- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.921
Bilmiyorum :)) hicte sormadım yüzüme jel sürüyorlar öyle yapılıyor diğer bölgeler normal oluyor yarın kesin sorucam merak ettim :)
Bilmiyorum :)) hicte sormadım yüzüme jel sürüyorlar öyle yapılıyor diğer bölgeler normal oluyor yarın kesin sorucam merak ettim :)
Diğer bölgelere jel sürülmüyormu tatlım?
benimkinde de jel sürüyolar canım
benimkinde de jel sürüyolar canım
benimdee 30 eylül 2012...........................
Selam kızlar..
Ortalama gelinlik fiyatı ne kadar olmalı sizce?
İlk seansta cok acısını Canim ?
Tatlım makina ne biliyormusun..Ne tür lazer seninki...Banada sürüyorlar jel kafam karıştı şimdi :44::44:
kızlar ben yarın iç çamaşırı alışverişi yapıcam düğün ve sonrası için
bütçem çok yüksek değil, metrocity'de çok beğendiğim bir jartiyer takıma 170 TL dediler bana çok geldi. daha uygun fiyatlı ve kaliteli nereden alışveriş yapabilirim sizce?
jartiyerler ço pahalı yaa ben aşkıma aldrcam gelinlik kına alışverişinde
ayyy çok heyecanlıresimleri bekliyoruz senden canım
merhaba canım,
hayırlı olsun şimdiden
işleri kolayladınız herhalde,darısı başımıza :)
valla koluma deneme atışı yaptılar sinek ısırması gibi hiç acı yok
benim ki ıpl cihazın adı canım
chnhn yorumlarınız benim içn önemli bide 23 nisan
Salon dugunuyse kaldırır Canim bu gelinliği icine sinsin gelinliğin hayatımızda giyeceğimiz en oZel giysi resimlerini bekliyorum gelinliğin :))
Selam kızlar..
Ortalama gelinlik fiyatı ne kadar olmalı sizce?
benimdee 30 eylül 2012...........................
bana kalsa en güzel şey gelin ve gelinlik olmalı
hangi düğünde damat şöyleydi dendiğini duyduk ?
herkez gelini konuşur, dğün demek gelin demektir çünkü
ve aslında farketmeselerde damatta gelinin güzelliğinden gurur duyar
her iki tarafta mutlu olur,ama bütçeye sıra gelince vermek istemezler
davetiyemin resmini çektim balım ehen ekliyorum :) bulanık çıkmış ama heyecandan elimmi titredi nee
allah şükürler olsun bitti nerdeysee rabbim herkese nasip etsinn...
tatlım çok merak ettim epilasyona gittiğim yere sordum hiç ama hiç tavsiye etmedi jel sürüp öyle yapılıyomuş genellikle hastne ve güzellik salonları varmış ıpl lazer. bir süre sonra tekrar çıkaacagını ve vücutda leke bırakabiliiyormuş. az önce gidip görüştüm
kızlarr buda davetiyemm
kızlarr buda davetiyemm
davetiyemin resmini çektim balım ehen ekliyorum :) bulanık çıkmış ama heyecandan elimmi titredi nee
allah şükürler olsun bitti nerdeysee rabbim herkese nasip etsinn...
tatlım çok merak ettim epilasyona gittiğim yere sordum hiç ama hiç tavsiye etmedi jel sürüp öyle yapılıyomuş genellikle hastne ve güzellik salonları varmış ıpl lazer. bir süre sonra tekrar çıkaacagını ve vücutda leke bırakabiliiyormuş. az önce gidip görüştüm
valla canım benim arkadaş inanılmaz memnun tek bir leke yok kıl yok acı yok ve yüzde yüz bitirme garantisi veriyo bitene kadar gel dio ama en geç 8. seans da bitiyo diyo ıpl nin çeşitleri varmış foto epilasyon ütüleme bilmem ne benimki son 2012 model bir aletmiş ay valla ağda yerine yaptırıyorum dünden beri canım baya sıkıldı şimdi takmicam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?