günaydın kızlar bugün doğum yapacaklar hayırlı doğumlar
kızlar dün serpilde bebişini kucağına aldı
günaydınnnn...
ne güzel her geçen gün çoğalıyoruz:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bugün doğum yapacaklar hayırlı doğumlar
kızlar dün serpilde bebişini kucağına aldı
günaydınnnn...
ne güzel her geçen gün çoğalıyoruz:)))))
darısı başımıza
ÇOCUKLUGUMDA OYNADIGIM EVCILIK OYUNLARINDA BIR BEBEGIM VARDI.
KENDIMCE ANNELIK YAPIYORDUM.
BÜYÜDÜM,
EVLAT OLDUM
ASIK OLDUM,EVLENDIM
ES OLDUM
ANNE DIYE SESLENMEYI BILIYORDUM
ANNE DIYE SESLENILMEYI SENDE DUYDUM.(duyacağım inşallah)
arkadaş yazmıştı şiiri çok duygulandım((
babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
kızlar günaydın dün kontrolümüz vardı bebeğim 200 gr almış 10 günde .3400 olmuş boyu 52 cm miş.doğuma kadar 3.5 olur dedi. nst de düzenli sancılarım çıktı ama çok yüksek değildi.çatı muaynesi oldum çok rahattı hiç acımadı.doktor sen şak diye doğurursun çatın çok müsait dedi.12 sine kadar gün verdi.bakalım bekliyoruz :)
günaydın kızlarbi sabah daha oldu
![]()
canım aklına kötü şeyler getirme dualarımız babanla rabbim şifasını versinbabam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
kızlar günaydın dün kontrolümüz vardı bebeğim 200 gr almış 10 günde .3400 olmuş boyu 52 cm miş.doğuma kadar 3.5 olur dedi. nst de düzenli sancılarım çıktı ama çok yüksek değildi.çatı muaynesi oldum çok rahattı hiç acımadı.doktor sen şak diye doğurursun çatın çok müsait dedi.12 sine kadar gün verdi.bakalım bekliyoruz :)
doktora doğum sancılarını sasıl ayırt ederim diye sordum .o da karnın taş gibi olur kasılır sonra yumuşar ve böyle devam eder dedi.15 dk da bir böyle olur ve ağrıların artarsa gel dedi