2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Olsun canım ben nişanlımı 28 gündür göremiyorum gelmesine de 15 gün kaldı ama her günümüz aşk dolu sanki hep yanımda

tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..

tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..

Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuu nick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba

nasıl 32 ay canım valla anlamadım

hayırlı uğurlu olsun canım

iyi günlerde mutlulukla oturun canım

3 ay dşcektimmmm :):):)

Nasıl yani anlayamadım beğenildiklerimiz filan da mı çıkıyor???
Off offf
aynen senşn surumundayım yaa
Neyse kayınvalidemle ilgili konumu sildiler ama yazınca google yine çıkıyor yaaa

Islatıcammmmmmmm

Evli olunca ayrı kalmak daha zor olur canım ya sizinde mutluluğunuz daim olsun.
Ayrı kalmak çok zor oluyor ama kavuşmayı beklemekte çok güzel... iyice deli gibi özlüyoruz birbirimizi gelince de benden başka hiç bir şeyle ilgilenmiyor yapışık ikizler gibi geziniyoruz o yüzden ALLAH göstermesin hiç tartışmamız bile olmuyor araya özlem girmesi güzel bi şey bence..

kızlar eşyalarımı yeni yeni kullanmaya başladığım için pek fazla bilgi veremiyorum kullandığım eşyalarımda memnun kaldığımda yada kalmadığımda yazıyorum ama tavsiyem taç alın hem yumuşak kumaşı hem daha kaliteli ve aldığım days in colours rengide soldu sanki biraz:18::18::26::26::26:

ayy kızlar azönce dışarı çıktım vestelde buzdolabı gördüm bu modeli beğenen arkadaşlar vardı sanırım çok güzel duruyoo

Eklentiler

• $vestel-bza-m2209-rk-en-ucuz-kirmizi-buzdolabi.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
biz hergün görüştüğümüz için zor geldi şimdi bana
bende aynı şekilde borcumuz bitene kadar allahım inşallah bide bebek nasip eder bebişim kocişim ve ben mutlu mesut yaşarız

amin canım inşallah :)))

canım sen öyle deyince bende çıkış yapıp baktım şimdi önceden bakılmıyordu bildiğim kadarıyla beğeni olan mesajlara falan.

profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. ordan bende gördüm hepsini

ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden

bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa

kk duy sesimizi yaaa

Son düzenleme:

kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım

Canım, ziyaretçiler profili açtığında sadece beğendiğin ve beğenildiğin yorumları okuyabiliyor.. Bu yüzden en azından, kimsenin yorumunu beğenmemek gerekiyor.. zaten beğeniler kaldırılabiliniyor.. Kazene yazacam üye olmayanların profilde bu beğenilmiş yorumları da okuyamaması sağlanır mı diye.. Ben şimdi nicki değiştirsem de eski nicikle yazılanlar çıkacak bir şey değişmeyecek..

Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuu nick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba

aaaaa hakketten dışardan gözüküyormuş yazdıklarımız
Gerçi benim ki biliyor kk da olduğumu evlenince yasaklıyacağım sana pcyi diyor

kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım

bence de kızlar, mesaj atmak gerek
ya en azından üye olmayanlar girip bakmasın profile yaaa önceden öyleydi şimdi neden açtılar anlamadım.

Ayy biz yıllardır ayrıyızz
Sizin ayrı kaldığınız zamanlar kadar biz görüştük düşünn

Hayırlısıyla evlenince yılların mükafatını almış oluruz inşallah

of ya işte benide sıktı bu mesela

liberte ben inceledim mesajların tümünü arşivlemiyor bir kısma kadar sanırım

of ya işte benide sıktı bu mesela

liberte ben inceledim mesajların tümünü arşivlemiyor bir kısma kadar sanırım

Bu ne yaa iyice soğuttular burdan yaa
Baktım profilime heşey ortada biz gizlilik diyoruz
Herşey daha açık
Şu durum düzelmezse yapılcak şey belli
Üyelik İptali ...

bence de kızlar, mesaj atmak gerek
ya en azından üye olmayanlar girip bakmasın profile yaaa önceden öyleydi şimdi neden açtılar anlamadım.

ayyy süpermiş bu. sanırım bunu beğenen baglacolanki idi

Herşey daha açık
Üyelik İptali ...

üyelik nasıl iptal ettiriliyor...üyeliğini iptal etsende bunların hepsi kalıyor kuzum

yaa kızlar bu nee yaaaaa böyleee kazene tekrar yazalımmmm bizzzz gizlilikk istedikkkk kazenn beyyyyyy

Herşey daha açık
Üyelik İptali ...

al benden de o kadar
sanırım sonunda bende iptal edeceğim

arkadaş bari eski kullanıcı adımla yazdıklarımı silin ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…