2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güzel ama yabancısı daha güzel luıs mıguel history de un amor bence dinleyin kızlar

yabancısı zaten number one

yabancı olarak aklıma gelen bir kaç tane daha var daha öncede yazmıştım

enrique iglesias-hero
robbie williams-feel
marc anthony- ı need you

Son düzenleme:
yabancısı zaten number one

yabancı olarak aklıma gelen bir kaç tane daha var daha öncede yazmıştım

enrique iglesias-hero
robbie williams-feel
marc anthony- ı need you

enrique iglesias-hero çok severim bu şarkıyı. ben hala kına için dans müziğini bulamadım kızlarr

canın saolsun cnm hep beraber karar veririz

Bizim bu araştırıp kafa yorduğummuz şeyler var ya eminim hiçbiri nişanlılarımızın aklına gelmiyodur bile :) erkekler gibi olmak isterdim yapım gereği ayrıntıya çok dikkat eder ve önemserim nişanlımda tam tersi üstün kötü bakar herşeye artık baKAalım kim kimi değiştircek birde üstüne benim kafaya taktığım günlerce düşündüğüm şeyleri küçümseyip 2 günde hepsini hallederis dio yaa onu boğasım geliyo bazen sizde nişanlınıza böyyle güzel duygular besliyormusunuz merak ettim :)

Ahh ahh tatlım o güzel duyguları bende arada bir hissediyorum yaniii...Nasıl boğsam acaba falan diye düşünmüyor değilim Benim için çok önemli olan şey ona göre büyütülmeyecek zamanı gelince pırt diye oluverecek şey oluyor beni çıldırtıyor...Ben çok fazla takıyormuşum rahat olacakmışım relax olacakmışım lafa bak

aynen aynen :d benimkinin neye takacagı belli olmuyo mobilya 2 günde olur diyo gelinlik üatündeki taşa karsıyo tuhaf yani:d

Bakıyorum balayını aylar önce ben ayarladım kına salonunuda ben ayarladım gelinlikçiyi ben buldum nişan elbisemi ben aldım davetiyeyii yine ben araştırıyorum mobilya bakıyorum beyaz eşya ev :) aylardır netten bakıyorum adamda bana diioki çarşamba geliyorum 3-4 günde hepsini hallederis kızıyorum iyi diyorum ben bakmıyorum bundan sonra sen araştır bak kendimi şartlandırıyorum adamdaki rahatlığı görünce yine kendimden geçmiş birşeyler araştırırken görüyorum walla kendi halime gülüyom artık ne olacak biizim bu halimiz bilmiyom

kızlar bizde de tam tersi nişanlım çok gergin ay napcaz öle mi olcak böle mi olcak falan telaşlarda hep, ben daha sakinim ona nazaran, ondan fazla araştırırım, ama fazla skntı yapmam kendime

Aynen canım benim...gelinlik gönderirim resimö bu nasıl bilmem sen beğendiysen güzel der geçer...Mobilyalara dediğin gibi internetten bakarım..Aman aşkım gidince beğeniriz der...Böyle sıralanır gider benimkinin rahat hallerii...Valla onun bu rahatlığı beni erkenden yaşlandırcak yani

Ayy ben de sadece ben boyle sikayetciyim sanirdim. Benim tatli nisanlim da hiiicbi seye karismaz, aklina bile gelmez. Sen ne istersen, nasil istersen oyle olsun askim der. Zavalli ben ugrasir, didinir, arastirir, tarastirir ortaya cikaririm; bi de yorum yapar soyle olsaydi boyle olsaydi diye!! Gel de delirme! Elimde kalcak bi gun :)

Ya kizlar, dun kina kiyafetimi ekledim, kimse yorum yapmadi, begenmediniz mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…