maşallah bebeklerinize kızlar,saatlerce uyuyanları duyunca imreniyorum valla.Ne şanssızım bu konuda.Benimkinin uykuyla arası yok.
çok geçimş olsun.. kusması nasıl ki benim bebeğim de kusuyor ama her zaman değil bi de kesik süt gibi kusuyor ve miktarı değişiyor korktum ya şimdi
canım banyo sonrası gevşiyip uyumuyor mu?Genelde her bebek uyurmuşeğer öyleyse akşam yatmadan evvel yıka bebeğini her zamanda aynı saatlerde yıka 3-4 saat uyurlarmış. ben gündüz yıkıyorum gece genelde uykusu iyi oluyor zaten
kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz ... benim evim pek sıcak değil. daha doğrusu bir oda iyi ısınıyor diğer yerler soğuk... ben ancak haftada iki kere yıkıyabiliyorum
ben gün aşırı yıkıyorum bigün yıkayıp bi gün yıkamıyorum tatlım yatak odam iyi ısınıyo ama ben yinede yıkarken ufoyu yakıyorum üşümesin diye zaten normaldede yatak odasında duruyo bebişim başka odaya çıkarmıyorum
kendin mi yıkıyorsun ?
kendim yıkamaya başladım 2 keredir kendir yıkıyorum canım
canım banyo sonrası gevşiyip uyumuyor mu?Genelde her bebek uyurmuşeğer öyleyse akşam yatmadan evvel yıka bebeğini her zamanda aynı saatlerde yıka 3-4 saat uyurlarmış. ben gündüz yıkıyorum gece genelde uykusu iyi oluyor zaten
kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz ... benim evim pek sıcak değil. daha doğrusu bir oda iyi ısınıyor diğer yerler soğuk... ben ancak haftada iki kere yıkıyabiliyorum
ay maşallah sana canım :) bana anneler izin vermiyor ve ben 5 yeğen iki küçük kardeş büyüttüm :)
Saol CNm tecrüben için biz yeni annişler bıraz acemıyız
kızlar gaz konusunda bi tecrübemi aktarmak istiyorum, sab simplex damlayı düzenli kullanın ancak düzenli kullanılırsa fayda ediyo doktorun tavsiyesiyle sabah 9 öğlen 2 akşam 7 de veriyorum bi kaç gün içinde faydasını gördüm bebişim artık gazını kendi kendine hiç acı çekmeden çıkarıyor, birde hergün humana içiyorum onun içinde rezene var onunda çok fayası olduğunu düşünüyorum, çok şükür artık gaz problemimiz çok azaldı rahat rahat uyuyor bebeğim geriye gece gündüzü ayırt etmeyi öğretmek kaldı:)) bu konudada yaptığım araştırmalara göre gece bebeğin altını kaka yapmadığı sürece değiştirmiyoruz ve kesinlikle konuşmuyoruz bebekle.. dün gece saat 8 buçukta banyosunu yaptırdım emzirdim 9 da yattı veeee tam 5 saat kesintisiz uyudu her şey yoluna giriyor galibaaaaaa
Ananem memleketten her sene dut kurusu yollar evdede birsürü var bi deniyim. ama normalde dut kurusunu fazla yediğimzde gaz yapardı hoşafı yapmıyor mu?du bakalım ben bugün deniyim gaz yapacak mıama su gerçekten işe yerıyor. gerçi bana süt yapıcı karışık çaylarda işe yarıyor :)
Yarında oğlumun 1 ayı doluyor hapatit b aşısını olacak. ay nasıl dayanıcam aşı olurken bilemedimtopuk kanı alınırken çok ağlamadı ilk bi bağırdı kucağıma aldım hemen susmuştu inşallah bunda da böyle olur.
bigün annem geç gelmişti o gelene kadar yıkadım ben :)
maşallah bebeklerinize kızlar,saatlerce uyuyanları duyunca imreniyorum valla.Ne şanssızım bu konuda.Benimkinin uykuyla arası yok.
kızlar ben kaşınıyorum ya gazsız bebeğime gaz yaptıracak bişi yedim bi tane etsiz çiğköfte nefsime hakim olamadım sonra çoook pişman oldum hemen çörekotu yağı içtim korkuyorum şimdi uyuyo bizim sultan akşama bizde çıngar var galiba off off :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben kaşınıyorum ya gazsız bebeğime gaz yaptıracak bişi yedim bi tane etsiz çiğköfte nefsime hakim olamadım sonra çoook pişman oldum hemen çörekotu yağı içtim korkuyorum şimdi uyuyo bizim sultan akşama bizde çıngar var galiba off off :18::18::18::18::18::18::18:
Ananem memleketten her sene dut kurusu yollar evdede birsürü var bi deniyim. ama normalde dut kurusunu fazla yediğimzde gaz yapardı hoşafı yapmıyor mu?du bakalım ben bugün deniyim gaz yapacak mıama su gerçekten işe yerıyor. gerçi bana süt yapıcı karışık çaylarda işe yarıyor :)
Yarında oğlumun 1 ayı doluyor hapatit b aşısını olacak. ay nasıl dayanıcam aşı olurken bilemedimtopuk kanı alınırken çok ağlamadı ilk bi bağırdı kucağıma aldım hemen susmuştu inşallah bunda da böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?