Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napayım valla sıcak yataktan kalkasım yok
sen ne yapıyon
farkında mısınız topişimiz ne kadar boş kaldı sessizz sakin...
eskiden sabah kalktığımda 8 de bile dolu olurdu burası..
geceden kalmalarda bayağı bile sohbet ederlerdi...![]()
normal doğum mu sezeryan mı çoğunlukta acaba? azalıyoruz artık :))[/QUO
galiba sezeryan çoğunlukta
yat kız ama acıkmadın mı bende kahvaltı mı yaptım oturuyorum işte
farkında mısınız topişimiz ne kadar boş kaldı sessizz sakin...
eskiden sabah kalktığımda 8 de bile dolu olurdu burası..
geceden kalmalarda bayağı bile sohbet ederlerdi...![]()
acıktım da şimdi kim kalkacak çay suyu kocayacak da kahvaltı edecek..
biri beni çağırsın da gideyim hazır kahvaltıya![]()
geçmişi okumaktan okula geç kalırdım şimdi izindeyim ama geçmiş iki sayfacık nerde o eski günler:)))))))
yakında doğumu olanlar çocuklarının ilk halleriyle ilk annelik deneyimleriyle burada olurlar merak etmeyin keşke daha erken keşfedip takip edeebilseydim burayı siz çoğunuz tanıyosunuz birbirnizi
oy oy gel canım gel de yapalım
kız kıyar mıyım ben sana o halinle yaptırıcam :26:
beraber hazırlarız kız
hamilelik takvimin yok ne zaman doğum?
yeni üye oldum nasıl ekleneceğini bilmiyorum( 31 aralık 2012 hayırlısı bakalım:)) ya 2012 ya da 2013 bebişi olucak benimki tercih bebişimin:))
aaaaaaaaaaaaa yıl başı bebişi belki haberlere bile çıkar:))) tabi daha önce gelmezse cinsiyeti?
Slm kızlar nasılsınız bızde ıyız işte)servis beklıyorum püfff hala gelmediler ;((
Özgedenn hbr var mı doğurmuş mu??
Vitaminc bebişinin odası tamamlandı mı CNm??
Oflu. ciciler cok cici:)))
selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım
ii akşamlar kızlar bugün nişanım gelmişti doktorumu aradamım hemen gel ve hiçbişey yeme dedi bende aç karnına gittim
görümcem kırk yılda bir arardı bugün tesadüfmü ne beni aradaı allah razı olsun bende böyle böyle dedim bana hemen geliyoz dedi yanımda kimsede yoktu annemi aradım bizde hastaneye geliyoz dediler eşimde işyerinden izin alarak geldi doktorum doğumdaydı ebe çatımı kontrol etti ve 2cm açılman var dedi nst ye soktular aralıklı sancılarımın olduğu ortaya çıktı doğum tarihimi perşembe günü saat 12ye verdiler
sabah 6da kahvaltımı yapacam 12de gidecez hayırlısı canlar bizim için dua edin kızlar....
Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
annem hazırlıyor bana gelin:)))))