- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.901
Eki Görüntüle 381565 Eki Görüntüle 381566 Eki Görüntüle 381567 Eki Görüntüle 381568
benim gelinlik alt eteği böle kızlar enterasan bişe oldu ben bu gelinlik cok begeniştim nişanlım sen ebru gündeşmisin dedigelinlikçide gördüm ilk denediğim gelink baktım benziyo aldım inş güzel olur
yorum yokmu yakabamı acaba
Canim bende abartıyı seviyorum ama bu fazla cesur geldi bana resimde guZel görünüyor senin tercihin etkilemek istemem gelinlik sonuçta hayalinde nasıl bı gelinlik varsa onu giy sonra aklında kalmasın sekerim :))
Tatlım ben çok sevmiyorum bu tazr gelinlikleri...Ama herkesin tarzı zevki farklı..Sen beğendiysen başka bir şey önemli değil canım.
avat herkes daha sade begeniyo ama napıyım begeniyom kötü olursada napayım amannn
altı böle ama üsütne taş oynamadım canm bilmiyom biraz abartıyı seviyorum galiba offf
Tatlım gelin sensin...Nasıl seviyorsan beğeniyorsan öyle olmalı herşey...Gerisi boşşşş..Bence yakışcaktır kuzum içine sinerek giyin..
Tatlım gelin sensin...Nasıl seviyorsan beğeniyorsan öyle olmalı herşey...Gerisi boşşşş..Bence yakışcaktır kuzum içine sinerek giyin..
Canim bende abartıyı seviyorum ama bu fazla cesur geldi bana resimde guZel görünüyor senin tercihin etkilemek istemem gelinlik sonuçta hayalinde nasıl bı gelinlik varsa onu giy sonra aklında kalmasın sekerim :))
Tatlım ben çok sevmiyorum bu tazr gelinlikleri...Ama herkesin tarzı zevki farklı..Sen beğendiysen başka bir şey önemli değil canım.
Senin tercihin Canim gelinlik çok önemli aklında kalmasın kesinlikle bu sene daha tül agarliklik dantel agarlikli olduğu için gelinlikler baya ağar geliyor bu model düğünün salon düğünümü kır düğünümü?
saol canmm inş güzel olur kuzum ilk giydiğim gelinlik sectim denedim denedim ama onu istedim ilk farklı oluyo sanırım:)
esmersirine bende böyle gelinlikle sevmiyorum canımama biz böyle yorum yaptık diye sen hevesini kırma sakın canım. hepimizin beğenisi farklı sonuçta, sen beğendiysen problem yok düğün senin, istediğin gelinlikle eğlenmene bak
salon ama taşlı değil rengide daha beyaz altı buna benziyo ama:)
Selam kızlar..
Ortalama gelinlik fiyatı ne kadar olmalı sizce?
Bende lazere gidiyorum yarın 8 seansa gidicem yüz için ayrı diğer bölgeler için ayrı lazere giriyorum tüylerim azaldı memnunum hiç bı şikayetim yok çünkü benim lazerimi doktor yapıyor ne olursa olsun doktora yaptırmaya özen gösterin cilt sonuçta çok hassas ve bunun ayrımı lazer egitimini alan doktorlar doğru ayarlıyor yoksa leke lazer yanığı gibi sorunlarla karasilasiliyor. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum inanılmaz rahatlık bayanlar için :))
ıpl den inşallah memnun kalırız
tamam teşekkür ederim canım
senin hangi makina canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?