Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım.vücut temizliğini nekadar geç yaparsam okadar iyi olur diye bugüne bıraktım,doğumdan sonrada hürrem hamam otu yağı varya onu kullanmaya başlicam bıktım valla tüyden en azından yaza kadar azalır....zaten doğumuna çok az var seninde hemen çıkmaz...
babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
Eki Görüntüle 569158 Eki Görüntüle 569157 Eki Görüntüle 569156
kızlar bizim bebişin yatağı
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar![]()
bebeğimin şekerlerini yaptım kızlar bittii
ağacınada astım bir kısmını hastaneye götürcem
diğerlerii evde
bir hafta sonrada mevlüt okutucagım için orda dagıtırım artıkkkkkkkkk
bebeğimin şekerlerini yaptım kızlar bittii
ağacınada astım bir kısmını hastaneye götürcem
diğerlerii evde
bir hafta sonrada mevlüt okutucagım için orda dagıtırım artıkkkkkkkkk
ya canım o tüyleri döküyo diye biliyorum yani tüy dökücü kremler gibi birsy sanıyorum ben.
aktarlarda satılıyo ama azaltıcı etkisi varmı hiç bilmiyorum
eger yarıyorsaa bende alayımm
canım 6 seans da bitiyo diyolar bende ilk defa alcam deneyeceğim bacağıma eğer gerçekten işe yarıyorsa devam ederim tüylerim çok ince benim....iyi bildiğim aktardan satın alcam internete pek güvenmiyorum...
Hürrem Hamam Otu Yağı Kullanımı
Düzenli kullanımla tüylerinizin yok olduğunu göreceksiniz!
Hürrem Hamam Otu Yağı’nın kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Öncelikle tüylü bölgeyi
temizleyin. Ardından Hürrem Hamam Otu Yağı’nı cildinize sürünüz ve 5-10 dakika kadar bekleyiniz.
Bu işlemi 4-5 gece boyunca tekrarlamanız gerekiyor. Sonrasında tüyleriniz çıkana kadar bekleyin ve
çıkınca tekrar aynı işlemi yenileyin.
İşlemler sırasında talimatlara uyunuz. Uyguladığınız bölge tahriş olduysa soğuk duşla o bölgeyi
rahatlamanız yeterlidir. İşlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden
tekrarlamanız önemlidir. İlk aylarda ki azalmayı fark edecek ve tüyleriniz dökülerek yol olduğunu
göreceksiniz. Koltukaltı, bacak, bikini bölgesi ve genital bölgede kullanıma uygundur
Mrb kızlar....
Bu ot yüzünden hamamda kadınlar zehirlenmişti ve haberlere çıkmıştılar :)
Mrb kızlar....
Mrb kızlar....