2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çalışmak zorunda kalan annelerin Allah yardımcısı olsun,ben bir saat bile ayrı kalmaya dayanamıyorum,kıyamam ben onlara çalışıyor olsam herhalde ağlamaktan işe konsantre olamazdım.

Kızlar emzırme duzenınız nasıl benım kızım gecede gunduzde 2 saatte bır emıyo gunduz uyumazda sa da emıyo uyusada uyanıp emıyo bı de gunduz uyumadıgı zamanlarda bırlıkte oldugumuz ıcın ben dınlenemıyırum ve sutum bırıkmıyo sızde durumlar ne ?? Ya da ben ne yapmalıyım ???

Ayy canım benımkı ben onun altını degıstıremem dıyo zaten ona bırakan yokta sen yıne bıtaz sanslısın buze gore :)))

Benim kız uyanik oldugu surece sürekli emmek istiyor. Saatlerce memeyi bırakmıyor bazen gündüzleri hiç uyumuyor öyle olunca da emerek aksamı zor ediyoruz uorgunluktan ölüyorum. isin en kötüsü sütüm birikmiyor . Üç haftada 350 gram aldı moralim bozuk. Dr. Mama takviyesi istemiyor 2. Aydaki kilo durumuna göre belirlenecek mama durumu . Gündüzleri uyutabilsem düzene girse keske biran önce yavrum .l

şuncacık bebişe verilir mi o ilaç bu çocuk Aşşah korusun daha ağır birşey geçirse bu sefer ilaç kar etmeyecek iyi yapmışsın ilacı kullanmamakta

öyle canım da edepsiz olmaktan da Allah a sığınıyorum... ben patayınca haklıyken haksız konuma düşüyorum da biraz şiddetli midir nedir tepkilerim

kızlar sütün tek çaresi uyku iyi beslenme ve su

Allah kolaylık versin uyumayan bebiş zor

gribimiz geçti gibi ama hala sümüklerimiz gitmedi bide balgam var çok hırıldıyo

ne güzel seninki iki saat zaman koyuyormuş benimkinin hiç düzeni yok kafasına estikçe emiyo saate bakmayı bıraktım artık bu durumdaki bebekler 3 saatte bir emmeliymiş benim için hayal uykudan uyanıp gözünü açmadan emip geri uyuyo bazen sütüm var mı yok mu yetiyo mu kaygısından da sıkıldım koyverdim gitti artık... hem bizimki biraz tosun 3400 doğdu şimdi 5500 ve 1,5 aylık obez olacak başıma:)

canım çok geçmiş olsun ben de şu hırıltıdan sümükten bıktım artık çocuk tıkanıklıktan uyuyamıyo deniz suyu sıkıp otribebeyle temizliyorum ama yine tekrarlıyo

merhabalar kızlar biz geldikkkk umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım malum yanımda bir yaramz var
unutulmamışızdır inşallah bu arada

Aynen canin benimde kiz meme duskunu gazdan hep emmek istiyor dun doktor damla ve surup verdi sanki biraz olsun rahatladik ama bugun sabah gaz sancimiz oldu yine saatlerce ama siddeti azaldi gibi. habire emmekten aksama kalmiyo sut mama veriyidum yatmadan once cok kilo aldigi icin mamayi birak dedi doktor demekki sut yariyor. cok emdigibden bizr az geliyor. Zorla 2 saatte bir yapmaya calisiyorum. insallah duzelir bebislerimiz.

saol canım vala bende yapıyorum ama dediğin gibi hemen tıkanıyo uykusu bölünüyo uyuyamıyo malesef

saol canım vala bende yapıyorum ama dediğin gibi hemen tıkanıyo uykusu bölünüyo uyuyamıyo malesef

canım bir şey daha var son 4-5 keredir kızçemi ben yıkıyorum annem yıkarken yüzünü burnunu iyice yıkardı çok ağlardı ben ağlatmamak için es geçiyorum burnunu yıkamıyorum belki de ondan biriken sümükler tıkanıklık yapıyo bu akşam banyoda biraz ağlatıcam miniği maalesef

cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur

anammm bende edepsiz olamıyoprummmmmmmmmmmmm

cnm bnkide aynı
bol süt içirip kusturmaya bak balgamı ancak öyle atıyoo
haftasonu ben evime gleidm yemek fln yapayım temizlik diye
annem biberonla habire süt içitmişşş
ee geldik baktım agzında balgamm midesi bulanıyoo dded,m kustu kusacakk
bir kustu sütt varya hep yapışkan gibii birçok balgamı gitti halda var ama bol serum fizyolojik yapp
birde odayı nemlendir o makinlerden içine tarcında attım ben rahatlasın diyee

selam kızlar 3gündür kızımla anlaşamıyoruz karnı acıkıyo memeyi uzattigim an çığlık çığlığa zorlarsam memeye vuruyo söylenmeye başlıyo resmen eşimle bı yöntem bulduk biberondan biraz içirip hop memeye kaydırıyoruz o zaman alıyor ama bu durum çok canımı sıkıyor bi de çok sık emmiyo artık dr uykusunu çok bölmeyin acıkırsa ağlar ister dedi günde 6-7 kere emiyo çok mu az sizce ne dersiniz?

selam kızlar 3gündür kızımla anlaşamıyoruz karnı acıkıyo memeyi uzattigim an çığlık çığlığa zorlarsam memeye vuruyo söylenmeye başlıyo resmen eşimle bı yöntem bulduk biberondan biraz içirip hop memeye kaydırıyoruz o zaman alıyor ama bu durum çok canımı sıkıyor bi de çok sık emmiyo artık dr uykusunu çok bölmeyin acıkırsa ağlar ister dedi günde 6-7 kere emiyo çok mu az sizce ne dersiniz?

Bence 6-7 normal, brnim de oyle. Zaten ilk 1-2 haftadan sonra 3 saatte bir emzir demislerdi, ilk aydan sonra da ne zaman acikirsa o zaman emzir demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…