Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam yoğun bakımda arkadaşlar dua edin ne olur
annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin
selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum
canım benim bebişte bazen canımı yakıo aşağı sızlatıo bıçak saplaması gibi bide benm göbüş aşağı düşmedi resmen memişler göbüşümün üstünde midem sancı yapıo sanıyodm göğüslerimi eyukarıya kaldırınca rahatlıyorm nedense
aşağı düşöediyse nefes alman zordur. benmki sürekli beni dirsejkliyor, elinin parmaklarını sayıcam artık o derece. sürekli dalgalanmalar yapıyo karnımda. bi top şeklini alıyo bi armut şeklini..
Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar![]()
benmde sol tarfım tümsek duruyo bazen bakınca çok komik karnımın bi tarfı şiş bi tarafı düz ne yapıosa artık içeride küçücük dötünü sığdıramıyo ama yine deyerinden memnun
İyi geceler uykusuz gece kuşları...
bsygn canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin babana..
Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar![]()
takvimde bitecek nerdeyse bende hala tık yok yarın fatih pazarına gitcem annemlerle ordan eminönüne pzarda falan suyum gelirse artık bilmem..ne olur
aynen canım en son bizler kalıcaz galiba sayılı kişiler napalım geç olsunda güç olmasın ben dehala geziyorum