2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım sıkma zten canını belki azalır olmadı başka biryere gidersin sonra.

çok beğendim bende böle düşünüorum valla

çok teşekkürlerr

çok güzel canımbizde isteriz üst kısmı kadife mi kaplı öyle gördüm sanki

yok balım normal bende çok beğendim sevdiğimde hemencik bu olsun dedii Kadife olanlar çok pahalı gerek duymadın o kadar pahalıyaa

anlayamadım tatlım..ıpl lazermi geri çıkıyormuş...hel sürülmemesimi gerekiyormuş daha ayrıntılı anlatsana kuzum?

jel sürülerek yapılıyormuş bir süre sonra tekrar çıkıyormuş daha ayrıntılı bilgi almak için uzmanlar sormk lazım tatlım.

Kızlar bunlarda nikah şekerlerimiz 2 çeşit ve renk renk olacakk

Eklentiler

• $picture.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $picture (1).webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
yok balım normal bende çok beğendim sevdiğimde hemencik bu olsun dedii Kadife olanlar çok pahalı gerek duymadın o kadar pahalıyaa

evet canım gerek yok bencede zaten saklayan çok az kişi oluyor, hatta ben saklayabileceklere daha az sayıda ve değişik yaptırmayı planlıyorum davetiyeyi de nikah şekerlerini de

Kızlar bunlarda nikah şekerlerimiz 2 çeşit ve renk renk olacakk

çok ciciler

Son düzenleme:
çok güzellermiş

çok teşekkürler tatlım

saol canımm darısı başınız inşş..

Troubledoll, canim baslamadiysan para iadeni talep et bence. Ben tam 8 seans IPL yaptirdim, asla bitmedi. Sonrasinda, uzerinden 1 yildan fazla zaman gecince alexandrite'a basladim. Uygulamami uzman bi cilt doktoru yapiyo. Ve kadin bakar bakmaz, sen daha once IPL mi uygulattin dedi! Tuy diplerini kizillastirmis, isimiz cok zor dedi. Bi arkadasimla birlikte gitmistik, onun 1 seansta geldigi noktaya ben 3 seansta gelemedim. Hic islem gormemis tuyde daha verimli oldu. Yine sen bilirsin ama ben ikisini de tecrube etmis bi insan olarak, kesinlikle alexandrite diyorum.

Ya acaba bendemi bıraksam bak şimdi kafam çok karıştı kızlar...Tatlım ya senin IPL gittiğin makinanın ade neydi acaba biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…