2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben yarın iç çamaşırı alışverişi yapıcam düğün ve sonrası için

bütçem çok yüksek değil, metrocity'de çok beğendiğim bir jartiyer takıma 170 TL dediler bana çok geldi. daha uygun fiyatlı ve kaliteli nereden alışveriş yapabilirim sizce?

Diğer bölgelere jel sürülmüyormu tatlım?

Hayır sürmüyorlar Canim sadece yüz bölgeme sürülüyor ilk seansında o kadar çok acıdı ki çenem ağrıdı 1 gün :)) ama guZel olmak kolay değil zaten acımıyorsa artık :)

Selam kızlar..
Ortalama gelinlik fiyatı ne kadar olmalı sizce?

bana kalsa en güzel şey gelin ve gelinlik olmalı
hangi düğünde damat şöyleydi dendiğini duyduk ?
herkez gelini konuşur, dğün demek gelin demektir çünkü
ve aslında farketmeselerde damatta gelinin güzelliğinden gurur duyar
her iki tarafta mutlu olur,ama bütçeye sıra gelince vermek istemezler

jartiyerler ço pahalı yaa ben aşkıma aldrcam gelinlik kına alışverişinde

ayyy çok heyecanlı resimleri bekliyoruz senden canım

davetiyemin resmini çektim balım ehen ekliyorum :) bulanık çıkmış ama heyecandan elimmi titredi nee

merhaba canım,
hayırlı olsun şimdiden
işleri kolayladınız herhalde,darısı başımıza :)

allah şükürler olsun bitti nerdeysee rabbim herkese nasip etsinn...

valla koluma deneme atışı yaptılar sinek ısırması gibi hiç acı yok

benim ki ıpl cihazın adı canım

tatlım çok merak ettim epilasyona gittiğim yere sordum hiç ama hiç tavsiye etmedi jel sürüp öyle yapılıyomuş genellikle hastne ve güzellik salonları varmış ıpl lazer. bir süre sonra tekrar çıkaacagını ve vücutda leke bırakabiliiyormuş. az önce gidip görüştüm

chnhn yorumlarınız benim içn önemli bide 23 nisan

Salon dugunuyse kaldırır Canim bu gelinliği icine sinsin gelinliğin hayatımızda giyeceğimiz en oZel giysi resimlerini bekliyorum gelinliğin :))

evet sanım salon düğünüyse o zaman o başka SehKer doğru söylüyor. resimlerini mutlaka bekliyoruzz

Selam kızlar..
Ortalama gelinlik fiyatı ne kadar olmalı sizce?

slm canım, herkesin bütçesine göre değişir o...bana göre 1500-2000 normal , üstü çok fazla

benimdee 30 eylül 2012...........................

hoşgeldin aramıza:34 , hayırlı olsun canım , hazırlıklara başladın mı bakalım? :

:128::128:aynen canım en güzel şey, gelin ve gelinliktir.:128::128:

Son düzenleme:

valla canım benim arkadaş inanılmaz memnun tek bir leke yok kıl yok acı yok ve yüzde yüz bitirme garantisi veriyo bitene kadar gel dio ama en geç 8. seans da bitiyo diyo ıpl nin çeşitleri varmış foto epilasyon ütüleme bilmem ne benimki son 2012 model bir aletmiş ay valla ağda yerine yaptırıyorum dünden beri canım baya sıkıldı şimdi takmicam canım

Anlayamadım tatlım..IPL lazermi geri çıkıyormuş...Hel sürülmemesimi gerekiyormuş daha ayrıntılı anlatsana kuzum?

Benimki ütüleme epilasyon tatlım...İnternette sitesindede makinaların %100 bitirme garantisi veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…