2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kafa dengi arkadaşlarımda hep dolu anacım yaa zaten öyle fazla arkadaşım yok birkaç tane az ve öz

evet canım baya azalttık ama daha var yaa yapılacak çok şey gerçi benim vaktimde good_heart ten fazla ama bende bu kayınvalide varken önümüzdeki ay herşey biter

amin canım başarıyla sonuçlanacağını sanmıyorumda işte ne puan alsam kâr

sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar...

benimde alttan bir dersim var ama 2 senedir kayıt bile yaptırmıyorum.
4.sınıftayım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bıraktım

kızlar gelin ayakkabılarınız farklı tasarım düşünüyorsanız
sanemikoshop.blogspot.com var.
özel olarak tasarım ayakkabılar yapıyorlar gerçekten çok orjinal ve güzel. ben düğünüme çok az bir zaman kala keşfetmiştim burayı ve zamanım kalmamıştı artık yetişmiyordu düğünüme ayakkabılar. ama hala bakyorumda nasılda içimde kalmış kesin başka birşeyler almayı düşünüyorum burdan

:81: buldum buldummmmm
düğün barkovizyonum için müziğimi buldummmm

dugunslayt - YouTube

Kalbimdeki misaifrliğin
Bir ömür sürsün dilerim
Senle birlikte yaşlanmak
Sevgilim benim tek temennim

Senle yaşadığım küçük bir mutluluk
Yaşanan bütün hüzünlere değer
Ne güzel yapmış da yazmış seni bana
Gözünü sevdiğim kader

Böyle güzel başlar bilirim her aşk
Senin doyulmaz bir farkın var ancak
Kimse senin gözlerine sahip değil ki
Bu bile yeterli bir sebep değil mi?

Kalbimdeki misafirliğin
Bir ömür sürsün dilerim
Senle birlikte yaşlanmak
Sevgilim benim tek temennim

Sen çözdün benim tüm sırlarımı
Çektin şikayetsiz kahırlarımı
Bazen bir kelamın bazen bir bakışın
İyileştirdi aşk ağrılarımı...

nasıl ama kızlar.... çok neşeli ve anlamlı bir şarkı değil mi???

Son düzenleme:

ayy teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz. nişanlım fiyatı biraz pahalı biraz araştıralım dedi ama bakalım bende çok istiyorum

Ayakkabilarla ask yaşayan biri oldugum için aklımda olan yerlerden biri bende şiddetle tavsiye ediyorum bende ya burdan yada Sertaç delibas tan almayı düşünüyorum gelin ayakkabımı sitede altı taştı giri ayakkabıya aşığım İlk tercihlerim arasında :))

Son düzenleme:

Şarkı Süper Slayt Da Harika Olmuş Sen Değilsin Sanırım Dimi Canım

ben hep taç yada özdilekten aldım inşş iyi çıkarlar pmuk sten bitanesi.

Midem bulanıyo bugun çok offf

geçmiş olsun canım havalardan olabilir

canım ben gelinliğimi akay dan almıştım ve orda sertaç delibaşın ayakkabılırını deneme fırsatı buldum oradada satılıyordu ama ne yazıkki inanılmaz rahatsız oldum 5 dk da ayaklarım müthiş ağrıdı aynı şekilde orda çalışan kuzenimde hiç önermemişti bende o yüzden sertaç delibaş tan vazgeçmiştim.
turkuaz takıklığım var benim ayakkabılarıda öyle istiyordum şans bu ya alcağım dönemde tek bir tane bile bulamadım şimdi ortalık kaynıyor. son bi kaç gün kala suratsız bir şekilde nine west bride serisinden aldım ama şöyle birşey söyliyim iyikide ordan almışım ben bu zamana kadar giydiğim en rahat topukluydu gece sonunda herkes ayaklarını hissetmezken ben hala hoplayıp zıplıyodum

Sözler güzel eve gidince direk izleyeceğim çok merak ettim bak şimdi...engelli olunca o siteler bakamıyoruz işte

alez ben hiç almdım

Ayakkabıda rahatlıkta çok önemli Canim bide düğün gecesi için dahada önemli :) Sertaç delibas in ayakkabıları çok asıl geliyor bana bide topukları çok yuksek oluyor nişanlımla aramdaki boy farkını düşününce tabi bana çok uygun geldi :) daha bakmadım gelin ayakkabısı gelinlik falan ama bayaaa bı beğendiğim var hepsinide alabilirim o kadar çok seviyorum ayakkabıları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…