2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
saol canım ev işime yakın öğle araları ev temizlemeye gidiyorum koştur koştur. akşam çıkışta yine gidiyorum gündüz annem yapıyo bişeyler ama çok yorucu..

en azından evin yakınmış canım yaa, hoş bizim nerede oturcağımız henüz belli değil kira olacağı için ama işe yakın olması ihtimali yok.

Birkaç bişey yaptıkça arkanı dönüp baktığında burası benim yuvam olacak hissi dahi yeter canım huzuru bulmana

evet canım aynen öyle oluyor. hevesli hevesli yapıyorsun her şeyi yorucu olsa da

evet canım aynen öyle oluyor. hevesli hevesli yapıyorsun her şeyi yorucu olsa da

benim evim işime birazcık uzak çalışınca işlerimi halletmek biraz zor olacak zaten belimden rahatsız olduğum için çok fazla yormamam gerekiyo allah nasip ederse 2 3 ayda bir kadın alırım die düşünüyorum başka yapabileceğim bişeyim yok

geçmiş olsun canım sen öyle yaparsın bence de senin için iyi olur

Güzel bir tarih olmuş. Hayırlı olsun çok az kaldı heyecan durumu nasıl

saol hayatım tamamen tesadüf oldu heyecan cok stress daha cok cünkü ailem baska sehirde ben baska sehirde kayınvaldem basşka sehirde evimde kayınvaldemlerin orda diziliyo herkesten uzak stres yapyom göremiyom az da kaldı bu haftada sınav var hafta sonu esyalarım dizimiş göremedim ceyizde haftaya gidiyo ilk benim herhalde inş güzel olur hepinize evimden moral vereririm dikkat edilecek hususlara ileterrim zorlandıgım durumlarda bu formdaki insanlar cok içten bence

canım çok güzel olmuşlar emeğine sağlık

Kızlar bugün son eksikliklerim alınıyoo ablamlar solsun çalıştığım için onlar halledecekler:) sadece hepsi bir araya toplanıp yeşleştirilmek üzere 2 haftanın geçmesini bekleyecekler

hayırlı olsun kuzum, yavaş yavaş tamamlanıyor eksiklikler

ben de evlncm ama tarh daha belli değil

hoşgeldin canım

benim izin alma vaktim yaklasıyo adepte olamıyom uzaktayım nişanlımda telde anlasamıyozzz off

ahhh uzakta olmak ahhhh ,çok zor oluyor valla, bazen öyle durumlar oluyorki ne o beni anlıyor, ne de ben onu anlıyorum..

nasılsınız kızlar ancak müsait oldum size de bakıyım dedim naptınız ne ettiniz diye ?

hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın?

hem çalışıp hem de ev temizlemek eşya yerleştirmek ne zormuş :120:

ben daha gelemedim o günlere , benim ki çok daha zor olacak galibaa.daha istanbuldan adapazarına günübirlik ev temizlemeye ve düzmeye gidicemyorgunlıktan ölürüm artık

Kızlar az önce bu sitede vaya övgü alan bir merkezle görüştüm. Bikini bölgesi 150 tl dedi kapmaya varmış..2 seans yaptırana 2 seans bedavaymış falan dedi. İlk önce alexanderla başlıyormış kalın tüylere inceldikçe nd-yağ'a geçiyorlarmış banada fikir iyi geldi akşam çıkışta gidip görüşcem bakalım.

geçmiş olsun canım sen öyle yaparsın bence de senin için iyi olur

saol tatlım inşş baklım.

evet aileden uzak olmak çok kötüü bi durum bende aynı annem babam başka şehirlerde evim ve nişanlım burda ama insan ailesinin yanında olmasını istiyor saolsun ablamlar herşeyime yardım ediyolar.. inşş ttalım senden 2 hafta sonrada benim nikah var detayları anlatırsın bizlere..

Yaa kızlar dün çok kötü bişey oldu düğün salonunu bizden sonra baskasına vermişler adam cenazedeyken patronu vermiş,10 hazirana 500 tl indirimli verelim hata bizde dmişler,çok üzüldüm ağladım dün balayı odamız dolu otarihte mecburen baska odada kalıcaz ıstediğim odada 1 gece kalabilicem sonra baska odaya gecicez

sağol canım bakalım nasıl yapacağım

kolaylıklar verisn Allah çabucak yorulmadan bitir inşallah

inşallah canm

kapora bırakmadınz mı ? eğer bıraktıysanız öyle bi hakkı yok

slm kızlar nasılsınız bakalım?

hoşgeldin canım. ama siz kapora verdiyseniz nasıl verirler başkasına:44::44:

kapora bırakmadınz mı ? eğer bıraktıysanız öyle bi hakkı yok [/QUOTE]
Ayın 1inde bırakıcaz diye anlaşmışlardı maas günü diye,adam cenazedeyken vermişler,hata onlarda olmasa 3000 i 2500 e ındırmezlerdi pazarlık yaparken 50 tl daha inmemişdi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…