi yapışıyo görmeniz lazım çok komik:)

ben de gün aşırı yıkıyorum kış olduğu için ev doğal gazlı ama gel görki sıcak değil dereceyi artırsakta yine de ufoyu açıyoruz tepesinde battık zaten bu ay faturalar geldi hiç bu kadar fazla gelmemişti:)) yaz olsa her gün ama kış olduğu için gün aşırı yıkarıyomuş bebek yıkandıkça daha rahat uyuyo ve büyüyo senin de bi odan iyi ısınıyosa orda yıka gün aşırı bişi olmaz yak benim gibi ısıtııcıyı zaten uzun sürmüyo ki banyo bişeycik olmaz ALlah'ın izniyle biraz elektrik faturası yüksek gelir o kadar :)

kızlar ben kaşınıyorum ya gazsız bebeğime gaz yaptıracak bişi yedim bi tane etsiz çiğköfte nefsime hakim olamadım sonra çoook pişman oldum hemen çörekotu yağı içtim korkuyorum şimdi uyuyo bizim sultan akşama bizde çıngar var galiba off off :18::18::18::18::18::18::18:

benim oğlnında uykuyla arası yok bir bebek gündüz hiçmi uyumaz meme emerken uyuyor tam yatağa koyucam gözlerini kurulu bebek gibi açıyor geçen annemde bendeydi kadıncağız şaşırdı bizler 4der 5er bebek büyüktük böyle olsalardı nasıl büyütürdük dedi kızımda böyleydi oğluşumda aynısı oldu gece 2de yatıyor oğlum sabah 8 de uyanıyor dahada uyku yok napacağım bilemiyorum banyoda yaptırsam aynısı

aa canım çiğköfte gazmı yapıyor ben hemen hemen hergün yiyorum öğrendiğim ii oldu gerçi rezene çayı içiyorum devamlı ama olsun

ay hiç öyle düşünme kendini şartlandırma ben azıcık turşu bile yiyorum anlamlı bir fark görmedim gaz konusunda...

bu arada uykusuz bebişlerin anneleri Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin yakında düzene girer inşallah

aman ne yersek gaz yapıyor canımya salatalıkta çok gaz yapıyormuş biz ne yiyecez bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…