2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Alexandrite Lazerin tatlım ben allaha şükür çok memnunum ve başlamadan 3 ay araştırdım canım

ya bende 3 tane arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim onlar çok memnun hiç kalmadı 3 aydır hiç çıkmadı felan dediler bende tercih ettim ıpl bide acımıyomuş dün koluma deneme atışı yaptılar hiç mi hissedilmez o şekil yani

hayırlısı olsun tatlım yinede bi dene bakarsın azalır sıkma canını sakın

yaa anlaşma yaptım bile ya bunlar bitme garantisi veriyo bitene kadar geliceksiniz diyor ya ben 10 ay giderim 800 tl paket bu olmadı dediğine de giderim napıyım akşamdan beri kahrettim kendimi

Canım zaten en az 8 seans sürüyor
Ben şahsen eğer 2 yıl sürerse gitmem hangi lazer senin?

Kızlar bende gidiyorum lazere İPL-DİODE lazer oarak geçiyor tamame acısız ilk seanslarda pek bişey olmadı ama kesinlikle 8 seanstada bitmiyor yani..Benim koltuk altı 7. seansım %70'i gitti henüz..Ama bizim anlaşmamış 8 seans ücreti vericem daha sonraki seanslar ücretsiz olacak. Bikini 8 seans 800 tl, koltul altı 8 seans 240 tl kızlar..Ben inatla gidiyorum valla..Benim kuzenimde 2,5 yıldır gidiyor alexander onunda hala tam bitmedi.

işte dünden beri kahrediyorum kendimi yaşadığım şehirde az lazerci var ağdadan iyidir bu dimi ama

TATLIM HİÇ ARAŞTIRMA YAPTINMI AMA SEN? BEN ŞÖYLE Bİ NETTEN BAKINAYIM DEDİM BÖYLE BİR YAZI OKUDUM

( Güzellik salonlarında lazer epilasyon yapmak yasaktır. Salonlarda kullanılan IPL cihazları lazer değildir ve kalıcı epilasyon sağlama oranı düşüktür. Bu tip yerlerde sıkça bitene kadar kampanyalar düzenlenmektedir. Bu tip bir yerden paket program almaya karar verirseniz vaadlerin yazılı olduğu bir sözleşme talep ediniz.)

benim arkadaş çok memnun yaa bacaklarını dokundum mis gibi valla hiç batma yok benim sakal gibi bacaklarım çok batık var :18::18::18::18:

bitme garantili dedi kız

benim arkadaş çok memnun yaa bacaklarını dokundum mis gibi valla hiç batma yok benim sakal gibi bacaklarım çok batık var :18::18::18::18:

bitme garantili dedi kız

Arkadaşlar ben ipl lazere gidiyorum o normalde cilt bakımında kullanılır ve direk lazer ışınını vücuda uygulamaz yani zararsızdır ama alexandırite ta göre daha geç cevap verir ama alexandır direk lazer ışınını vücudunuza uyguladığından ilerde sağlık problemleri ortaya çıkabileceğinden çok tavsiye edilmez ben bitme garantili başladım ipl lazere ve 2 yıl oldu bitmedi bu kişiden kişiye değişir bazılarındA 3. seansta bitiyor bazılarında 3-4 yılda bitmiyor hormonlar etkili ayrıyeten rahimde polikistik over var ise oda tedaviden geç cevap almaya neden oluyor kıl kökleride tabiki önemli hepimiz tüylerimizden kurtulma ümidiyle başlıyoruz napalım umarım biter :) teniniz beyaz kıllarınız siyah ise lazere daha uygun çünkü lazer beyaz tende siyah kökleri daha çabuk görür sarı tüylere sahipseniz jiletle o tüyleri kalınlaştırıyorlar sonra bitti bitti bitmedi siyah kıllara mahkum moral bozmak gibi olmasın :S

canım bende diota gidiyorum 3.seansta olmama rağmen bazı yerler hiç çıkmamaya çıkan yerlerde çok ince çıkmaya başladı.diotu tavsiye ederim kızlar ama gittiğiniz merkez makinadan daha önemli her diot yada alexandrite aynı değil bazıları daha üst modeli kullanıyo

Kızlarr bugün kınama 30 nikahıma 32 gün kaldıı :18::18::18: Ayyy çok heyecanlndım ve bugün nikah şekerimi, davetiyemi yaptırmak için görüşmeye gidecem resimlerin çekerim gelinciklerr

ıpl den inşallah memnun kalırız

merhaba,
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html burayı bi okuyun arkadaşlar
güzelleşelim derken sağlığımız ihmal olmasın

tamam teşekkür ederim canım

Kızlar benim makina SPA SHR alma lazerin makinası...Bu ürünlere dikkat edin kızlar...Bende baya araştırdım makinaları benim çok inatçı tüylerim var bir arkadaşımla aynı anda başladık kızınki bitti sayılır ama benim inatla devam ediyor..Yani bunun hormonlada alakası var sanırım..Birde gerçek lazerden kırmızı ışık çıkarmış ben özellikle baktım ışığa yaptırırken.

merhabalar :)
ben de bu konuyu çok araştırdım canım,
2005 bazı bölgelerimi cilt hekimine alexandrite cihazla yaptırdım,çok memnun kaldım,anlık acıdan başka şikayetim olmadı,
ama bu lazeri seçerken cilk ve tüy rengi baz alındı, beyaz ten/siyah kıl'da en iyi netice veren bu lazer,
birde diode var, bu da daha derinde olan kıl kökleri için,ben yüz için önerdiklerinden yaptırdım ama 5 seansta zerre dökülme,azalma olmadı.
tedavi amaçlı kullanılan ise ND YAG denen lazer tipi, bazı epilayon türlerinde de kullanılıyor, en acılısı bu cihaz olduğunu biliyorum,
este world gibi hastanelerde bütün cihazlar bir arada sunuluyor,kılın gidişatına göre cihaz değişebiliyor, bitmesi daha kolaylaştırılıyor bu şekilde,
IPL denen sistem ise lazer değil,foto epilasyon denen ışık sistemidir,giden arkadaşlar da paket bitimlerinde azalma olduğunu ancak bitmediğini,
artık tüyler daha ince olduğu için diğer cihazlarla müdahale edilemediğini ve leke bıraktığını duydum.
önce sağlık,sonra güzellik, lütfen laf ebesi satıcı mantığıyla bakanlardan uzak duralım, hastanelerin güzellik bölümlerine bakalım.
öpüldünüz :)

Kızlarr bugün kınama 30 nikahıma 32 gün kaldıı :18::18::18: Ayyy çok heyecanlndım ve bugün nikah şekerimi, davetiyemi yaptırmak için görüşmeye gidecem resimlerin çekerim gelinciklerr

merhaba canım,
hayırlı olsun şimdiden
işleri kolayladınız herhalde,darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…