2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım kişiden kişiye değişiyor artık ben bunun parasını verdim şuan kıllarım çok sert zaten 6 ay sonra taşınıcam evlenicem sonra alexandrite yaptırırım canım şimdi parayı ödedim takmıcam kafaya arkadaş çok memnun valla inşallah bende öyle olurum daha sonra kalıcılık için elex yaparım artık nişanlımda sinirlendi şimdi boşver üzülme olduğu kadar diyo off poofff:18::18::18::18:

ya acaba bendemi bıraksam bak şimdi kafam çok karıştı kızlar...tatlım ya senin ıpl gittiğin makinanın ade neydi acaba biliyormusun?

benim de canım akşamdan beri allak bullak

Benim de "6 Ekim 2012" beni de ekler misiniz

süper fikir canım,
hayırlı olsun,
birde sibel can giymişti sanırım böyle bir elbise üzerine,
onun ki maviydi üzeride aynı kumaştandı,kırmızıyla daha güzel olabilir,sabahlık gibi arkadan kuyruğu olan,kapşonlu uç kısımlarına dantel geçen bir üsttü,
sahneye çıkarken kafasını onunla örtmüştü sonra açtı,dansederkende çıkarmıştı sadece elbisesiydi,hoşuma gitmişti :)
kolay gelsin şimdiden

slm kızlar bı saatlıgıne ugrıyım dedım oda gecmısı okumakla gıttı :))) nasılsınız ? lazerden falan konusmussunuz bızım bı tanıdık yapıodu bnm sızın kadar bılgım yok bı gıdeyım dedım bı kez ozel bolge yaptırdım dokulucek tuylerın dedı hıc bır sey olmadı. bırsey olmadıdan kastım bır kerede azalmasını beklemıyorum tabıkı ama tuyler dokulmedı bıle oda cok sasırdı öle olunca bır dahada guvenıp gıtmedım.

bu arada gecen gun sızlere ark ıcın soz mendılı yapıcaz demıstım onun resmını paylasmak ıstıyorum sızınle

bu ıc kısmı suslemeden once net bı goruntu almak ıcın cektık

buda suslenmıs son halı

Kızlar bugün son eksikliklerim alınıyoo ablamlar solsun çalıştığım için onlar halledecekler:) sadece hepsi bir araya toplanıp yeşleştirilmek üzere 2 haftanın geçmesini bekleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…