2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Yine kimse beni duymadıııııı :'(

canım erkekler çoğunlukla bizden geç olgunlaşıyorlar, sorunlarda bundan kaynaklanıyor. benim kinde de var öyle absürd huylar ama Allahtan ben çok kafama takmıyorum yoksa işin içinden çıkamayız. yaşınız kaçtı nişanlının ve senin? merakımı mazur gör

saolllll balımmm aklımda tutmam die listeyi çıkarttım

cok yorma kendini üzülmene kendini ypratmana degmez onunla olan olumlu ve güzel anıları düşün kendine yoga yap ben öle yapıyom yoksa kötüye gidiyo çekecek çilen varsa her yerde cekersin

Yoga mı yapıyorsun ciddimi hım kendi kendinemi nasıl :) bende çok iyi yemek yemeye sardım stresten millet nişanlı kızlar kilo verir dio ben alıyom onada bi kat moralim bozuluyo

Ben 29 o 32 yaşında

Yoga mı yapıyorsun ciddimi hım kendi kendinemi nasıl :) bende çok iyi yemek yemeye sardım stresten millet nişanlı kızlar kilo verir dio ben alıyom onada bi kat moralim bozuluyo

sakinleştirmeye calısyom kendimiplates yapıyodm spor salonun da geçen ay şubat cok soguk tu bıraktı vuucuum saldı ben kilolu degilim fakat göbek felan sekilsiz sankiplatesin faydasını gördüm ama ya 20 kaldı düğüne tekrar baslasasm gidemem düğün telsaı kaldım öle dikkat et kendine en tatlı gelinler olacaz kızlar alem gelin görsün hiç çökmeyelim zayflamayalım kilo almayalım

canım siz bizden büyükmüşsünüz yahuu biz ikimizde 26 yaşındayız
yine de ne kadar büyük olsalar da erkekler her zaman çocukturlar, nazlarını hep eşleri çeker

Benimoğlum olsa çocukluktan sorumluluk verecem ona ya erkek dediğin evin reisidir bana göre bu ne benim söylememle oluyo herşey döverim ben bu herüfü ama görmesin walla benden bi 20 cm uzun 25 kiloda fazla

Benimoğlum olsa çocukluktan sorumluluk verecem ona ya erkek dediğin evin reisidir bana göre bu ne benim söylememle oluyo herşey döverim ben bu herüfü ama görmesin walla benden bi 20 cm uzun 25 kiloda fazla

aman canım görmesin, bizimkiler alıştı galiba böyle herşeyi biz üstlendiğimiz için. ya da daha yeni yeni aileler arasına girince öğrenecekler

kızlar sohbeti bi kaçırdın mı yakalamak mümkün olmuyo valla.yeni mobilyalar eklemişsiniz çok beğendim hepsini.bende tam bu konuyla ilgili sizin fikrinizi almak istiyordum.mutfağım yeşil tonlarında olucak genellikle.yatak odamı çok uzun zamandan beri beyaz istiyorum.ben misafir odası almıcam.herşeyimizi kendimiz yapcağımız için fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum.ilerde ALLAH nasip eder alırım inşallah ama misafir odam olmıcağı için oturma grubumumun öle bişey olması gerekiyo ki hem rahat kullanabiliyim hemde bi misafir ağırlayabilecek şekilde olsun.bide oturma grubuma renk olarak karar veremedim.istemediğim renkleri biliyorum.beyaz-yeşil-kahve-ekru tonlarında istemiyorum ama başka nasıl olabilir?tavsiye edebileceğiniz markalar,renkler,modeller var mı kızlarr???????

canım bir kaç tane renkli oturma grupları buldum,farklı renk dediğin için. hem kullanışlılar , beğenir misin bilmem

tatlım mürdüm gri birbirine çok uyumlu oluyoo mesela
farklı modellerde ekledim tatlım

Eklentiler

• $inci1-koltuk-takimi-d1-179.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $053-recor-koltuk-takimi-d6.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $102-yakut-koltuk-takimi-d1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

tatlım mürdüm gri birbirine çok uyumlu oluyoo mesela
farklı modellerde ekledim tatlım

canlarım ya çok mutlu oldum böyle eklediğinizi görünce ya bordo tonlarında yada gri tonlarında olabilr aslında.aslında eğer misafir odam olmuş olsaydı oturma grubumu köşem düşünüyodum neyse ALLAH'IN izniyle olmayanlarda olur inşallah.çok saolun.siz nerelere baktınız yada aldınız mı mobilyalarınızı?bellona ya bakmayı düşünüyorm.nedense istikbali bi türlü sevemiyorum çok ağır geliyo modellri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…