- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.601
ben böyle yazdım canım
merhaba;
bu aralar sizi çok rahatsız ettik ama
bu gün bir arkadaşın dikkat etmesiyle tüm profilimizin dışarıdan okuyanlara da açık olduğunu gördük.
daha önce en azından profilimiz gizliydi :44::44:
bir problem mi teknik olarak var yoksa yeni bir uygulama mı bu? eğer hep öyle kalacaksa çoğumuz üyelik iptali isticez sizden üzülerek.kk yı çok seviyoruz , ama bu şekilde çok saçma profilimizin dışarıya da açık olması.
bir çözüm bekliyoruz... teşekkürler,
güzel tatlım...herkez yazarsa belki bir düzeltme yapılabilir...bu neee yaa üye olmayan ben profilimde gezebiliyor
Kazen Bey
Geçen hafta size gizlilik istiyoruz dedik tam tersi daha açık bir durum söz konusu
Beğendiğim ve beğenildiğim herşeyi üye olmadan herkes okuyabiliyor
Çok kişinin üye olmasını mı istiyorsunuz bilmiyorum ama üye olmak isteyen paşa paşa gelir olur sizinde dediğiniz gibi 30 Sn.
Sizden cevap bekliyoruz
Çözüm istedik bir şey yapamayacağınızı söylediniz fikir de söyleyemiyoruz
Yapabilceğiniz bir şey yoksa üyeliğimin iptalini istiyorum.
Bilgilerinize
Burdayız..
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-e...n-sohbete.html (2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...)
kızlarrrr hep beraberrrr üyelik iptali isteyelim.....
Kızlar Üyelik iptalinden başka bir yol yok sizi özleyeceğim...
doğru valla
ben yazıyorum kazene kızlarburada çok güzel bir dostluk kurmuştuk ama mahvldu...biz gizlilik dedikçe daha çok deşifre edildi
istediğimiz sadece eski kullanıcı adımızla yazdıklarımızı bari silsinler ya profile de gizlilik koysunlar
şunu yapsınlar kalalım forumda...eski mesajlarımızda da düzeltme butonu açık kalsın...ben istediğim zaman yazdığım şeyleri değişterebileyim
üyelik iptali sizin mesajlarınızın görünmemesini sağlamıyor kızlar, başka bir çözüm yolu aramalıyız malesef...
Evet canım diğerlerine göre fiyatları biraz yüksek ama tam mutfagıma göre.
Sözlüm pek sevmese de ben ikna etmeye çalışıcam.
gizlilik konusuna katılıyorum.Edebiyat yada kozmetik forumlarında bile bi sayfadan sonra üye olun diye uyarı veriyo. Ki burası bayanların kullandığı bi forum :26:
güzel canım, cevap gelen varmı?
Aaaa ama kızlar üyeliklerini iptal ettirmişleerr
Sevgili Kazen abi
Bahsettiğiniz ziyaretçilerin girmediği bi alana konu taşıma olayı bana çok mantıklı geldi..
İlk defa duyuyorum galiba kaçırdım ben geçen gün bu öneriyi..
Ama bu dediğiniz mümkünse böyle bi uygulamaya bizim de konumuzu dahil ederseniz çok seviniriz...
Teşekkürler
En azından dışarıdan kimse okumaz konuyu
Merhaba
.............. Konuyu Kadinlar Hamami kategorisine tasisak (bu kisim disaridan okunmamaktadir) dedigim gibi 30 sn icinde uyelik alip gene okunacaktir. Bu baslikta gizliligi yaptik diyelim gidip baska baslikta ayni hatayi yaparsaniz ne olacak ? Kullanici adinizdan sizin kim oldugunuzu bulmalari mumkun degil ama boyle sim soy isim verirseniz bu bizim sucumuz degil.
Konu silinmesi gundeme gelmis konu acarken hemen uzerinde 3 punto ile her ne olursa olsun ne konularin ne de mesajlarin silinmeyecegi yazmaktadir. Buna ragmen simdi bu konulari sildirmek istemenizi de anlamakta gucluk cekiyorum.
Tamam süper bi fikir ben açıkçası çok mantıklı buldum bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor ama...Bu konuda hafta içinde yazdığım mesajda konuyu Kadınlar Hamamı dediğimiz (kusura bakmayın kategorinin ismi böyle) ve dışarıdan görünmeyen yere taşıyabilirim dedim ama bir kişide evet bu yapalım demedi. Yukarıda gördüğünüz gibi bu olmazsa kjüserim şu olmassa gidierim gibi tehditler havada uçuşmuş. Arkasından şunu yapın yapmassanız üyeliğimi kapatın cümleri gelmiş. Durum budur... Kusura bakmayın ama elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırken bu uslubu da hak etmediğimizi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?