2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Olsun canım ben nişanlımı 28 gündür göremiyorum gelmesine de 15 gün kaldı ama her günümüz aşk dolu sanki hep yanımda :16:

Çok haklısın cnm yaa eğer nişanlın nickini biliyorsa zaten tüm yorumlar tek tek çıkıyor hatta alıntı yapıldıysa o bile çıkıyor...
Malesef gizlilik yok pek:50:
Bundan sonra dikkat et de sadece nişanlın bilsin bi de arkadaş eş dost öğrense çok kötü olur galiba:50:
Ben o kadar akrabalarım hakkında attım tuttum bi tanesi görse valla kıyamet kopar:9::9:

tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..

tüm beğendiğim mesajlardan beğenimi kaldıracağım.. keşke yorumlarımı beğenenlerinde beğenilerini kaldırabilsem.. üye olmakla uğraşmaz biliyorum.. o zaman göremezdi yazdıklarımı..

Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuu :30::30::30: nick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya :52::52::52::52:
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba :52::52::52:

nasıl 32 ay canım valla anlamadım :1::1::1:

hayırlı uğurlu olsun canım

iyi günlerde mutlulukla oturun canım:16::16::16::16:

3 ay dşcektimmmm :):):)

Merhaba canlar :)

Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..

Çok canım sıkıldı yaa..

Nasıl yani anlayamadım beğenildiklerimiz filan da mı çıkıyor???
Off offf
aynen senşn surumundayım yaa
Neyse kayınvalidemle ilgili konumu sildiler ama yazınca google yine çıkıyor yaaa

canımmm evet 3 ay 2 haftamız kaldı çok şükür :8::8:

haftaya perşembe ıslanıyoruz biz ona göre kızlar..:32::32::32::32:

canım bencede borçlarınız hafiflesin ona göre çıkarsın kafana göre bir iş bakarsın kuzum:16::16::16:
Islatıcammmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46:

Maşallahhhh , hep mutlu olun inş. Biz ayrı kaldığımızda çok zor geçiyor, işi için 3-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çıldırıyorum resmen :) Ama hep bir aradayız yakın oturuyoruz birbirimize.. çok alıştık sanırım tabi aşkımın daha askerliği var bakalım o zaman ne olacak, bir de evli olacaz.. kışlaya seni de götürürüm diyor :)

Evli olunca ayrı kalmak daha zor olur canım ya sizinde mutluluğunuz daim olsun. :16:
Ayrı kalmak çok zor oluyor ama kavuşmayı beklemekte çok güzel... iyice deli gibi özlüyoruz birbirimizi gelince de benden başka hiç bir şeyle ilgilenmiyor yapışık ikizler gibi geziniyoruz o yüzden ALLAH göstermesin hiç tartışmamız bile olmuyor araya özlem girmesi güzel bi şey bence.. :73:

canım hayırlı olsun çok sevindim:16:

unuturmuyuz canım aşk olsun.yalnız ben yarın yokum gelinlik bakyama gidicem. pazar netteyim:34:

hepimizden razı olsun inşallah:34:

bence de taç daha iyi ve kolay ütülenebilenleri var:34:
örnek mesela aynısından bizim evde var

Eki Görüntüle 427783

sağolun kızlar:32::32::32::32:
şimdi tavşan kanı çayımı içebilirim:1::1:

hayırlı cumalar canım hoşgeldin.

ohh sende işlerini kolayladın artık canım Allah rast getirsin işini :)
yüzük düğünde mi takılacak:44:

hayırlı cumalar canım:16:

kızlar eşyalarımı yeni yeni kullanmaya başladığım için pek fazla bilgi veremiyorum kullandığım eşyalarımda memnun kaldığımda yada kalmadığımda yazıyorum ama tavsiyem taç alın hem yumuşak kumaşı hem daha kaliteli ve aldığım days in colours rengide soldu sanki biraz:18::18::26::26::26:

ayy kızlar azönce dışarı çıktım vestelde buzdolabı gördüm bu modeli beğenen arkadaşlar vardı sanırım çok güzel duruyoo:23::23:

Eklentiler

• $vestel-bza-m2209-rk-en-ucuz-kirmizi-buzdolabi.webp
    $vestel-bza-m2209-rk-en-ucuz-kirmizi-buzdolabi.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
biz hergün görüştüğümüz için zor geldi şimdi bana :17::17::17:
bende aynı şekilde borcumuz bitene kadar allahım inşallah bide bebek nasip eder bebişim kocişim ve ben mutlu mesut yaşarız:16::16::16::16:

amin canım inşallah :)))

Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..

Çok canım sıkıldı yaa..

canım sen öyle deyince bende çıkış yapıp baktım şimdi önceden bakılmıyordu bildiğim kadarıyla beğeni olan mesajlara falan.:30::30::30::30:

profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. ordan bende gördüm hepsini:20::20::20::20::20:

ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden:50::50::50::50::50:

bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa

kk duy sesimizi yaaa:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:

canım sen öyle deyince bende çıkış yapıp baktım şimdi önceden bakılmıyordu bildiğim kadarıyla beğeni olan mesajlara falan.:30::30::30::30:

Profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. Ordan bende gördüm hepsini:20::20::20::20::20:

Ama kapatsınlar yaaa , olmuyor böyle cidden:50::50::50::50::50:

Bi zevkimiz varrr oda böyle gidiyor yaaaaaa

kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım :52::52::52::52:

3 ay dşcektimmmm :):):)

Nasıl yani anlayamadım beğenildiklerimiz filan da mı çıkıyor???
Off offf
aynen senşn surumundayım yaa
Neyse kayınvalidemle ilgili konumu sildiler ama yazınca google yine çıkıyor yaaa

Islatıcammmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46:

Canım, ziyaretçiler profili açtığında sadece beğendiğin ve beğenildiğin yorumları okuyabiliyor.. Bu yüzden en azından, kimsenin yorumunu beğenmemek gerekiyor.. zaten beğeniler kaldırılabiliniyor.. Kazene yazacam üye olmayanların profilde bu beğenilmiş yorumları da okuyamaması sağlanır mı diye.. Ben şimdi nicki değiştirsem de eski nicikle yazılanlar çıkacak bir şey değişmeyecek..

Ayyy evet ya hakikaten öyleymiş yahuuuu :30::30::30: nick'ini yazdığın anda çıkıyor herşey ortaya :52::52::52::52:
tüm beğenileri nasıl kaldırcaz....günlerimi alır galiba :52::52::52:

aaaaa hakketten dışardan gözüküyormuş yazdıklarımız :53:
Gerçi benim ki biliyor kk da olduğumu evlenince yasaklıyacağım sana pcyi diyor
:9:

kazene mesaj atalım...bize birkaç gün boyunca yetki versin şu eski mesajlarımızı silelim...bundan sontada daha dikkatli konuşalım :52::52::52::52:

Canım, ziyaretçiler profili açtığında sadece beğendiğin ve beğenildiğin yorumları okuyabiliyor.. Bu yüzden en azından, kimsenin yorumunu beğenmemek gerekiyor.. zaten beğeniler kaldırılabiliniyor.. Kazene yazacam üye olmayanların profilde bu beğenilmiş yorumları da okuyamaması sağlanır mı diye.. Ben şimdi nicki değiştirsem de eski nicikle yazılanlar çıkacak bir şey değişmeyecek..

bence de kızlar, mesaj atmak gerek
ya en azından üye olmayanlar girip bakmasın profile yaaa önceden öyleydi şimdi neden açtılar anlamadım.:50::50:

Maşallahhhh , hep mutlu olun inş. Biz ayrı kaldığımızda çok zor geçiyor, işi için 3-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çıldırıyorum resmen :) Ama hep bir aradayız yakın oturuyoruz birbirimize.. çok alıştık sanırım tabi aşkımın daha askerliği var bakalım o zaman ne olacak, bir de evli olacaz.. kışlaya seni de götürürüm diyor :)
Ayy biz yıllardır ayrıyızz:53:
Sizin ayrı kaldığınız zamanlar kadar biz görüştük düşünn:50:

Hayırlısıyla evlenince yılların mükafatını almış oluruz inşallah:16:

Çok canım sıkıldı yaa..

of ya işte benide sıktı bu mesela

liberte ben inceledim mesajların tümünü arşivlemiyor bir kısma kadar sanırım

profilimize activity diye yeni bişey koymuşlar. ordan bende gördüm hepsini:20::20::20::20::20:

of ya işte benide sıktı bu mesela

liberte ben inceledim mesajların tümünü arşivlemiyor bir kısma kadar sanırım

Bu ne yaa iyice soğuttular burdan yaa
Baktım profilime heşey ortada biz gizlilik diyoruz
Herşey daha açık
Şu durum düzelmezse yapılcak şey belli
Üyelik İptali ...

bence de kızlar, mesaj atmak gerek
ya en azından üye olmayanlar girip bakmasın profile yaaa önceden öyleydi şimdi neden açtılar anlamadım.:50::50:

ayyy süpermiş bu. sanırım bunu beğenen baglacolanki idi:16:

Herşey daha açık
Üyelik İptali ...

üyelik nasıl iptal ettiriliyor...üyeliğini iptal etsende bunların hepsi kalıyor kuzum

yaa kızlar bu nee yaaaaa böyleee kazene tekrar yazalımmmm bizzzz gizlilikk istedikkkk kazenn beyyyyyy:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Herşey daha açık
Üyelik İptali ...

al benden de o kadar
sanırım sonunda bende iptal edeceğim
:47::47::47:

arkadaş bari eski kullanıcı adımla yazdıklarımı silin ya

Son düzenleme:
Back
X