- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.361
günaydın Güzeller Şekerler Tatlılar Bugun Aşkitoma A101 den Eşortman aldım bide 3 tane yastık alezi
evet azıcık kaldı senin hepsi yerleşmiştir tabi bizde başladık gerçi yavaş yavaş oturma odası yatak odası kondu yakında beyaz eşyalarımda gelir bi salon kalıyo birde tül perde halı işi kalıyor
kızlarrrr
düğün barkovizyonu için müzik telaşındayımmmmmmmmmmm
slow müzik istemiyorum çünkü annem babam çok duygulanır kıyamam onlara.....slow olsa alternatiflerim çok ama yok istemiyorum
böyle oynak kıpır kıpır bişey istiyorum....
he birde, bebeklikten başlayan bi slayt istiyorum fakat mustakbel eşimin küçüklüğüne ait 3 / 5 fotograf var... benim ise tüzlerce neredeyse
ne olabilir mesela???
kızlarrrr
slow müzik istemiyorum çünkü annem babam çok duygulanır kıyamam onlara.....slow olsa alternatiflerim çok ama yok istemiyorum
he birde, bebeklikten başlayan bi slayt istiyorum fakat mustakbel eşimin küçüklüğüne ait 3 / 5 fotograf var... benim ise tüzlerce neredeyse
ne olabilir mesela???
şükür herşeyim yerleşti beyaz eşyalarımı servisi gelip kuracaklar. perdelirim yapıldı taktırmaadın önce evi temizlettirecem çünkü. halılarım tamam aldık çeyizlerimle götürecem. sadece iki odaya tv sehpası ve bir tane daha tv alacaz onlarıda bu hafta hlledecez inşşşşş
sağol tatlımkesinlikle yap ama ya yanlız yada kafa dengi biriyle git benim gibi kalabalık gitme
günaydın Güzeller Şekerler Tatlılar Bugun Aşkitoma A101 den Eşortman aldım bide 3 tane yastık alezi
kızlarrrr
ne olabilir mesela???
kız kardeşlerimle gidicem bi aksilik olmassa canım, tam kafa dengi
aaaa A101 e eşofman mı gelmiş. hemen bakayım kataloğa
günaydın canım. sana hareketli bir müzik önerisi ajda pekkan&halil koçak- nikah
Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım sükunetine ...kop kop
bir de hoşgeldin yar, yüreğime, elalem ne der-se de-sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:118::124::124:
bende sadece oturma odamın halısını aldım çeyize yatak odasının halılarını alıcam bide ama mobilyanın kurulmasını bekledim ya ben tül perde olayında çok kararsızım hiçte anlamam yaa bizimde tv ünitesi oturma odasına tv sehpası ve oturma odasına bi tv daha kaldı salonun ki alındı hatta salon tv si ilk alınan eşyamızzz
günaydın canımmm güle güle kullan kaça aldın?
kız kardeşlerimle gidicem bi aksilik olmassa canım, tam kafa dengi
aaaa A101 e eşofman mı gelmiş. hemen bakayım kataloğa
bir de hoşgeldin yar, yüreğime, elalem ne der-se de-sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:118::124::124:
merhaba kızlar...kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum,işler yoğun,eğitimler falan var.forever,liberte çok güzel mobilyalarınız çok beğendim güle güle kullanın inşallah.bu hafta sonu sınavım var,zaten bu düğün stresi yetiyo bide sınav stresi eklendi.sınav çalışmaya çalışıyorum şimdi.sınav olayı bi geçsin çeyizlere kaldığım yerden devam.düğüğne 5 ay gibi bişey kaldı.göz açıp kapayıncaya kadar geçicek gibi geliyo.dün ilk defa evin içinde anneme sesleniyodum.anne anne diye seslenirken ağlamaya başladım bi anda.bi tuhaflaştım galiba yaaa,duygusala mı bağlıyorum noluyo anlamadım kızlar...
Salonum yok oturma odam
Eki Görüntüle 383257
Eki Görüntüle 383258
Eki Görüntüle 383259
Yatak Odam ama başlığı aynı değil özel yaptırcam
Eki Görüntüle 383263
bu 2 başlığı yaptırmayı düşünüyorum başlığı ama siyah yeri beyaz olucak
1-Eki Görüntüle 383269
2-Eki Görüntüle 383267
aşağıdaki koltukların da beyaz rengini Yatak odama alacağım
Kalan yer durumuna göre
Daha küçük birşeyde alabilirm
Eki Görüntüle 383266
Eki Görüntüle 383261
Bunlarda ayak ucu düşündüklerim sandık almayacağım için içini sandıklı düşündüm
Eki Görüntüle 383268
Eki Görüntüle 383260
Birde bu aynayı isityorum
Eki Görüntüle 383262
ilk alınan eşyamız salon takımı yemek masasıbeyaz eşyalarımı nişanlım biz flört ederken almış çok önemsemem beyaz eşyaları o yüzden çok takılmadım beraber almadık die
teşekkürler canlarımmm
eşortman 12,90
yastık alezi 3,90
teşekkürler canlarımmm
eşortman 12,90
yastık alezi 3,90
şükür herşeyim yerleşti beyaz eşyalarımı servisi gelip kuracaklar. perdelirim yapıldı taktırmaadın önce evi temizlettirecem çünkü. halılarım tamam aldık çeyizlerimle götürecem. sadece iki odaya tv sehpası ve bir tane daha tv alacaz onlarıda bu hafta hlledecez inşşşşş
bende sadece oturma odamın halısını aldım çeyize yatak odasının halılarını alıcam bide ama mobilyanın kurulmasını bekledim ya ben tül perde olayında çok kararsızım hiçte anlamam yaa bizimde tv ünitesi oturma odasına tv sehpası ve oturma odasına bi tv daha kaldı salonun ki alındı hatta salon tv si ilk alınan eşyamızzz
En güzeli canım benim yok kız kardeşim hiç maalesef
şarkı önerinde muhteşem bu arada
Merhaba canım haftasonu bende sınava gireceğim ve hiç çalışmadımo duygulanmalar bana çok oluyo bazen devamlı gözlerim dolu dolu geziyorum evde bazen ağlıyorum ama yinede gidiyorum işte
ilk alınan eşyamız salon takımı yemek masasıbeyaz eşyalarımı nişanlım biz flört ederken almış çok önemsemem beyaz eşyaları o yüzden çok takılmadım beraber almadık die
Eki Görüntüle 383318
kızlar ben bu gelinliği çok beğendim 2500 fiyat verdiler sizce model fiyat falan nasıl? yaza doğru fiyatlar yükselir şimdiden kapora verip fiyatı sabitleyin dediler. sizce mantıklımı
merhaba kızlar...kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum,işler yoğun,eğitimler falan var.forever,liberte çok güzel mobilyalarınız çok beğendim güle güle kullanın inşallah.bu hafta sonu sınavım var,zaten bu düğün stresi yetiyo bide sınav stresi eklendi.sınav çalışmaya çalışıyorum şimdi.sınav olayı bi geçsin çeyizlere kaldığım yerden devam.düğüğne 5 ay gibi bişey kaldı.göz açıp kapayıncaya kadar geçicek gibi geliyo.dün ilk defa evin içinde anneme sesleniyodum.anne anne diye seslenirken ağlamaya başladım bi anda.bi tuhaflaştım galiba yaaa,duygusala mı bağlıyorum noluyo anlamadım kızlar...
Merhaba canım haftasonu bende sınava gireceğim ve hiç çalışmadımo duygulanmalar bana çok oluyo bazen devamlı gözlerim dolu dolu geziyorum evde bazen ağlıyorum ama yinede gidiyorum işte
Eki Görüntüle 383318
kızlar ben bu gelinliği çok beğendim 2500 fiyat verdiler sizce model fiyat falan nasıl? yaza doğru fiyatlar yükselir şimdiden kapora verip fiyatı sabitleyin dediler. sizce mantıklımı
ohhhhh süperrrr....yandan yandaaaaannnnn
kızlar bende dün daysin color dan yatak alezi ve iki yastık kılıfı aldım 50 tl ye...
2 tane daha nevresim takımı aldım özdilekten tanesi 99 tl'ye
farklı bilinmeyen markaların almışım dolabı yerleştirirken farkettik kimi naylon kimi terleten cinsten kumaşlar, hiç kullanılşlı değildikkat etmeden almışım hep çok üzüldüm vallaaa
ohhhhh süperrrr....yandan yandaaaaannnnn
kızlar bende dün daysin color dan yatak alezi ve iki yastık kılıfı aldım 50 tl ye...
2 tane daha nevresim takımı aldım özdilekten tanesi 99 tl'ye
farklı bilinmeyen markaların almışım dolabı yerleştirirken farkettik kimi naylon kimi terleten cinsten kumaşlar, hiç kullanılşlı değildikkat etmeden almışım hep çok üzüldüm vallaaa
good_heart, my_everything kızlar siz baya bir yol kat etmişsiniz valla, zorları gitmiş azı kalmış darısı bize inşallah.
kafa denk bir arkadaşınla da gidebilirsin mesela
şarkılar aklıma geldi öyle bir geldi takılayım dedim
Allah yardımcın olsun canım, başarıyla sonuçlansın inşallah sınavın
bizim de ilk aldıklarımız beyaz eşyalarımız oldu
gelinliğin sırt ve kol kısmına bayıldım canım. eğer çok beğendiysen sen kapora verip bağlamak iyi bir fikir.
canım sana da sınavlarında başarılar, Allah yardımcın olsun. o duygusallık bende de var bu aralar. nasıl aşıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?