- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.021
hepimizde aynı durum var demek :)
benimki de hiç sevmez saat takmayı...
ve oda bana saat yerine playstation al dediiii
bana göre hava hoş da, yarın öbür gün erkek tarafı demez mi oğluma bir saat bile takmadılar diyeee
Çok teşekkürler canım gidip bakayım bari yani bana kalsa çok şey yaparımda soğutuyorlar sanki benide :) 29 hazirana çok var dahahem düünde takmasam sonradan ona alırım daha çok içime siner hemde daha güzel birşey alırım olamaz mı..
off kızlar sıkıldım yaaaa hava öle karanlıkki yağmur yağacak nerdeyse nasıl yetişecek yaaa bu düğün telaşı çeyizler bitti paketlendi dünnn daha ben tabak takımı filan almadımmmmmm
canım IPL laser de jel sürüyolar alex de bşy sürmüyolar zaten üfleme yeri var ondan gerek kalmıyo
off kızlar sıkıldım yaaaa hava öle karanlıkki yağmur yağacak nerdeyse nasıl yetişecek yaaa bu düğün telaşı çeyizler bitti paketlendi dünnn daha ben tabak takımı filan almadımmmmmmbabam alırım ben kızım diyo bigün gider alırıs diyo mobilya alınınca yatak örtüsü alcam tvyi de ben alcm onun düşmesini bekliyoruz 1500 fiyatı şuan inş. düşerr birikime devam kınada sazcımı tuttum sokakta olck evin üstünde 1000 ,istediler 500 hallettim 50 kapora verdim
IPL aslında lazer değil canım, ışık sistemi ve sonuç almak çok uzun zamanda oluyor.
canım kampanyaları takip etmekte fayda var benim eşim teknosa da ordan kampanya varken samsung led tv almıştık çok memnunuz hem de çok uygundu teknoloji marketlerini araştırın iyice
özellikle h.sonları kampanya çok oluyo
valla cnm düğüne yakın alcm şimdi sürekli yeni modeli çıkıyo ve fiyatı düşüyo model belli fiyatı düğüne kadar 100 tl bile düşsse beim için kar parasını koydum bekliyo
valla cnm düğüne yakın alcm şimdi sürekli yeni modeli çıkıyo ve fiyatı düşüyo model belli fiyatı düğüne kadar 100 tl bile düşsse beim için kar parasını koydum bekliyo
ya maşşallahınız var yaa benim 38 gün kaldı ve ben hiç bişeyimi toparlayıpta bi köşeye koymadım hepsi orda burda bi köşelerde bakalım 2 hafta sonra çeyizimi götürmek için toparlıcaz allah bilir ne eksiklerim çıkacak
Amin cnm allah her isteyene yaşatsın bu duygular inş...
Bu anların tadını çıkarmak güzel. Evin eksikleri sonrada tamamlanır, önemli olan gerideki tamamlanamayan eksikleri halletmek.
şuan için bende ev eksiklerini bıraktım, gelinlik, gelin ayakkabısı, el çiçeğim, nikah şekerim, kına hazırlıkalrım sürekli bunlarla ilgileniyorum. Bunlar içime sinsin değişik şeyler yapıym diye uğraşıyorum.
Eki Görüntüle 377418 Eki Görüntüle 377420 Eki Görüntüle 377421 Eki Görüntüle 377422 Eki Görüntüle 377423 Eki Görüntüle 377424 Eki Görüntüle 377425 Eki Görüntüle 377426 Eki Görüntüle 377427
Bu tarzlarda bir nişanlık istiyorum kesinlikle ve buarada bulamadım..Gidip konuşucam hangi model olursa olsun saks mavisi, zümrüt yeşili, pudra rengi ve şarap rengi bu 4 renkten birini yaptırcam. Şrap rengi dediğimde şu alttaki renk oluyor onu sadece renk için kaydettim kızlar.
Eki Görüntüle 377441
Eki Görüntüle 377442
Selam kızlarr.
Nişanım salonda olucak kabarık modellerden hoşlanmadıgım kuyruklu yada tül ayrıntılı bişeyler istiyorum.
2si arasında kararsız kaldım.
Elbiseyi saks mavisi ayakkabımı pudra düşünüyorum.
Ne dersinizz?:44:
Canım o emla kremde 57 Tl az değil ki
O her tüpü tek seansda mı kullanıyorsun
TÜNAYDINNNNN KIZLARRR...
canım 3 elbise fazla değilmi ben 2 tane giycem ona bile üşeniyorum. Birtane kabarık giycem seninki gibi diğeride bindallım olacak. 3. elbise bana fazlda geldi tatlım ya..Bu arada beyaz eşya alcakmışınız bugün şimdiden hayırlı olsun...
Bir sürü şey konşulmuş bende lazere gidiyorum diode lazer ütüleme cihazı çok faydasını göremedim henüz ama sabırla ve inatla bekliyorum son 3 senastır etki etmeye başladı gözle görülür şekilde ve hiç acı hissetmiyorum bende.
Eki Görüntüle 377347 Eki Görüntüle 377348 Eki Görüntüle 377349 Eki Görüntüle 377350 Eki Görüntüle 377351 Eki Görüntüle 377352 Eki Görüntüle 377353
fikir olur belki sağdan soldan pcye topladığım hoşuma giden modeller :)
ben komple gittim 2 sene sürdü 1 seans daha giderim belki yazın gidilmiyo bi de 2 ayda 1 falan gittiğim için uzun sürdü 10-12 seans sürmüştür
gittiğim yer eski müşterilerine özel bi kart çıkartmış ondan aldım ömür boyu tekrar çıkarsa falan doğumdan sonra ne zaman istersem para vermeden istediğim kadar gidebilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?