• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ÇOCUKLUGUMDA OYNADIGIM EVCILIK OYUNLARINDA BIR BEBEGIM VARDI.

KENDIMCE ANNELIK YAPIYORDUM.

BÜYÜDÜM,

EVLAT OLDUM

ASIK OLDUM,EVLENDIM

ES OLDUM

ANNE DIYE SESLENMEYI BILIYORDUM

ANNE DIYE SESLENILMEYI SENDE DUYDUM.(duyacağım inşallah)

arkadaş yazmıştı şiiri çok duygulandım:(((

ÇOCUKLUGUMDA OYNADIGIM EVCILIK OYUNLARINDA BIR BEBEGIM VARDI.

KENDIMCE ANNELIK YAPIYORDUM.

BÜYÜDÜM,

EVLAT OLDUM

ASIK OLDUM,EVLENDIM

ES OLDUM

ANNE DIYE SESLENMEYI BILIYORDUM

ANNE DIYE SESLENILMEYI SENDE DUYDUM.(duyacağım inşallah)

arkadaş yazmıştı şiiri çok duygulandım:(((

çok güzelmiş:16:

günaydın doğuma gidenlerin allah yardımcıları olsun kontrolü olanlarda güzel haberlerle gelir inşallah
hergün yeni bir doğum haberiyle uyanıyoruz ne güzel
dün göbüşler koyulmuş maşallah hepiniz çok tatlısınız ben teknoloji özürlüyüm hiç anlamıyorum böyle şeylerden
bsygn baban için acil şifalar diliyorum dualarımız onunla inşallah kısa sürede toparlanır
bende bugün ağdaya gideceğim cuma günü kontrolümüz var doğum tarihimize ne diyecek kesinleştirmedik daha

babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim

babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim

canım hiç kötü şeyler düşünme Allahın izniyle iyileşicek baban Allahım acil şifa versin inşallah

kızlar günaydın dün kontrolümüz vardı bebeğim 200 gr almış 10 günde .3400 olmuş boyu 52 cm miş.doğuma kadar 3.5 olur dedi. nst de düzenli sancılarım çıktı ama çok yüksek değildi.çatı muaynesi oldum çok rahattı hiç acımadı.doktor sen şak diye doğurursun çatın çok müsait dedi.12 sine kadar gün verdi.bakalım bekliyoruz :)
doktora doğum sancılarını sasıl ayırt ederim diye sordum .o da karnın taş gibi olur kasılır sonra yumuşar ve böyle devam eder dedi.15 dk da bir böyle olur ve ağrıların artarsa gel dedi

Son düzenleme:
kızlar günaydın dün kontrolümüz vardı bebeğim 200 gr almış 10 günde .3400 olmuş boyu 52 cm miş.doğuma kadar 3.5 olur dedi. nst de düzenli sancılarım çıktı ama çok yüksek değildi.çatı muaynesi oldum çok rahattı hiç acımadı.doktor sen şak diye doğurursun çatın çok müsait dedi.12 sine kadar gün verdi.bakalım bekliyoruz :)

ne güzel cnm maşallah bebişine bakalım ne zaman gelecek:))

Allah hepinizin yardımcısı olsun
siz doğurun da sıra bize gelsin:9:
babası hastanede olan arkadaşa da acil şifalar diliyorum
Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah

cnm benim çok geçmiş olsun dualarımız babanla üzülme diyeceğim ama insan tutamıyo kendini inşallah tez zamanda iyileşir

canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız babanla rabbim şifasını versin

doktora doğum sancılarını sasıl ayırt ederim diye sordum .o da karnın taş gibi olur kasılır sonra yumuşar ve böyle devam eder dedi.15 dk da bir böyle olur ve ağrıların artarsa gel dedi

canım maşallah güzel haberlerle gelmişsin demekki 12sini bekleyecek senin bebek

günaydın kıslar bu gece hiççççç uyuyamadım şapşallaştım :) bugün temizlik yapasım var biri beni dürtsünde kalkıp yapayım bi üşengeçlik bi üşengeçlik dün akşam doğum çantamı tamamen hazırladım foto makinasını falan şarj ettim koydum :) temizliğimide yapayım şöyle missssssss olsun evim :)

Back
X