- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.761
güzel ama yabancısı daha güzel luıs mıguel history de un amor bence dinleyin kızlar
ben melih kibar mesaj istemiştim ama nişanlım hareketli olsun insanları coşturalım diye tutturdu :)
ben melih kibar mesaj istemiştim ama nişanlım hareketli olsun insanları coşturalım diye tutturdu :)
birde şarkı seçeces dimi peh :) siz araştırın ben kopya çekim işler çok yoğun önümde dosyalar dizili hastayım ağlamak istiyorum
candan erçetin bahar nasıl canmmm
yabancısı zaten number one
yabancı olarak aklıma gelen bir kaç tane daha var daha öncede yazmıştım
enrique iglesias-hero
robbie williams-feel
marc anthony- ı need you
birde şarkı seçeces dimi peh :) siz araştırın ben kopya çekim işler çok yoğun önümde dosyalar dizili hastayım ağlamak istiyorum
yabancısı zaten number one
yabancı olarak aklıma gelen bir kaç tane daha var daha öncede yazmıştım
enrique iglesias-hero
robbie williams-feel
marc anthony- ı need you
enrique iglesias-hero çok severim bu şarkıyı. ben hala kına için dans müziğini bulamadım kızlarr
candan erçetin bahar nasıl canmmm
canın saolsun cnm hep beraber karar veririz
Bizim bu araştırıp kafa yorduğummuz şeyler var ya eminim hiçbiri nişanlılarımızın aklına gelmiyodur bile :) erkekler gibi olmak isterdim yapım gereği ayrıntıya çok dikkat eder ve önemserim nişanlımda tam tersi üstün kötü bakar herşeye artık baKAalım kim kimi değiştircek birde üstüne benim kafaya taktığım günlerce düşündüğüm şeyleri küçümseyip 2 günde hepsini hallederis dio yaa onu boğasım geliyo bazen sizde nişanlınıza böyyle güzel duygular besliyormusunuz merak ettim :)
oda çok güzel ben seviyorumda insanları çoşturacakmışızya :) hareketli olması lazım
bizim bu araştırıp kafa yorduğummuz şeyler var ya eminim hiçbiri nişanlılarımızın aklına gelmiyodur bile :) erkekler gibi olmak isterdim yapım gereği ayrıntıya çok dikkat eder ve önemserim nişanlımda tam tersi üstün kötü bakar herşeye artık bakaalım kim kimi değiştircek birde üstüne benim kafaya taktığım günlerce düşündüğüm şeyleri küçümseyip 2 günde hepsini hallederis dio yaa onu boğasım geliyo bazen sizde nişanlınıza böyyle güzel duygular besliyormusunuz merak ettim :)
Ahh ahh tatlım o güzel duyguları bende arada bir hissediyorum yaniii...Nasıl boğsam acaba falan diye düşünmüyor değilimBenim için çok önemli olan şey ona göre büyütülmeyecek zamanı gelince pırt diye oluverecek şey oluyor beni çıldırtıyor...Ben çok fazla takıyormuşum rahat olacakmışım relax olacakmışım lafa bak
benim nikah tatlım
anam o zamn kınaya buluyoz :d
Bizim bu araştırıp kafa yorduğummuz şeyler var ya eminim hiçbiri nişanlılarımızın aklına gelmiyodur bile :) erkekler gibi olmak isterdim yapım gereği ayrıntıya çok dikkat eder ve önemserim nişanlımda tam tersi üstün kötü bakar herşeye artık baKAalım kim kimi değiştircek birde üstüne benim kafaya taktığım günlerce düşündüğüm şeyleri küçümseyip 2 günde hepsini hallederis dio yaa onu boğasım geliyo bazen sizde nişanlınıza böyyle güzel duygular besliyormusunuz merak ettim :)
Ahh ahh tatlım o güzel duyguları bende arada bir hissediyorum yaniii...Nasıl boğsam acaba falan diye düşünmüyor değilimBenim için çok önemli olan şey ona göre büyütülmeyecek zamanı gelince pırt diye oluverecek şey oluyor beni çıldırtıyor...Ben çok fazla takıyormuşum rahat olacakmışım relax olacakmışım lafa bak
Bakıyorum balayını aylar önce ben ayarladım kına salonunuda ben ayarladım gelinlikçiyi ben buldum nişan elbisemi ben aldım davetiyeyii yine ben araştırıyorum mobilya bakıyorum beyaz eşya ev :) aylardır netten bakıyorum adamda bana diioki çarşamba geliyorum 3-4 günde hepsini hallederis kızıyorum iyi diyorum ben bakmıyorum bundan sonra sen araştır bak kendimi şartlandırıyorum adamdaki rahatlığı görünce yine kendimden geçmiş birşeyler araştırırken görüyorumwalla kendi halime gülüyom artık ne olacak biizim bu halimiz bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?