herkeste aynı sorunlar sanırım ama gerçekten seninkiler katlanılmazmış ya benimkilerin çok faydası oluyo ama arada bende sinir oluyorm kv yardım için gelio saolsun herşeyimi yapıo birde ben oğlumu kıskanıyorm sanırım ama o geldimi bana fırsat vermiyo herşeyi kendisi yapsın istio altını almayı felan bende bırakıyorm ama çokta sinir oluyorm ne kadar iyide olsa kaynana işteama ne yazıkki bizde olucaz
tam bebeğim gece uyumaya başladı derken bu sefer de grip oldu.bugün pazar olduğu için kendi doktorumuza götüremedik.başka bir doktora götürdük o da ciğerlerine inmiş bronşit olmuş dedi ve antibiyotik yazdı benim de daha 1,5 aylık bebeğe antibiyotik vermek mantığıma uymadı ilaçları aldım ama vermedim eczaneden peditus aldım 1 çay kaşığı onu verdim.antibiyotik vermeyeceğim.bronşit olmuş da bana pek inandırıcı gelmedi çünkü dün gece burun akıntısı başladı uzun süredir grip değil ki birden ciğerlerine insin.doktor sırtını bile dinlemedi sadece şöyle bir usulen muayene etti.beni hiç tatmin etmedi hiç kendi doktorumuza götüreceğim bir de..
ayy kızlar vallahii biz neler cekiyruz dimi bu stresler varkende sütümüz ve dogal olarak bebeğimiz etkileniyooo
bende aynı durumdayken annem aldı allhtan toparlandık ama şimdi evimize geldikk
bakalım kayınpeder 25 gündür annemlere birkere gelipte torununu görmedii
ama dogdugunda gelip kenddi kendine kıızıma göbek adı koyup gittiii
iş sadece onla olsa uyuz oldum vallahii
kvdede kafasına estikce geldi misafir gibi 2 saat oturdu gittiii
mübarek sevmeye geliyoo sanki bebeğiiii
annemde dün garibim iki gözü iki çeşme nasıı aglıyooo kızımm benim yatagıma kim işeyecek şimdii diyeee
cocuk hissetti arabada eve gelirken nasıı aglıyoo kızımmm susturamadıkkk((((((
off cok zorduuuu annemi özledim bile şimdidennn
şimdi aradı yine diyokii
borcum olmasaa hemen işten cıkcam ona bakcam ayrı kalamıyorum diyooo
ahh ahhhh annelerimizin hakkını hiç ödeyemeyizzz
he birde bu olanlara karsı eşimin bir triplerii varrrr
annemde kalmadı bile
annemm birsy soruyooduymamazlıga veriyoo uyuz oldummm
ayıpp yaaasenin çocugunu toparladıılar kendimi gectimm
insan bukdrmı olurrr
birde bizimkilerin tripleri ayrııı
sözüm ona annesiyle bu hiç konusmazmıss hiç birbirlerinie olan biteni anlatmazmısss
yerimm dedimmm bende salaktımmbenm eşim tek cocukkk
her erkek giidp olan biteni annesine anlatır anlatmazmı mı canm yaaaaaa
off doktüm içimi bendee
ama simdi eve geldim diye gelir kv kp bende dicemki kızım kucagumdaa
vay dedecim babannecimm ben evime geldim diyemi beni ziyarete geldinz 1 ay sonraa hoşgeldinizz dicemm :))))))))))
şeytan olmak lazmda yapamıyopruzzz
ezdirmeyelim kendimiziiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar emzırme duzenınız nasıl benım kızım gecede gunduzde 2 saatte bır emıyo gunduz uyumazda sa da emıyo uyusada uyanıp emıyo bı de gunduz uyumadıgı zamanlarda bırlıkte oldugumuz ıcın ben dınlenemıyırum ve sutum bırıkmıyo sızde durumlar ne ?? Ya da ben ne yapmalıyım ???
Benim kız uyanik oldugu surece sürekli emmek istiyor. Saatlerce memeyi bırakmıyorbazen gündüzleri hiç uyumuyor öyle olunca da emerek aksamı zor ediyoruz uorgunluktan ölüyorum. isin en kötüsü sütüm birikmiyor . Üç haftada 350 gram aldı moralim bozuk. Dr. Mama takviyesi istemiyor 2. Aydaki kilo durumuna göre belirlenecek mama durumu . Gündüzleri uyutabilsem düzene girse keske biran önce yavrum .l
ya birsey sorucam esinizle evlediginiz seneyi gosteren imzayi nasil yapiyorsunuz bende istiyorm...
sagol cnm sanada geçmiş olsunn
ne durumdasınız şimfdii
canm naber nasılsınn
bak bende aynı şeyleri yasadım sütüm bile gidiyordu azalmıstıı
hiçbirsy yapamadım yiyemedim kv sinirlendim eşime kızdım birde lohusalıkkk
annem aldı bbeni eve getirdii çok şükür toparlndımm
ama yarn evime geçiyrum napıcam bilmiyorummmm
öfffffffffffffffffffffffff(((((((((((((((
eşini al karsına konusss cocuklu kadınsın ne misafirii hemde yatılı galbiaa yuhhhhhhh
Kızlar emzırme duzenınız nasıl benım kızım gecede gunduzde 2 saatte bır emıyo gunduz uyumazda sa da emıyo uyusada uyanıp emıyo bı de gunduz uyumadıgı zamanlarda bırlıkte oldugumuz ıcın ben dınlenemıyırum ve sutum bırıkmıyo sızde durumlar ne ?? Ya da ben ne yapmalıyım ???
gribimiz geçti gibi ama hala sümüklerimiz gitmedi bide balgam var çok hırıldıyo
Benim kız uyanik oldugu surece sürekli emmek istiyor. Saatlerce memeyi bırakmıyorbazen gündüzleri hiç uyumuyor öyle olunca da emerek aksamı zor ediyoruz uorgunluktan ölüyorum. isin en kötüsü sütüm birikmiyor . Üç haftada 350 gram aldı moralim bozuk. Dr. Mama takviyesi istemiyor 2. Aydaki kilo durumuna göre belirlenecek mama durumu . Gündüzleri uyutabilsem düzene girse keske biran önce yavrum .l
ne güzel seninki iki saat zaman koyuyormuş benimkinin hiç düzeni yok kafasına estikçe emiyo saate bakmayı bıraktım artık bu durumdaki bebekler 3 saatte bir emmeliymiş benim için hayal uykudan uyanıp gözünü açmadan emip geri uyuyo bazen sütüm var mı yok mu yetiyo mu kaygısından da sıkıldım koyverdim gitti artık... hem bizimki biraz tosun 3400 doğdu şimdi 5500 ve 1,5 aylık obez olacak başıma:)
canım çok geçmiş olsun ben de şu hırıltıdan sümükten bıktım artık çocuk tıkanıklıktan uyuyamıyodeniz suyu sıkıp otribebeyle temizliyorum ama yine tekrarlıyo
merhabalar kızlar biz geldikkkk umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım malum yanımda bir yaramz var
unutulmamışızdır inşallah bu arada
saol canım vala bende yapıyorum ama dediğin gibi hemen tıkanıyo uykusu bölünüyo uyuyamıyo malesef
şuncacık bebişe verilir mi o ilaç bu çocuk Aşşah korusun daha ağır birşey geçirse bu sefer ilaç kar etmeyecekiyi yapmışsın ilacı kullanmamakta
öyle canım da edepsiz olmaktan da Allah a sığınıyorum... ben patayınca haklıyken haksız konuma düşüyorum da biraz şiddetli midir nedir tepkilerim
kızlar sütün tek çaresi uyku iyi beslenme ve su
Allah kolaylık versin uyumayan bebiş zor
gribimiz geçti gibi ama hala sümüklerimiz gitmedi bide balgam var çok hırıldıyo
cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur
Canım valla bızım basımıza gelen pışmiş tavugun basına gelmez heralde doktora gıttık kakası sunuksu cıltı putur putur doktor ınek sütü alerjısı olabılr 15 ıçınde ınek sutu olan hicbısey yeme dedı bu bısey degıl 3 haftada sadce 300 gr almıs o kakası dakı sunuksu seyler anne sutunun yararlı olmasını engellemıs bı de durmadan emen bı cocuk benımkı moralım cok bozuldu 15 gunde kendını toparlamzsa mama takvıyesıne baslıcak cok uzuluyorum ne yapayım dedım sut ıcın bol bol su ıc dıyo zaten gunde 2 lt yakın su ıcıyorum ona ragmen bazen damla damla gelıyo sutum(( sen dolaba sut koymussun ben koyamadım bıle olanı emdıgı ıcın napcam bılmıyorum bı de ıse baslarsam kullı ac kalır yavrum ya (( valla ben uzerıne tıtredıkce bısey cıkıyo aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.....
cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur
Canım valla bızım basımıza gelen pışmiş tavugun basına gelmez heralde doktora gıttık kakası sunuksu cıltı putur putur doktor ınek sütü alerjısı olabılr 15 ıçınde ınek sutu olan hicbısey yeme dedı bu bısey degıl 3 haftada sadce 300 gr almıs o kakası dakı sunuksu seyler anne sutunun yararlı olmasını engellemıs bı de durmadan emen bı cocuk benımkı moralım cok bozuldu 15 gunde kendını toparlamzsa mama takvıyesıne baslıcak cok uzuluyorum ne yapayım dedım sut ıcın bol bol su ıc dıyo zaten gunde 2 lt yakın su ıcıyorum ona ragmen bazen damla damla gelıyo sutum(( sen dolaba sut koymussun ben koyamadım bıle olanı emdıgı ıcın napcam bılmıyorum bı de ıse baslarsam kullı ac kalır yavrum ya (( valla ben uzerıne tıtredıkce bısey cıkıyo aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.....
o kadar sıkma canını diyecem ama annelik işte.benim oğlumda da inek sütü alerjisi vardı.zamanla geçti.çok üzülme buna.300gr az ama napıcan gerekirse mama verirsin biraz.öyle böyle büyüyecekler işte
selam kızlar 3gündür kızımla anlaşamıyoruz karnı acıkıyo memeyi uzattigim an çığlık çığlığa zorlarsam memeye vuruyo söylenmeye başlıyo resmen eşimle bı yöntem bulduk biberondan biraz içirip hop memeye kaydırıyoruz o zaman alıyor ama bu durum çok canımı sıkıyor bi de çok sık emmiyo artık dr uykusunu çok bölmeyin acıkırsa ağlar ister dedi günde 6-7 kere emiyo çok mu az sizce ne dersiniz?
mdrcn Canım valla bızım basımıza gelen pışmiş tavugun basına gelmez heralde doktora gıttık kakası sunuksu cıltı putur putur doktor ınek sütü alerjısı olabılr 15 ıçınde ınek sutu olan hicbısey yeme dedı bu bısey degıl 3 haftada sadce 300 gr almıs o kakası dakı sunuksu seyler anne sutunun yararlı olmasını engellemıs bı de durmadan emen bı cocuk benımkı moralım cok bozuldu 15 gunde kendını toparlamzsa mama takvıyesıne baslıcak cok uzuluyorum ne yapayım dedım sut ıcın bol bol su ıc dıyo zaten gunde 2 lt yakın su ıcıyorum ona ragmen bazen damla damla gelıyo sutum :((( sen dolaba sut koymussun ben koyamadım bıle olanı emdıgı ıcın napcam bılmıyorum bı de ıse baslarsam kullı ac kalır yavrum ya :((( valla ben uzerıne tıtredıkce bısey cıkıyo aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.....[/QUOTE .!.:canım 2 lt e yakın tetmez ben nerdeyse 4 lt yi buluyorum. gece de bile emdirdikten sonra hemen yarım lt su içiyorum.
selam kızlar 3gündür kızımla anlaşamıyoruz karnı acıkıyo memeyi uzattigim an çığlık çığlığa zorlarsam memeye vuruyo söylenmeye başlıyo resmen eşimle bı yöntem bulduk biberondan biraz içirip hop memeye kaydırıyoruz o zaman alıyor ama bu durum çok canımı sıkıyor bi de çok sık emmiyo artık dr uykusunu çok bölmeyin acıkırsa ağlar ister dedi günde 6-7 kere emiyo çok mu az sizce ne dersiniz?
bana sağlık ocağında 8 defa emmesi lazım 2 ay çıkana kadar dediler. ama benim kız zaten daha fazla emiyor zaten. çünkü öyle uzun emmiyor maksimum 11 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?