- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.861
Günaydınlar Herkese Nasılsınız İyimisiniz Dün Lazer Epilasyona Yazılım
hayırlı olsun canm
hayırlı olsun tatlım emin ol çok rahat edeceksin
Günaydın canım
Nasılsın tatlımm
Hadş hayırlısı olsun
emin ol çok rahat ediceksin ama lazerin markası önemli
alexanderite olmasına dikkat et
Diğerleri para tuzağı
Kesin çözüm olmuyor
sağol canım bakalım inş
gidenler öyle diyor ama bakalım
ya işte orası kafamı çok karıştırdı şimdi merkezi arayıp hangi marka ile çalıştıklarını öğrenecem benim arkadaş 6 aydır benim gittiğim yere gidiyor çok memnun
nerdeyse bitti diyo 2 kişi daha var aynı böle alexanderite değil ama sanırım makina:18::18::18::18:
kızlar epilasyonla tüyler tamamen bitmiyo... kimse buna garanti veremez.
yaklaşık 2 - 2,5 senedir ben gidiyorum, koltuk altı bölgemde güçlü kıl kökleri kalmadı sadece çıkanlar mini mini tüycükler... genital de öyle. Çıkıyo ama dedğim gibi güçsüz tüy şeklinde Ve epilasyondan neredeyse 2 - 3 ay sonra... yok böyle bir rahatlık yaaaaa
Canım eğer alexandrite değil ise başlama derim
Diğer bitmiyor
Azalıyor evet
Benim arkadaşımda gitti ama sadece azaldı bitmedi
yaa anlaşma yaptım bile ya bunlar bitme garantisi veriyo bitene kadar geliceksiniz diyor ya ben 10 ay giderim 800 tl paket bu olmadı dediğine de giderim napıyım akşamdan beri kahrettim kendimi
Günaydınlar Herkese Nasılsınız İyimisiniz Dün Lazer Epilasyona Yazılım
ESMERSIRINE, forever1212, good_heart, liberte11, Trianka
merhaba kızlar,toplu selam verim dedim herkeslere:128:
keyifler nasıl kızlar?,ben bu gün biraz uykusuzum, az kalsın işe geç kalıyordum
Canım zaten en az 8 seans sürüyor
Ben şahsen eğer 2 yıl sürerse gitmem hangi lazer senin?
Diod lazer uygulamalarında, bu dalga boyunun melanine bağlanma kapasitesinin daha az olması nedeniyle derinin üst tabakalarını rahatlıkla geçip kıl köküne daha kolay ulaşır ama çok acılı bir sistemdir. Sonuçları diğer lazer sistemlerine oranla daha düşüktür. Başarı faktöründe her ne kadar lazer sistemi olarak geçsede iyi bir lazer sistemi denemez. Hekimler tarafından da pek kullanılan ve tercih edilen bir sistem değildir.
Alexandrite sistemleri FDA tarafından onaylanmıştır Alexandrite Lazerin yaydığı dalga boyları ( 755 nm) en güçlü şekilde kıldaki melanin adlı siyah boya maddesi tarafından direkt emilip tahrip olur ve hedefler ve çevredeki dokuları minimum seviyede etkiler. Lazer epilasyon konusunda kanıtlanmış bir başarısı olan alexandrite lazer de hızlılık çok önemlidir çalışma şartlarındaki yoğunluklar insanlarımızda kendi bakımlarında dahi zaman sıkıntısı çekmelerine yol açmıştır . alexandrite ın bu özelliği de onun lazer epilasyon cihazları arasında en çok tercih sebeplerinden biri olmuştur.
1. Hijyen açısından sorun yaşanmaz.
2. Çabuk ve seri ve ataktır.
3. Uygulamanın ardından cilt eski haline döner.
4. Kalın ve incelmiş kıllarda etkisi yüksektir.
5. Seans aralıkları çok uzundur.
6. Hastaya uyum toleransı yüksektir.
kızlar epilasyonla tüyler tamamen bitmiyo... kimse buna garanti veremez.
yaklaşık 2 - 2,5 senedir ben gidiyorum, koltuk altı bölgemde güçlü kıl kökleri kalmadı sadece çıkanlar mini mini tüycükler... genital de öyle. Çıkıyo ama dedğim gibi güçsüz tüy şeklinde Ve epilasyondan neredeyse 2 - 3 ay sonra... yok böyle bir rahatlık yaaaaa
ESMERSIRINE, forever1212, good_heart, liberte11, Trianka
merhaba kızlar,toplu selam verim dedim herkeslere:128:
keyifler nasıl kızlar?,ben bu gün biraz uykusuzum, az kalsın işe geç kalıyordum
uyku problemi bendede var tatlım ama şükür geç klmıyorum çünkü işim evime çokk yakınn
tatlım bende gidiyorum lazer epilasyona 7 seans dediler bana 4 seans bitti azlma oldu artık incecik tüylerim çıkyo7 ay oldu başlayalı çok şükür diyorum
senin hangi makina canım
günaydın hayatım hayırdr uyknu alamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?