2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım mürdüm gri birbirine çok uyumlu oluyoo mesela
farklı modellerde ekledim tatlım

canlarım ya çok mutlu oldum böyle eklediğinizi görünce ya bordo tonlarında yada gri tonlarında olabilr aslında.aslında eğer misafir odam olmuş olsaydı oturma grubumu köşem düşünüyodum neyse ALLAH'IN izniyle olmayanlarda olur inşallah.çok saolun.siz nerelere baktınız yada aldınız mı mobilyalarınızı?bellona ya bakmayı düşünüyorm.nedense istikbali bi türlü sevemiyorum çok ağır geliyo modellri.

benim bitti çok şükür 32 günüm kaldı allahın izniyle evgör olabilir tatlım benim eklediğim resimler ordn bktım sitesinden bakabilirsin çok çeşit var nelerden hoşlanırsın bilmediğim için bikaç tane ekleyeildim

rica ederiz canım ne demek.işine yararsa ne mutlu bize az çok payımız olur bizimde , bu zor dönemde sana
ben daha bakmayacağım ,evle ilgili devretme durumlarımız var, temmuz gibi bakacağız eşyalara

daha önce mudo conseptte bir köşe koltuk beğenmiştik, onu paylaşayım sizle şekerler, biraz sade ama çok rahattı 2300 gibi birde fiyatı vardı

Son düzenleme:
kızlar bilmiyorum biliyor musunuz ama googleye gelin damat fırsatı yazın, o sitede çok güzel fırsatlar var, bakın isterseniz

Yoga mı yapıyorsun ciddimi hım kendi kendinemi nasıl :) bende çok iyi yemek yemeye sardım stresten millet nişanlı kızlar kilo verir dio ben alıyom onada bi kat moralim bozuluyo

sendemi kilo alıosun ya bn gibi 2 ay öncesine kdar ne kadr zayıftım bi görsen şimdi stresten ne zayıflamısı 5kilodan fazla aldım durmadan yiyrum hiç çıkmayan dudakmda birdn ucuk cıktı ne zormus bu evlilik işleri((

Kızlar merhabalar,bugünlerde net bi gidiyo,maşallah ertesi gün geliyo..ancak girebildim pazardan beri foruma..kaynatılanlara cevap yazim hemen:

2.sini beğendim kuzucum,sağolne tatlısın seeeeeenn,araştırmalar da yaparmış benim için oyy kuzuuu

Eki Görüntüle 380371
Eki Görüntüle 380372

bu arada dün spor salonuna da yazıldım. artık haftanın 3-4 günü spor yapcak bu arkadaşınız, düğünümde güzel olmak istiyoruummm :)

kına abiyeni çok beğendim,sana yakışmış çünkü kötü filan durmamış,fotoda koca popik ve göbiş de göremedim,hepsi senin hüsn-ü kuruntun bi kereeeem ya ben bi ay önce filan acayip zayıfladım,ailem de nişanlım da baskı yaptı ye ye diye,yiyorum ben deayyhh bugünlerde de sıkıntıdan yemeği bırakıp paso abur cubur,çikolata ve çerez yiyorum en kalorililerinden!kendime çok kızıyorumdurdurmam lazım kendimi of yaa..
ya bi de hani senin spor yapman yasaktı???:44:

miska bence dağınık topuz yaptır yine,nişandaki topuzunun maşaları çok sıktı..ben en çok en sondaki kzı beğendim,acayip güzel olmuş,daha gevşek bi maşa ile bence sen de çok tatlı olursun ve gelinliğindeki renklerin masumiyetine de yakışır bence..

eylüş bak sana söylediğim gelinlik modeline örnek:

Eki Görüntüle 380446

evet kuzucuk bu düğmeler bnm de aklımda,ama bazı modellerde hiç belli olmuyo bile,bi bakıcam artık..bende nasıl durur..

bu arada markafoniden aldığım GAP ayakkabılarım geldi,göstermiştim ya krem üzerine pudralı olan..izlenimler:
1.topuğu acaip yüksekmiş,apartman topuk resmen!
2.burun çok sivri,yürürken zorluk çıkarır.(tabi ayakta inanılmaz şık ve klas duruyo o ayrı..)
3.1 saat çıkarmadım ayağımdan,resmen mah-vol-dum!
4.rengi de ne beyaz ne krem,griye dönük bişi..
görüntüye bittiğim için dursun istiyorum.çok şeker ya çooookbi süre her gün giy çıkar yapıcam,baktım ki yolu yok yollarım..bi de meşhur elle'ler gelse

tatlım mürdüm gri birbirine çok uyumlu oluyoo mesela
farklı modellerde ekledim tatlım

ayy giri-mürdüm çok şeker olmuş,ben de böyle istyorum!evgör'den mi kesin bunlar,bakmam lazım..mürdüm çok istiyorum,nişanlım pek yanaşmıyo da bakalım..
bu arada turkuazlıya da bittimmm!! ama bnm salon takımım beyazlı turkuazlı,iki taraf da aynı olmasın diye onu geçiyorum

ayyyy ilk fotodaki renkli renkli,şeker gibi kurabiye gibi koltuklar nerden nerdeeeennyerim ben onlarıııııııya ben de oturma odam ferah,güzel,spor bişiler olsun istiyorum.karar veremedik daha.ben de köşe koltuklara bayılanlardanım ama misafirimiz olduğunda yatak problemi olmasın diye vazgeçtik,sonuçta onlarda ya 1 kişi yada karı koca olmak şartıyla 2 kişi uyuyabiliyo..bnm kardeşlerim geldiğinde köşeleri birleştirip koskoca çocuklara beraber yatın diyemem kio yüzden ya ayrı ayrı çekyatlar alıcaz,ya da uygun fiyatlı birşey bulursak alıcaz..gözünüze çarparsa paylaşın olur mu kıslar..

ay erkeklerin hepsi aynıymış sanırım..kız milleti ayrıntıcı,erkekler rahat yaratılışlı..fıtrat farklılığı var aramızda,böyle yaratıldık kabul ama biraz daha ilgili olunmalı bu dönemde..
elbisene de yorum yaptım,okursun kuzu

burnumda uçuk çıktı..acayip yorgun ve keyifsiz geçti günüm..kaçıyorum,sabah bana da yyazın kıslar..bu arada anadolu yakasında iyi bi makyöz ve kuaför önerisi istemiştim haftasonu,pek gören olmadı..özellikle kartal-maltepeye yakın olursa daha iyi olur..cevap bekliyorum he bacılar,unutmayın beni,öperim herkesi

hoşgeldin yavru kuş :) tabii yaparım araştırma senin için de, yardımlaşmak iyi geliyo insana.

yok yok, bugün spor hocam da, göbek ve basen bölgeni inceltmeliyiz, orda birikme olmuş dedi. kilo vermek değil, sıkılaşmak amaçlı bi program yazıcam sana dedi, bugün de ilk günümdü, azıcık antrenmanla bile canım çıktı, çok hamlamışım. spor yapmama da 3 ay izin yok demişti doktorun asistanı. sonra direkt doktorumu aradım, konuştum, ne alakası var, yapabilirsin sporunu dedi :44: burnuna darbe alma tehlikenin olmadığı sporları yapabilrsin dedi, ben de koşa koşa yazıldım hemen :)

topuzla ilgili, aklım daha çok düz topuzlarda. kınamda ve manisadaki düğünümde lüleleri kullanmayı düşünüyorum ama net karar vermedim. provada ikisini de deneyip öyle karar vericem sanırım.

ayakkabıları da kaç gün içinde iade etmen gerektiğini iyice öğren de, bakarsın 30 günden daha azdır, elinde patlamasın :) ama rahatsız oldukları çok belliydi, ne yazık ki her güzelin bi kusuru var :)

ben karşının taksisiyim abla :)

tabi paylaşırız canım, stresten çıkmıştır burnundaki uçuk. dikkat et kendine.
ben avrupa yakasında oturuyorum canım

yiriiiiiiiimmmtaam apla,karşıdan bişi lazım olunca sana başvurcam
markafoni 30 gün ya..seviyom o siteyi,yine de bakarım ne olur ne olmaz,dediğin gibi olmasın..var ya ayağım patladı içinde,ama hala diyorum ki '' ya alışırsın,birkaç gün daha dene,geçer geçer boşver bla bla bla''markafoni görse,benle gurur duyardı

tabi paylaşırız canım, stresten çıkmıştır burnundaki uçuk. dikkat et kendine.
ben avrupa yakasında oturuyorum canım

sağol canımm diğer kızlardan yardım benkliyorum o zamann

Chnhn akşamları kimse kalmıyor buralarda :)) arşivin bayaa çokmus Canim :))

Chnhn akşamları kimse kalmıyor buralarda :)) arşivin bayaa çokmus Canim :))

iyi akşamlar canım, bende giremiyordum akşamları ama bir kaç gündür girdiğim oldu girdikçe de maden kimsecikler yok konuşmaları kaçırmıyorum, arşivimden bişiler paylaşayım dedim sizlere de faydası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…