• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum

annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin

Canım çok geçmiş olsun. Ne olmuş da yoğun bakıma almışlar ki. Acil şifalar diliyorum babana.

selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum

canım benim bebişte bazen canımı yakıo aşağı sızlatıo bıçak saplaması gibi bide benm göbüş aşağı düşmedi resmen memişler göbüşümün üstünde midem sancı yapıo sanıyodm göğüslerimi eyukarıya kaldırınca rahatlıyorm nedense

canım benim bebişte bazen canımı yakıo aşağı sızlatıo bıçak saplaması gibi bide benm göbüş aşağı düşmedi resmen memişler göbüşümün üstünde midem sancı yapıo sanıyodm göğüslerimi eyukarıya kaldırınca rahatlıyorm nedense

aşağı düşöediyse nefes alman zordur. benmki sürekli beni dirsejkliyor, elinin parmaklarını sayıcam artık o derece. sürekli dalgalanmalar yapıyo karnımda. bi top şeklini alıyo bi armut şeklini..

aşağı düşöediyse nefes alman zordur. benmki sürekli beni dirsejkliyor, elinin parmaklarını sayıcam artık o derece. sürekli dalgalanmalar yapıyo karnımda. bi top şeklini alıyo bi armut şeklini..

benmde sol tarfım tümsek duruyo bazen bakınca çok komik karnımın bi tarfı şiş bi tarafı düz ne yapıosa artık içeride küçücük dötünü sığdıramıyo ama yine deyerinden memnun

Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar :(

tekrar geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zamanda iyi haberlerini alırsın inş. sen iyi düşün, sakın üzme kendini, iyileşecektir.ona iyi düşüncelerimizi ve dualarımız<ı yollayalım.

benmde sol tarfım tümsek duruyo bazen bakınca çok komik karnımın bi tarfı şiş bi tarafı düz ne yapıosa artık içeride küçücük dötünü sığdıramıyo ama yine deyerinden memnun

benm de sağ tarafıma poposunu dayıyor, sol aşağı tarfafımdada baş ve kollar:)

Gece kuşları toplandı yıne bakıyorumda kocişlerinizi uyutunuz herkes pc basında:))
Bizde artık tamamen barıştık kocişle bu akşam bana çiçekte almış konuştuk hallettık bütün gece fıkrımı sormanı bekledim ama bıldıgını okudun dedı B'nde cok kızdım sana dedı B'nde haklısın ama anlık karar verdım dedım hata ettım dedım ""..babam arabasını servıse vermış nıe almadın evden fundanınkını dedim hamıle kız acil bişey olur bız gıdene kadar anahtarı verır bırı götürür ona lazım olur demiş""..kaç yasında adam senı düşünüyor senın Abın düşünmüyor dedi;((cok üzülmüş

Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar :(

İnşallah bir an evvel düzelir canım. Kötü düşünmemeye çalış sen ve panik yapma. İyileşecektir Allah'ın izniyle. Çok çok geçmiş olsun tekrar.

takvimde bitecek nerdeyse bende hala tık yok yarın fatih pazarına gitcem annemlerle ordan eminönüne pzarda falan suyum gelirse artık bilmem..ne olur

Bsygn; CNm bu kadar ıkı canlı dua edıyor rabbım hayırlısıyla şifasını verecektir babacıgının sende metanetli ol lütfen ;((

Kızlar bugün yapışkan bi sıvı geldi biraz. rengi şeffaftı, kanlı falan değildi. ne oluyo sizce? nişan renksiz olabiliyor mu? bi de miktarı önemli mi acaba? korkuyorum...

Back
X