2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarrrr

düğün barkovizyonu için müzik telaşındayımmmmmmmmmmm

slow müzik istemiyorum çünkü annem babam çok duygulanır kıyamam onlara.....slow olsa alternatiflerim çok ama yok istemiyorum
böyle oynak kıpır kıpır bişey istiyorum....

he birde, bebeklikten başlayan bi slayt istiyorum fakat mustakbel eşimin küçüklüğüne ait 3 / 5 fotograf var... benim ise tüzlerce neredeyse

ne olabilir mesela???

şükür herşeyim yerleşti beyaz eşyalarımı servisi gelip kuracaklar. perdelirim yapıldı taktırmaadın önce evi temizlettirecem çünkü. halılarım tamam aldık çeyizlerimle götürecem. sadece iki odaya tv sehpası ve bir tane daha tv alacaz onlarıda bu hafta hlledecez inşşşşş

Bizde de olcak tatlım barkovizyon gösterisi slayt olarak..Bizim şarkımız TANER KAYA-AYRILSAK ÖLÜRÜZ BİZ şarkısı olacak şekerim. Ferhat göçerde söylüyor bu şarkıyyı ama biz geçen sene taner kayadan dinledik ve bende onu yorumu harika bu şarkıda.

Son düzenleme:

bizde öyle bir slayt yapıcaz kısmetse nişanlım öyle bir geçer zamanki yi koyucam bizim flört resimlerimize gelince müziği değiştiricez diyo

Son düzenleme:

bende sadece oturma odamın halısını aldım çeyize yatak odasının halılarını alıcam bide ama mobilyanın kurulmasını bekledim ya ben tül perde olayında çok kararsızım hiçte anlamam yaa bizimde tv ünitesi oturma odasına tv sehpası ve oturma odasına bi tv daha kaldı salonun ki alındı hatta salon tv si ilk alınan eşyamızzz

sağol tatlım kesinlikle yap ama ya yanlız yada kafa dengi biriyle git benim gibi kalabalık gitme

kız kardeşlerimle gidicem bi aksilik olmassa canım, tam kafa dengi

günaydın Güzeller Şekerler Tatlılar Bugun Aşkitoma A101 den Eşortman aldım bide 3 tane yastık alezi

aaaa A101 e eşofman mı gelmiş. hemen bakayım kataloğa

günaydın canım. sana hareketli bir müzik önerisi ajda pekkan&halil koçak- nikah

Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım sükunetine ... kop kop

bir de hoşgeldin yar, yüreğime, elalem ne der-se de-sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:118::124::124:

Son düzenleme:
merhaba kızlar...kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum,işler yoğun,eğitimler falan var.forever,liberte çok güzel mobilyalarınız çok beğendim güle güle kullanın inşallah.bu hafta sonu sınavım var,zaten bu düğün stresi yetiyo bide sınav stresi eklendi.sınav çalışmaya çalışıyorum şimdi.sınav olayı bi geçsin çeyizlere kaldığım yerden devam.düğüğne 5 ay gibi bişey kaldı.göz açıp kapayıncaya kadar geçicek gibi geliyo.dün ilk defa evin içinde anneme sesleniyodum.anne anne diye seslenirken ağlamaya başladım bi anda.bi tuhaflaştım galiba yaaa,duygusala mı bağlıyorum noluyo anlamadım kızlar...

Son düzenleme:

En güzeli canım benim yok kız kardeşim hiç maalesef
şarkı önerinde muhteşem bu arada

ilk alınan eşyamız salon takımı yemek masası beyaz eşyalarımı nişanlım biz flört ederken almış çok önemsemem beyaz eşyaları o yüzden çok takılmadım beraber almadık die

günaydın canımmm güle güle kullan kaça aldın?

teşekkürler canlarımmm
eşortman 12,90
yastık alezi 3,90

Merhaba canım haftasonu bende sınava gireceğim ve hiç çalışmadım o duygulanmalar bana çok oluyo bazen devamlı gözlerim dolu dolu geziyorum evde bazen ağlıyorum ama yinede gidiyorum işte

Eki Görüntüle 383318

kızlar ben bu gelinliği çok beğendim 2500 fiyat verdiler sizce model fiyat falan nasıl? yaza doğru fiyatlar yükselir şimdiden kapora verip fiyatı sabitleyin dediler. sizce mantıklımı

canım güle güle kullanın çok güzellermiş Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin

ilk alınan eşyamız salon takımı yemek masası beyaz eşyalarımı nişanlım biz flört ederken almış çok önemsemem beyaz eşyaları o yüzden çok takılmadım beraber almadık die

salon tv sinide nişanlım kendi seçti aldı bende anlamam öle dolandım peşinde

teşekkürler canlarımmm
eşortman 12,90
yastık alezi 3,90

benim aldığım alezin içinde ikide yastık alezi var yeter herhalde yaa

ohhhhh süperrrr.... yandan yandaaaaannnnn

teşekkürler canlarımmm
eşortman 12,90
yastık alezi 3,90

kızlar bende dün daysin color dan yatak alezi ve iki yastık kılıfı aldım 50 tl ye...
2 tane daha nevresim takımı aldım özdilekten tanesi 99 tl'ye
farklı bilinmeyen markaların almışım dolabı yerleştirirken farkettik kimi naylon kimi terleten cinsten kumaşlar, hiç kullanılşlı değil dikkat etmeden almışım hep çok üzüldüm vallaaa

good_heart, my_everything kızlar siz baya bir yol kat etmişsiniz valla, zorları gitmiş azı kalmış darısı bize inşallah.

En güzeli canım benim yok kız kardeşim hiç maalesef
şarkı önerinde muhteşem bu arada

kafa denk bir arkadaşınla da gidebilirsin mesela
şarkılar aklıma geldi öyle bir geldi takılayım dedim

Merhaba canım haftasonu bende sınava gireceğim ve hiç çalışmadım o duygulanmalar bana çok oluyo bazen devamlı gözlerim dolu dolu geziyorum evde bazen ağlıyorum ama yinede gidiyorum işte

Allah yardımcın olsun canım, başarıyla sonuçlansın inşallah sınavın

bizim de ilk aldıklarımız beyaz eşyalarımız oldu

gelinliğin sırt ve kol kısmına bayıldım canım. eğer çok beğendiysen sen kapora verip bağlamak iyi bir fikir.

canım sana da sınavlarında başarılar, Allah yardımcın olsun. o duygusallık bende de var bu aralar. nasıl aşıcam bilmiyorum

bende giricem canım açık öğretim sınavına öğretmenlikden atanamadım belki sosyal hizmetlerden atanırım diye

gelinlik harika canım ben çok beğendim tam benim istediğim gibi

Olsun Canım Canın Sağ Olsun Önemli Olan o

Benim alezimde days in colors un alez seti ikide yastık alezi var 33 liraya almıştım

ALLAH razı olsun canım.inşallah istediğim gibi geçer sınavım.hem ağlarım hem giderim diyoruz hep beraber...napalım ALLAH sağlıkla sınamasın...Aslında çok öyle ağlancak bişey yok ama kız milleti diilmiyiz narin varlıklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…