- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.561
Olsun canım ben nişanlımı 28 gündür göremiyorum gelmesine de 15 gün kaldı ama her günümüz aşk dolu sanki hep yanımda
Çok haklısın cnm yaa eğer nişanlın nickini biliyorsa zaten tüm yorumlar tek tek çıkıyor hatta alıntı yapıldıysa o bile çıkıyor...
Malesef gizlilik yok pek
Bundan sonra dikkat et de sadece nişanlın bilsin bi de arkadaş eş dost öğrense çok kötü olur galiba
Ben o kadar akrabalarım hakkında attım tuttum bi tanesi görse valla kıyamet kopar
tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..
nasıl 32 ay canım valla anlamadım
hayırlı uğurlu olsun canım
iyi günlerde mutlulukla oturun canım
Merhaba canlar :)
Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..
Çok canım sıkıldı yaa..
Islatıcammmmmmmmcanımmm evet 3 ay 2 haftamız kaldı çok şükür
haftaya perşembe ıslanıyoruz biz ona göre kızlar..
canım bencede borçlarınız hafiflesin ona göre çıkarsın kafana göre bir iş bakarsın kuzum
Maşallahhhh , hep mutlu olun inş. Biz ayrı kaldığımızda çok zor geçiyor, işi için 3-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çıldırıyorum resmen :) Ama hep bir aradayız yakın oturuyoruz birbirimize.. çok alıştık sanırım tabi aşkımın daha askerliği var bakalım o zaman ne olacak, bir de evli olacaz.. kışlaya seni de götürürüm diyor :)
canım hayırlı olsun çok sevindim
unuturmuyuz canım aşk olsun.yalnız ben yarın yokum gelinlik bakyama gidicem. pazar netteyim
hepimizden razı olsun inşallah
bence de taç daha iyi ve kolay ütülenebilenleri var
örnek mesela aynısından bizim evde var
Eki Görüntüle 427783
sağolun kızlar
şimdi tavşan kanı çayımı içebilirim
hayırlı cumalar canım hoşgeldin.
ohh sende işlerini kolayladın artık canım Allah rast getirsin işini :)
yüzük düğünde mi takılacak:44:
hayırlı cumalar canım
biz hergün görüştüğümüz için zor geldi şimdi bana
bende aynı şekilde borcumuz bitene kadar allahım inşallah bide bebek nasip eder bebişim kocişim ve ben mutlu mesut yaşarız
Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..
Çok canım sıkıldı yaa..
tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..
amin canım inşallah :)))
canım sen öyle deyince bende çıkış yapıp baktım şimdi önceden bakılmıyordu bildiğim kadarıyla beğeni olan mesajlara falan.
Profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. Ordan bende gördüm hepsini
Ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden
Bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa
kk duy sesimizi yaaa
3 ay dşcektimmmm :):):)
Nasıl yani anlayamadım beğenildiklerimiz filan da mı çıkıyor???
Off offf
aynen senşn surumundayım yaa
Neyse kayınvalidemle ilgili konumu sildiler ama yazınca google yine çıkıyor yaaa
Islatıcammmmmmmm
Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuunick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba
Islatıcammmmmmmm
Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuunick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba
kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım
Canım, ziyaretçiler profili açtığında sadece beğendiğin ve beğenildiğin yorumları okuyabiliyor.. Bu yüzden en azından, kimsenin yorumunu beğenmemek gerekiyor.. zaten beğeniler kaldırılabiliniyor.. Kazene yazacam üye olmayanların profilde bu beğenilmiş yorumları da okuyamaması sağlanır mı diye.. Ben şimdi nicki değiştirsem de eski nicikle yazılanlar çıkacak bir şey değişmeyecek..
Ayy biz yıllardır ayrıyızzMaşallahhhh , hep mutlu olun inş. Biz ayrı kaldığımızda çok zor geçiyor, işi için 3-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çıldırıyorum resmen :) Ama hep bir aradayız yakın oturuyoruz birbirimize.. çok alıştık sanırım tabi aşkımın daha askerliği var bakalım o zaman ne olacak, bir de evli olacaz.. kışlaya seni de götürürüm diyor :)
Çok canım sıkıldı yaa..
kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım
ayy kızlar azönce dışarı çıktım vestelde buzdolabı gördüm bu modeli beğenen arkadaşlar vardı sanırım çok güzel duruyoo
canım sen öyle deyince bende çıkış yapıp baktım şimdi önceden bakılmıyordu bildiğim kadarıyla beğeni olan mesajlara falan.
profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. ordan bende gördüm hepsini
ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden
bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa
kk duy sesimizi yaaa
Canım, ziyaretçiler profili açtığında sadece beğendiğin ve beğenildiğin yorumları okuyabiliyor.. Bu yüzden en azından, kimsenin yorumunu beğenmemek gerekiyor.. zaten beğeniler kaldırılabiliniyor.. Kazene yazacam üye olmayanların profilde bu beğenilmiş yorumları da okuyamaması sağlanır mı diye.. Ben şimdi nicki değiştirsem de eski nicikle yazılanlar çıkacak bir şey değişmeyecek..
of ya işte benide sıktı bu mesela
liberte ben inceledim mesajların tümünü arşivlemiyor bir kısma kadar sanırım
Bu ne yaa iyice soğuttular burdan yaa
Baktım profilime heşey ortada biz gizlilik diyoruz
Herşey daha açık
Şu durum düzelmezse yapılcak şey belli
Üyelik İptali ...
Herşey daha açık
Üyelik İptali ...
profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. ordan bende gördüm hepsini
ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden
bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa
kk duy sesimizi yaaa
bence de kızlar, mesaj atmak gerek
ya en azından üye olmayanlar girip bakmasın profile yaaa önceden öyleydi şimdi neden açtılar anlamadım.
ayyy süpermiş bu. sanırım bunu beğenen baglacolanki idi
Herşey daha açık
Üyelik İptali ...
üyelik nasıl iptal ettiriliyor...üyeliğini iptal etsende bunların hepsi kalıyor kuzum
Herşey daha açık
Üyelik İptali ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?