- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.941
Benimki ütüleme epilasyon tatlım...İnternette sitesindede makinaların %100 bitirme garantisi veriyor...
valla canım benim arkadaş inanılmaz memnun tek bir leke yok kıl yok acı yok ve yüzde yüz bitirme garantisi veriyo bitene kadar gel dio ama en geç 8. Seans da bitiyo diyo ıpl nin çeşitleri varmış foto epilasyon ütüleme bilmem ne benimki son 2012 model bir aletmiş ay valla ağda yerine yaptırıyorum dünden beri canım baya sıkıldı şimdi takmicam canım
çok beğendim bende böle düşünüorum valla
çok güzel canımbizde isteriz üst kısmı kadife mi kaplı öyle gördüm sanki
anlayamadım tatlım..ıpl lazermi geri çıkıyormuş...hel sürülmemesimi gerekiyormuş daha ayrıntılı anlatsana kuzum?
Kızlar bunlarda nikah şekerlerimiz 2 çeşit ve renk renk olacakk
yok balım normal bende çok beğendim sevdiğimde hemencik bu olsun dediiKadife olanlar çok pahalı gerek duymadın o kadar pahalıyaa
Kızlar bunlarda nikah şekerlerimiz 2 çeşit ve renk renk olacakk
çok güzellermiş
evet canım gerek yok bencede zaten saklayan çok az kişi oluyor, hatta ben saklayabileceklere daha az sayıda ve değişik yaptırmayı planlıyorum davetiyeyi de nikah şekerlerini de
aynen çok önemsemedim o yüzden bakılacak çöpe atılacak ama yine güzel olsun dedik bunu beğendik
çok ciciler
beğen butonu gitmiş
ya bişi sorcan hni kullanıcı adının altınd ' seninle yaşlanmak 'yazıyoya nasıl yazıyosunuz onu :)
aaa evett nereye gitti acaba
canım kullanıcı kontrol paneline gir, sol taraftan profilini düzenleyi seç, biraz aşağıda kişisel rütbe diye bir seçenek var, oraya istediğini yazabiliyorsun
ama olmadı
ben kendisine sürpriz yapmak istediğimden iç çamaşırlarımı ona aldırmak istemem açıkçası...
olmuş ama yazı karakterin çok gelmiş , sanırım yazının devamı vardı ama sığmamış o yüzden.
oldu balımm olduu yok bu kadar yazdım
Salon dugunuyse kaldırır Canim bu gelinliği icine sinsin gelinliğin hayatımızda giyeceğimiz en oZel giysi resimlerini bekliyorum gelinliğin :))
Troubledoll, canim baslamadiysan para iadeni talep et bence. Ben tam 8 seans IPL yaptirdim, asla bitmedi. Sonrasinda, uzerinden 1 yildan fazla zaman gecince alexandrite'a basladim. Uygulamami uzman bi cilt doktoru yapiyo. Ve kadin bakar bakmaz, sen daha once IPL mi uygulattin dedi! Tuy diplerini kizillastirmis, isimiz cok zor dedi. Bi arkadasimla birlikte gitmistik, onun 1 seansta geldigi noktaya ben 3 seansta gelemedim. Hic islem gormemis tuyde daha verimli oldu. Yine sen bilirsin ama ben ikisini de tecrube etmis bi insan olarak, kesinlikle alexandrite diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?