2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Derler canım,
onun için altın iyi fikir bence,
altını bozdurup alsın alacağını,
yarın ne denir bilinmez bence :)

off kızlar sıkıldım yaaaa hava öle karanlıkki yağmur yağacak nerdeyse nasıl yetişecek yaaa bu düğün telaşı çeyizler bitti paketlendi dünnn daha ben tabak takımı filan almadımmmmmm babam alırım ben kızım diyo bigün gider alırıs diyo mobilya alınınca yatak örtüsü alcam tvyi de ben alcm onun düşmesini bekliyoruz 1500 fiyatı şuan inş. düşerr birikime devam kınada sazcımı tuttum sokakta olck evin üstünde 1000 ,istediler 500 hallettim 50 kapora verdim

Son düzenleme:

nettende sayfasından bakabilirsin canım

off kızlar sıkıldım yaaaa hava öle karanlıkki yağmur yağacak nerdeyse nasıl yetişecek yaaa bu düğün telaşı çeyizler bitti paketlendi dünnn daha ben tabak takımı filan almadımmmmmm

ya maşşallahınız var yaa benim 38 gün kaldı ve ben hiç bişeyimi toparlayıpta bi köşeye koymadım hepsi orda burda bi köşelerde bakalım 2 hafta sonra çeyizimi götürmek için toparlıcaz allah bilir ne eksiklerim çıkacak

canım kampanyaları takip etmekte fayda var benim eşim teknosa da ordan kampanya varken samsung led tv almıştık çok memnunuz hem de çok uygundu teknoloji marketlerini araştırın iyice
özellikle h.sonları kampanya çok oluyo

Son düzenleme:

valla cnm düğüne yakın alcm şimdi sürekli yeni modeli çıkıyo ve fiyatı düşüyo model belli fiyatı düğüne kadar 100 tl bile düşsse beim için kar parasını koydum bekliyo

valla cnm düğüne yakın alcm şimdi sürekli yeni modeli çıkıyo ve fiyatı düşüyo model belli fiyatı düğüne kadar 100 tl bile düşsse beim için kar parasını koydum bekliyo

evet daha 3 ayın varmış çok kampanyalar olur

İstanbul'da yaşıyorsanız,
nakit alış yapacaksanız sirkeci doğubank'tan almanızı öneririm,
orda ve çevresinde nakitle pazarlık yaparak oldukça aşağı fiyata alınabiliyor,
üstelik garantili sıfır ürünler,spot vb değil.

Bence başlamalısın canım,
bugün günlük yemek takımım geldi,
sırf onları kontrol edip, yıka,kurula,(desen hatası,kırık vs varmı diye) )tekrar kolile hem yoruldum
hem çok zaman aldı,şimdiden yorucu işleri halletki kınaya düğüne yorgun olmayasın :)

benide eklermisin bal_boceği 14 ekim :)

saks mavisi,dördüncü resimdeki yavru ağzı gibi görünen model ve altıncı resim fuşya modeller bence güzel :)

Canım o emla kremde 57 Tl az değil ki
O her tüpü tek seansda mı kullanıyorsun

emlayı sadece özel bölge de kullanıyorum canım,
yarım tüp fazlasıyla yetiyor, seans araları uzaklaşınca bayağı gidiyor
en azından acıdan dolayı yaptıramamaktan iyidir, ilk yaptırdığımda
resmen ağlamıştım

bana diode lazer hiiiç fayda etmedi,
yüz için en uygunu alexander dedi dr,
resmen diode yapıldığında tüylerde zerre dökülme olmadı.
diode daha derine iniyormuş kıl kökü yüzeye yakın ise
tesir etmezmiş, belki bende ondandır.

Valla kart süpermiş,
benim gittiğim yerde hiiiç öyle bir şey yok,
hamilelik gibi hormonları değiştiren bir şey olursa
çıkabilir diyorlar çıkmaz inşallah

kızlar bende bu tarz bir gelinlik diktireceğim .Güpürlerle süsllenmiş olacak biraz. Duvagımda bu sekılde olacak nasıl sızce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…