2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bende lazere gidiyorum yarın 8 seansa gidicem yüz için ayrı diğer bölgeler için ayrı lazere giriyorum tüylerim azaldı memnunum hiç bı şikayetim yok çünkü benim lazerimi doktor yapıyor ne olursa olsun doktora yaptırmaya özen gösterin cilt sonuçta çok hassas ve bunun ayrımı lazer egitimini alan doktorlar doğru ayarlıyor yoksa leke lazer yanığı gibi sorunlarla karasilasiliyor. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum inanılmaz rahatlık bayanlar için :))

yorum yokmu ya kabamı acaba

Canim bende abartıyı seviyorum ama bu fazla cesur geldi bana resimde guZel görünüyor senin tercihin etkilemek istemem gelinlik sonuçta hayalinde nasıl bı gelinlik varsa onu giy sonra aklında kalmasın sekerim :))

Canim bende abartıyı seviyorum ama bu fazla cesur geldi bana resimde guZel görünüyor senin tercihin etkilemek istemem gelinlik sonuçta hayalinde nasıl bı gelinlik varsa onu giy sonra aklında kalmasın sekerim :))

altı böle ama üsütne taş oynamadım canm bilmiyom biraz abartıyı seviyorum galiba offf

altı böle ama üsütne taş oynamadım canm bilmiyom biraz abartıyı seviyorum galiba offf

Senin tercihin Canim gelinlik çok önemli aklında kalmasın kesinlikle bu sene daha tül agarliklik dantel agarlikli olduğu için gelinlikler baya ağar geliyor bu model düğünün salon düğünümü kır düğünümü?

yorum yokmu ya kabamı acaba

Tatlım ben çok sevmiyorum bu tazr gelinlikleri...Ama herkesin tarzı zevki farklı..Sen beğendiysen başka bir şey önemli değil canım.

esmersirine bende böyle gelinlikle sevmiyorum canım ama biz böyle yorum yaptık diye sen hevesini kırma sakın canım. hepimizin beğenisi farklı sonuçta, sen beğendiysen problem yok düğün senin, istediğin gelinlikle eğlenmene bak

salon ama taşlı değil rengide daha beyaz altı buna benziyo ama:)

saol canmm inş güzel olur kuzum ilk giydiğim gelinlik sectim denedim denedim ama onu istedim ilk farklı oluyo sanırım:)

Evet ilk giydiğin gelinlik gerçekten daha farklı oluyor tatlım..Ben aysirada beğendim 3500 deyince hemen çıkardım ama çok güzeldiiiii.. daha sonra başka bir yerde ona benzer buldum tatlım.

chnhn yorumlarınız benim içn önemli bide 23 nisan

senin hangi makina canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…