• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selammm kızlarrr
ben ne zaaman doğurcammmmmm yaaaaaa :41:

slmmm kizlarrrrr:ssz:ya ben nezaman dogurcamyaaa,dr um 4 u son dedi gelmezse o tarihe kadar gel dedi
ustelikkk aciklikta varmis altta ne bekliyo oglusum anlamiyomyaaa:19:yeri rahat herhaldeee:49:
bugun kimse dogurmamis galiba kizlarrr:26:

Son düzenleme:
ben yan topikten geliyaamm :)
Pitominimizin fotolarını görmek için
Allah hepinize hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah
bi avazda doğuruveriin :16:
hoşçakalın :54:

slmmm kizlarrrrr:ssz:asil ben nezaman dogurcamyaaa,dr um 4 u son dedi gelmezse o tarihe kadar gel dedi
ustelikkk aciklikta varmis altta ne bekliyo oglusum anlamiyomyaaa:19:yeri rahat herhaldeee:49:
benimde sancılar vardı ama açılma yoktu.
pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak..
inşallah doğururum :1::1:

Allah hepinize hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah

hoşgeldin canım..
güzel dileklerin için teşekkür ederiz..:16:

slmmm kizlarrrrr:ssz:asil ben nezaman dogurcamyaaa,dr um 4 u son dedi gelmezse o tarihe kadar gel dedi

bu gün durgun gelen bebiş yok sizin haberleri bekliyoruz....

elektrikli süt sağma pompası alıcam bugun,, sütüm çok göğüs ucum yokk göğsü küçüklerde bu sorun oluyomuş
teşekkür ederim canım dünden beri ağlıyorum çok kötü bi duygu allah kimsye yaşatmasın
plastik pompalar bir işe yaramıyor

canım benimde ilk doğumda hiç yoktu ucu ben yalancı göğüs ucuyla vermek zorunda kalmıştım bi ara

Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..

slm simdiden hayırlı dogumlar... bende istanbuldayım dgum ve bebek fotografcısıyım.. dogumunu ucretsız cekebılırım ıstersen.. arsıv olursturmaya calısıyorm ucretsz cekmemın sebebı odur.. ozelden telefon numaranı atarsan ulasım sağlarım.. allah sağlıkla kavustursun bebegıne..

hepsi harika görünüyo vitamincim güle güle eskitsin kızçen

vitamincim tatlı kızının cicileri çok güzel.allah hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım:16:

Pitominiiiiiiimmm canım tontilişşkoommm hepsi çooooooookkkkk güzeeellll
yirim ben o minnoş prensoşun cicişleriniiiiiiii :16::16:
Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin inşaallahh tontilik pörtletmeceeemmmm
yiriiiimmmm :54::54:

vitaminc çok güzel cicileriniz güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin rabbim...

çok güzeller cnm,annenin ellerine sağlık

ayyy kızlarr hepiniziiiii öpüyorummmmmmmmmmmmmm
çok güzel dilekler bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoooooooooooooooookk mutl uettiniz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız pojoummmmmmmmmmmm
anacımmmmmmmmmmm gel senşideee alalımm sen benim cicişim ol burdaa yıvrummmm olllllllllllll
Allah hemencecikk sanaa bir bebiş nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X