• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler canım hoşgeldin. aynen uyku düzenim resmen bozuldu bugün bide sancım oluyo benim arada aşağıya baskı yapıyo artık sancı oluyo vajinamın üstünde zaten dünde doktorda gittiğimde biraz çıktı sancı ama suyum falan iyiydi.

Ben de en son gittiğimde bir sürü sancı çıktı,ama hafif sancıymış. benim de aşağı baskı yapmaya başladı,bide batma oluyo sanki iğne saplanıyo. sende de var mı?

Ben de en son gittiğimde bir sürü sancı çıktı,ama hafif sancıymış. benim de aşağı baskı yapmaya başladı,bide batma oluyo sanki iğne saplanıyo. sende de var mı?

evet aynısı bendede var birde karnım aşağıya düştü bayağı bebeğin başını resmen aşağıda hissediyorum midemin üstü boşaldı.

Ben de iyi sayılırım. arada bir ağrım oluyor,dr her an doğum olabilir dediği için korkuyorum. artık batmalar da oluyor .sizde var mı batma falan..? 36+4üm canım.

Evet bende de batma var ve aşağıya çok baskı var bu hafta 10dk dışarıda yürüsem hemen vajinam ağrıyor belim değil ama karnımın içi adet olacakmışım gibi bazen 1 saat aralıksız ağrıyor

başka isim çok geliyo aklımıza ama karar veremiyoruz daha doğrusu yakıştıramıyoruz oğlumuza:((sizin önerilerinize açığız...

Biz de aynen o durumdayız canım. hiçbir ismi yakıştıramıyoruz kızımıza.
erkek ismi him düşünmemiştim ama şimdi aklıma gelenler; gökberk, aytuğ, berkay, eray, göktuğ... biliyorum hepsi birbirine benzedi ama idare et.
sadece alp de olabilir bu arada.

İyi geceler kizlar ben ocak annelerindeyim ama sanirim aralik annesi olcam benim kiz aceleci gibi gecen hafta suyu azalmisti bebegimin ve kalp atislari zayifti 2 güne bi nts ye gidiyorum suyuda hafiften cogaldi ama yine normalinden az yarin kontrolum var bakalim noldu ins iidir bebesim ama biraz once camasirimda islaklik hissettim acaba suyum olabilirmi arttik herseyden korkar oldum kizlar yaa Allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin ins

Benimde 3 gün önce çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.aama bir daha olmadı olsaydı doktora haber verecektim senin devam ederse doktoruna danış

Evet bende de batma var ve aşağıya çok baskı var bu hafta 10dk dışarıda yürüsem hemen vajinam ağrıyor belim değil ama karnımın içi adet olacakmışım gibi bazen 1 saat aralıksız ağrıyor
Sen de dikkat et bari çok ayakta kalma,yorulma.biraz daha beklesin bebişlerimiz.daha minikler..

Biz de aynen o durumdayız canım. hiçbir ismi yakıştıramıyoruz kızımıza.
erkek ismi him düşünmemiştim ama şimdi aklıma gelenler; gökberk, aytuğ, berkay, eray, göktuğ... biliyorum hepsi birbirine benzedi ama idare et.
sadece alp de olabilir bu arada.

sadece alpi bende seviyorum ama kısa geliyor göktürk var berkayıda düşünmüyo
değilim.
bende sana beğendiğim kız isimlerini yazayım tuana,elya,mina,ceylin,efsa,güneş bu isimler hoşuma gidiyor

Benim bebeğim gecen hafta 2300 dü galiba 3000 i bulamayacak senin ki kaç canım

Benimki perşembe günü yani tam 36 iken 3000 gr'dı. ama daha önceki hafta 2700'dü. bence bir haftada 300gr almış olamaz. doktora dediğimde de zaten bu ortalama demişti. yani ufak tefek yanılma payları olabiliyo sanırım. benim durum seninkinin tersi, be de çok kilolu olacak diye korkuyorum.

Seninkiaz kalmış canım.normaldir artık öyle olması. benimki de keşke bir-iki hafta daha beklese.. hazırlıklar tamammı peki?

evet az kaldı hazırlıklar tamam sayılır ama kıyafetler sadeceyarın annemler geliyo kayseriden beşik uyku seti yatak filan alıcaz onları bekledim almak için babam alıcak çünkü.
senin sancılar erken başlamış aman dikkat et benim o haftalar hiç bişeyim yoktu ben bu halde bile hala geziyorum sokak sokak araba sürüyorum eşim ya sokakta ya arabada doğuracan diyor:))
dünde doktorum anlattı kadının biri muayeneye gelmiş 37 haftada sancısı çıkmış yatırmışlar normal doğurmuş çıkmış hastaneden.

evet az kaldı hazırlıklar tamam sayılır ama kıyafetler sadeceyarın annemler geliyo kayseriden beşik uyku seti yatak filan alıcaz onları bekledim almak için babam alıcak çünkü.
senin sancılar erken başlamış aman dikkat et benim o haftalar hiç bişeyim yoktu ben bu halde bile hala geziyorum sokak sokak araba sürüyorum eşim ya sokakta ya arabada doğuracan diyor:))
dünde doktorum anlattı kadının biri muayeneye gelmiş 37 haftada sancısı çıkmış yatırmışlar normal doğurmuş çıkmış hastaneden.

Benim hazırlıklar daha bitmedi,mecburen arada bir alışverişe gidiyorum. bugün de gittim ve ağrılarım daha da arttı. şimdi iyiyim ama korktum biraz. benim doğum yaklaştı galiba haklısın :18: hayırlısı olsun...

Benimki perşembe günü yani tam 36 iken 3000 gr'dı. ama daha önceki hafta 2700'dü. bence bir haftada 300gr almış olamaz. doktora dediğimde de zaten bu ortalama demişti. yani ufak tefek yanılma payları olabiliyo sanırım. benim durum seninkinin tersi, be de çok kilolu olacak diye korkuyorum.

canım ultrasonda yanılma payı oluyor benim doktor birkaç kez ölçüyo benimkide fazla çıkıyo ama doktor baş ve karın çevresine göre söylüyo kilosunu o zaman gerçek kilosu çıkıyo ortaya.

İyi geceler kizlar ben ocak annelerindeyim ama sanirim aralik annesi olcam benim kiz aceleci gibi gecen hafta suyu azalmisti bebegimin ve kalp atislari zayifti 2 güne bi nts ye gidiyorum suyuda hafiften cogaldi ama yine normalinden az yarin kontrolum var bakalim noldu ins iidir bebesim ama biraz once camasirimda islaklik hissettim acaba suyum olabilirmi arttik herseyden korkar oldum kizlar yaa Allahim hayirlisiyla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin ins

canımcım öyle bakınıodumki seni gördüm:17: ne kadar bir ıslaklıktıki eğerki emin olamıyorsan ve devamını hissedersen muhakkak git cnm acile ihmal etme olurmu bizim topiktende haberdar et bizi cnm merak ederim

Bence hiç korkma normal doğum mu olacak ben çok korkmama rağmen normal istiyorum

canım ultrasonda yanılma payı oluyor benim doktor birkaç kez ölçüyo benimkide fazla çıkıyo ama doktor baş ve karın çevresine göre söylüyo kilosunu o zaman gerçek kilosu çıkıyo ortaya.

hımm anladım.benimkinin gelişimi sat'a göre uyumlu çıkıyor. o zaman kilosu da normaldir demi?

Kayseri'den ailem geliyo yazmışsın bende kayseriliyim canım siz neresinden köylüsü mü yerlisi mi :))

Back
X