• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

farkında mısınız topişimiz ne kadar boş kaldı sessizz sakin...
eskiden sabah kalktığımda 8 de bile dolu olurdu burası..
geceden kalmalarda bayağı bile sohbet ederlerdi...:50:

farkında mısınız topişimiz ne kadar boş kaldı sessizz sakin...
eskiden sabah kalktığımda 8 de bile dolu olurdu burası..
geceden kalmalarda bayağı bile sohbet ederlerdi...:50:

geçmişi okumaktan okula geç kalırdım şimdi izindeyim ama geçmiş iki sayfacık nerde o eski günler:)))))))

yakında doğumu olanlar çocuklarının ilk halleriyle ilk annelik deneyimleriyle burada olurlar merak etmeyin keşke daha erken keşfedip takip edeebilseydim burayı siz çoğunuz tanıyosunuz birbirnizi

Slm kızlar nasılsınız bızde ıyız işte ;))servis beklıyorum püfff hala gelmediler ;((
Özgedenn hbr var mı doğurmuş mu??
Vitaminc bebişinin odası tamamlandı mı CNm??
Oflu. ciciler cok cici:)))

canım cok sagol ilgin için
geldi kurulduu havalandırıyorum,içini yerleşitricem birde sepet beşiği gelcek bu aksamm onla zıbını nı fln takayımm hepsinin resmini çkip koyucam inşşşş.
cok heyecanlıymıss yaaa

selam kızlar ben pazartesi saat onda meleğimi kucağıma aldım.sezeryanla biraz ağrılarım var ..kızım emmeye ben emzirmeye çalışıyorum birlikte öğrenıyoruz..göğüs ucum çok küçük alamıoo şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi iyileşince herşeyi yazarım kilosun boyu gayet güzel minnağım

canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı bablı büyütsün inşşşşşşşşşş
bol sütün olsunnnnnnnnnn:nazar::nazar:

ii akşamlar kızlar bugün nişanım gelmişti doktorumu aradamım hemen gel ve hiçbişey yeme dedi bende aç karnına gittim
görümcem kırk yılda bir arardı bugün tesadüfmü ne beni aradaı allah razı olsun bende böyle böyle dedim bana hemen geliyoz dedi yanımda kimsede yoktu annemi aradım bizde hastaneye geliyoz dediler eşimde işyerinden izin alarak geldi doktorum doğumdaydı ebe çatımı kontrol etti ve 2cm açılman var dedi nst ye soktular aralıklı sancılarımın olduğu ortaya çıktı doğum tarihimi perşembe günü saat 12ye verdiler
sabah 6da kahvaltımı yapacam 12de gidecez hayırlısı canlar bizim için dua edin kızlar....

hadi hayırlkısı canımmm
safak dogan güneşşş :)))))))))
yarın bebeğin kucagında inşşşşşşşşşşşşş

Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.

canım allah yardımcın o lsun
dualarımız seninle belki şimdi kucagına almışındır bebğinii
:nazar::nazar:

Back
X