2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bizde ayrı şehirlerdeyiz o işlerinden dolayı gelemedi hiç yanıma bende hep kendim hallettim nişanlığımı sadece ona nişan takımı almaya gittim yanına o benim nişanlığımı görmedi daha herşeyi ailem ve ben yapıyorum gerçekten çok zor işler...gelinlik konusunda da zorlanacağımı biliyorum allah hakkımızda hayırlısını versin allah kolaylıklar versin canım şimdiden istanbuldaysan eğer profilo avm ye açılan beyaz caddede envai çeşit gelinlikçi varmış oralarada bakabilirsin canım

Hehehehe ayyy çok güldüm buna

aynen ağır olduğu için ve ben öyle çok kabarık gelinlik istemediğim için 1 numaralı olanı giydim sdc aslında o fotoda o 1 nolu tarlatan var altımda ama dediğin gibi diğerlerini de deniycem. ben kabarık olmasın diye tutturdukça en yakın arkadaşımda kızdı hatta gelinlik bu biraz kabarık olucak tabi diye modelini beğendiğine sevindim danteldi zaten aklımdaki en önemli özelliği ve tek isteğim uzun kuyruktu

senin beğenmen herşeyden daha önemli açıkcası ben kendi arkadaşlarımı karıştırmıyorum provamada annemle gidiyorum sadece her kafadan ses çıkıyor kalabalık gidince acaip sinirleniyorum herkesin zevki birbirine uymuyor zaten canım sen öyle yap al tarlatanları dene hangisi içine siniyor hangisi gelinliği daha güzel gösteriyor onu al bu arada duvağın nasıl olucak canım ???

nasıl bişi düşünyosun nelerden hoşlanırsın kuzum yardım edelim

Amin canım benim. Senin içinde çok zor olmuş çok iyi anlıyorum seni.. Ben İzmir'deyim nişanlımın ailesi de burada. Sadece nişanlım İstanbul'da. Gelinliği buradan alacağım umarım uygun fiyata istediğim gibi bulabilirim. Rabbim hepimize kolaylık versin stressiz bi şekilde gönül rahatlığıyla atlatalım

Canım ben satın almak istemiyorum zaten..
Benim tereddüte düştüğüm konu şu..
El işçiliği hakkında hiç bi fikrimin olmadığı bi yere güvenebilir miyim onda kararsızım...
Ucuz gelinlik diktirecem diye sonra ortaya kötü bişey çıkarsa o zaman içimde kalır
Parayı düşünmeden güveneceğim bi yere mi diktirsem acaba diyorum bi yandan da...
Sonra onu satarım belki........
:44:

aranızda setini zümrüt aldıran varmı ??? şu yeşil taşlı setlerden ya ben ya safir yada zümrüt set istiyorum bugün bakmaya gideceğimde size danışayım dedim kullanışlımı diye ??

nasıl bişi düşünyosun nelerden hoşlanırsın kuzum yardım edelim

Salon nikahı olacak ama sade bir şey düşünüyorum. Az bir zaman kalmasına rağmen hala bulamadım. Çalıştığım içinde gezemiyorum pek. Dün grevden sonra azcık bakındım sağ sola. Ama nasıl bi şey giyeceğime karar veremediğim için beğenemiyorum

o çok iyi izmirde çok güzel gelinlik modelleri vardır inşallah sende gönlüne göre bulursun gelinliğini...nişanlın istanbulda demek belki istanbula gelir bu taraftan bakarsın nişanlınla gelinlik olmayacak bişey değil aslında ama çokta kasma kendini herşey olacağına varıyor...amin canım cümlemizi inşallah ...

Çook teşekkür ederim içim çok rahatladı burada vallahii

hanımlar ben müsadenizle yarım kalan davetiyeleri dağıtmaya gideceğim ordanda set bakmaya hepinize iyi akşamlar dilerim görüşmek üzere akşam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…