2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hayırlı olsun. Iyi günlerde kullan.

sağol canım teşekkür ederim

hadi sizlerde koyun aldığınız yada alacağınız eşyalarııı

mobilyalarım resmini pc yok tatlım kendi sitesindende kopyalayamıyorum. yatak odamı özel yaptırdık bu akşam evime inşş gidecem çekerim yarın eklerim ama görünce ayy bunlar ne demeyin çünkü komple klasik bende hep spordan yanaydım ama bunları görünce bişi düşünemedim

Salonum yok oturma odam

Yatak Odam ama başlığı aynı değil özel yaptırcam

bu 2 başlığı yaptırmayı düşünüyorum başlığı ama siyah yeri beyaz olucak
1-
2-
aşağıdaki koltukların da beyaz rengini Yatak odama alacağım
Kalan yer durumuna göre
Daha küçük birşeyde alabilirm

Bunlarda ayak ucu düşündüklerim sandık almayacağım için içini sandıklı düşündüm

Birde bu aynayı isityorum

sağol canım teşekkür ederim

hadi sizlerde koyun aldığınız yada alacağınız eşyalarııı

tatlım bunları netten çektim telefonumla bulanık biraz yemek masam bu ama koltukların rengi pudra pembesi

yatak başlığımın rengi sadece böyle kenarındaki varaklar yok

Eklentiler

• $varaklı mor başlık.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $Fotoğraf5262.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf5263.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf5264.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 60

Ayak ucu sandığın aynısından bende yaptırdım tatlım..Ivıe zıvır eşyalar koyarım.kalabalığı kaldırır diye..eşyalarını daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim güle güle kullan tatlım.

günaydın canım, benim nişanımda kayınvalidem yemeni, patik , havlu, pike takımı, bornoz takımı,iç çamaşırı terlik, gecelik, makyaj malzemeleri koymuştu. sadece nişanlım bana, bende nişanlıma bohça yapmıştım. ailelere yapmamıştık.
ama düğünde ne konur bilmiyorum, düğünde ailelere de yapıcaz.

sezen aksu -ben sende tutuklu kaldım iyi fikir.

siz zaten nikah tarihi lmadınızmı kafam karıştı şimdi

canım biz sadece düğün salonumuzu tuttuk, şimdi gün alıcaz. biraz ters davranmışız ama bakalım nasıl olucak, dua edin kızlar bana , aynı güne alabiliriz inşallah

sağol canım , bende bir eminönü yapıcam bu hafta sonu inşallah
bu arada yatak odanı çok beğendim güle güle kullanın inş.

Ayyy hakikatennnn....bak şimdi çok sevindirik oldummm

aaayyy ne güzel. bende düşücem o zaman hiç farketmemişim

çok güzeller canım, ne cici koltuklar onlar.
Allah'ım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun. Iyi günlerde kullan.

sağol canım amin hepimiz iyi mutlu günlerde kullanalım inşallah

bende daha önce spor baktım sonra buna vuruldum nişanlım dün kurulurken başlarındaydı katalogdan çok daha güzel duruyo diyo odamızda biraz küçüktü ama cuk diye oturdu diyo sağol tatlım utandım şimdi

aaayyy ne güzel. bende düşücem o zaman hiç farketmemişim

çok güzeller canım, ne cici koltuklar onlar.
Allah'ım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

Sağol şekerim ama değişebilir bu koltuklar hatta hepsi..Nisanın sonu gibi kesin olan eşyalarımı eklerim sizlere
evet tatlım sende düşüyosun az kalıyor azzzzz

Bunları beğendik aldık ama değiştirebiliriz...oturma odam bu olursa mor ve beyaz renkte olacak kızlar.

çok güzel canım mobilyaların güle güle kullan inşallah

içinden hangisi geliyorsa onu seçmişsin işte ne güzeeeelll mutlu günlerde kullan tatlımmama resimleri bekliyoruzzz

Güle güle kullan tatlım...yemek odan çok şık çok beğendim :)

çok teşekkür edrrim tatlım inşş bu akşam koltuk takımımı eklerim resmini bulamıyorum da

tamam canım evime yerleştirildi malum az kaldı inşş bu akşam çekerim resimlerini

saollll tatlım inşş hepimizz

evet azıcık kaldı senin hepsi yerleşmiştir tabi bizde başladık gerçi yavaş yavaş oturma odası yatak odası kondu yakında beyaz eşyalarımda gelir bi salon kalıyo birde tül perde halı işi kalıyor

Forever1212 Canim çok beğendim mobilyalarını harika tercihler mutlu günlerde kullan tatlım :)

Günaydın güzel gelincikler

Günaydınnn:123::123::124:

Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:

günaydın güzelleeerr güzeli gelinciklerr,
hoop bir günü daha bitirip yeni güne başladık...
hadi hayırlısı olsunnnn :)))

İstanbul Fatihteyim bende canım

Günaydın kızlar nasılsiniz ¿

günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?

günaydın Güzeller Şekerler Tatlılar Bugun Aşkitoma A101 den Eşortman aldım bide 3 tane yastık alezi

canım hepsi çok güzeller güle güle hayırlı mutlu günlerde kullan inşallahhh odamda yer olsa şu ayakucu puflarından bende istiyordum ama sığmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…