- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.341
günaydınn hayırlı olsunn
hadi hayırlı olsun biran önce bitirin işlemleride kafanız rahatlasınBende salı günü gezdim eminönünü ama çeyizlik alışverişten gelinliklere çok bakamadım sadece 1 mağazaya girip bi gelinlik denedim ve sunu anladım ki gerçekten mankenin üstünde durmasıyla insanın kendi üstünde görmesi arasında çok fark varmış burun kıvırarak giydiğim gelinliği üzerimde görnce vuruldum resmen
Teyzem olayına ben karışmayacağım daha teyzemle konuşmadım kayınvalidemin duyduğunu bilmiyo büyük ihtimal ama er yada geç öğrenecek ister özür dilesin ister oda konuşmasın kendi bilir herkes kendinden sorumlu ben 40 küsür yaşındaki teyzemi savunamadım maalesef
çok sağol canımmmm
kendi bilir özür dilemek isterse diler bişi diyemiyorum ki kaç yaşında kadın yani
kurulmuş halini bende daha görmedim canım ama katalog resmini çekmiştim makineyle dur ekleyim pek net değil ama idare eder görüntü
sağol canım teşekkür ederim
hadi sizlerde koyun aldığınız yada alacağınız eşyalarııı
Şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın...Günaydın..
sağol canım teşekkür ederim
hadi sizlerde koyun aldığınız yada alacağınız eşyalarııı
Salonum yok oturma odam
Eki Görüntüle 383257
Eki Görüntüle 383258
Eki Görüntüle 383259
Yatak Odam ama başlığı aynı değil özel yaptırcam
Eki Görüntüle 383263
bu 2 başlığı yaptırmayı düşünüyorum başlığı ama siyah yeri beyaz olucak
1-Eki Görüntüle 383269
2-Eki Görüntüle 383267
aşağıdaki koltukların da beyaz rengini Yatak odama alacağım
Kalan yer durumuna göre
Daha küçük birşeyde alabilirm
Eki Görüntüle 383266
Eki Görüntüle 383261
Bunlarda ayak ucu düşündüklerim sandık almayacağım için içini sandıklı düşündüm
Eki Görüntüle 383268
Eki Görüntüle 383260
Birde bu aynayı isityorum
Eki Görüntüle 383262
Günaydın kızlar.. Bu günlerde pek bi keyifsizim ya hadi hayırlisı..
Sizlere de bi sorum olacak , benim nişanım olmadı istemdik yani , sadece söz oldu. Bana çeyiz sandığında havlu , terlik , iç çamaşırı , parfüm , 1far , 1ruj aldılar sözde. 2senedir sözlüyüm , tabi arada nişanlımla bayağı alışveriş yaptık. Sevgililer gününde de makyaj malzemeleri falan almıstı bayağı.
Şimdi benim sorum ; düğün alışverişine çıkıldığında bana neler almaları gerek?
kızlar dans müziği olarak bikaç müzik beğendim sizce hangisi ?? yabancı isityordum Chnhn saolsun yardım etti onların arsındanda bikaç tane beğendim ama çok kararsızım 0ffff
soner arıcı - deniz gözlüm
baha - kutupda yaz gibi
baha - kıyamam sana
tarkan - asla vazgeçemem
sezen aksu - ben sende tutuklu kaldım
siz zaten nikah tarihi lmadınızmı kafam karıştı şimdi
hadi hayırlı olsun biran önce bitirin işlemleride kafanız rahatlasınbende salı günü gezdim eminönünü ama çeyizlik alışverişten gelinliklere çok bakamadım sadece 1 mağazaya girip bi gelinlik denedim ve sunu anladım ki gerçekten mankenin üstünde durmasıyla insanın kendi üstünde görmesi arasında çok fark varmış burun kıvırarak giydiğim gelinliği üzerimde görnce vuruldum resmen
teyzem olayına ben karışmayacağım daha teyzemle konuşmadım kayınvalidemin duyduğunu bilmiyo büyük ihtimal ama er yada geç öğrenecek ister özür dilesin ister oda konuşmasın kendi bilir herkes kendinden sorumlu ben 40 küsür yaşındaki teyzemi savunamadım maalesef [/B]
çok sağol canımmmm
kendi bilir özür dilemek isterse diler bişi diyemiyorum ki kaç yaşında kadın yani
kurulmuş halini bende daha görmedim canım ama katalog resmini çekmiştim makineyle dur ekleyim pek net değil ama idare eder görüntü
Ayyy hakikatennnn....bak şimdi çok sevindirik oldummm
Bunları beğendik aldık ama değiştirebiliriz...oturma odam bu olursa mor ve beyaz renkte olacak kızlar.
Eki Görüntüle 383255
Eki Görüntüle 383251 Eki Görüntüle 383252 Eki Görüntüle 383253
tatlım bunları netten çektim telefonumla bulanık biraz yemek masam bu ama koltukların rengi pudra pembesi
yatak başlığımın rengi sadece böyle kenarındaki varaklar yok
hayırlı olsun. Iyi günlerde kullan.
Aynen tatlım bende spor seviyordum..hatta spor bir model beğendik sonra annemler olmaz o dediler..biranda buna karar verdik..çok hızlı karar verince o anda içime sinmed sanki benim..o yüzden tekrar gidip bakıcam tatlım...güle güle romantik günlerde kullan tatlım
aaayyy ne güzel. bende düşücem o zamanhiç farketmemişim
çok güzeller canım, ne cici koltuklar onlar.
Allah'ım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
Bunları beğendik aldık ama değiştirebiliriz...oturma odam bu olursa mor ve beyaz renkte olacak kızlar.
mobilyalarım resmini pc yok tatlım kendi sitesindende kopyalayamıyorum. yatak odamı özel yaptırdıkbu akşam evime inşş gidecem çekerim yarın eklerim ama görünce ayy bunlar ne demeyin çünkü komple klasik bende hep spordan yanaydım ama bunları görünce bişi düşünemedim
tatlım bunları netten çektim telefonumla bulanık biraz yemek masam bu ama koltukların rengi pudra pembesi
yatak başlığımın rengi sadece böyle kenarındaki varaklar yok
günaydın canım, benim nişanımda kayınvalidem yemeni, patik , havlu, pike takımı, bornoz takımı,iç çamaşırı terlik, gecelik, makyaj malzemeleri koymuştu. sadece nişanlım bana, bende nişanlıma bohça yapmıştım. ailelere yapmamıştık.
ama düğünde ne konur bilmiyorum, düğünde ailelere de yapıcaz.
sezen aksu -ben sende tutuklu kaldım iyi fikir.
saol canım bakalım hangisine karar vercem artık
canım biz sadece düğün salonumuzu tuttuk, şimdi gün alıcaz. biraz ters davranmışız ama bakalım nasıl olucak, dua edin kızlar bana , aynı güne alabiliriz inşallah
inş canım bulursun evet biraz ters olmuşş
sağol canım , bende bir eminönü yapıcam bu hafta sonu inşallah
bu arada yatak odanı çok beğendim güle güle kullanın inş.
aaayyy ne güzel. bende düşücem o zamanhiç farketmemişim
çok güzeller canım, ne cici koltuklar onlar.
Allah'ım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah
Güle güle kullan tatlım...yemek odan çok şık çok beğendim :)
çok güzel canım mobilyaların güle güle kullan inşallah
içinden hangisi geliyorsa onu seçmişsin işte ne güzeeeelll mutlu günlerde kullan tatlımmama resimleri bekliyoruzzz
çok güzelmiş canım güle güle kullan bi ömürr
sağol canım , bende bir eminönü yapıcam bu hafta sonu inşallah
bu arada yatak odanı çok beğendim güle güle kullanın inş.
tamam canım evime yerleştirildi malum az kaldı inşş bu akşam çekerim resimlerini
saollll tatlım inşş hepimizz
Güral Sapanca'yı önerebilirim. Hizmeti çok çok iyiymiş giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla balayı paketleri kapsamlıymış. Biz de orayı düşünüyoduk ama kışa doğru olduğu için uludağ dedik.Karlık otele bayıldımm bu arada onuda seçenekler arasına aldım en üst kat çatısı tamamen cam olan odayı çok beğendim.
Günaydın güzel gelincikler
Günaydınnn:123::123::124:
aynen tatlım bende var bu problem işimi çok seviyorum iş yerini çok seviyorum ama bazen hiiç çalışmak istemiyorum hep aklımda şu eksik bu olmadı gibi şeyler var kendimi veremiyorum işe
günaydın tatlım nasılsın
Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:
günaydın güzelleeerr güzeli gelinciklerr,
hoop bir günü daha bitirip yeni güne başladık...
hadi hayırlısı olsunnnn :)))
İstanbul Fatihteyim bende canım
Günaydın kızlar nasılsiniz ¿
günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?
hepinize Günaydın 2012'nin en güzel gelinleri
az önce nüfus müdürlüğünden geldim, nüfus kayıt örneği isteniyormuş belediyeden işlemler için, iş yerinden izin aldım sağolsun verdi müdürüm, hemen aldım nüfus kayıt örneğimi, yarın işlemlere başlıyorum kızlar çok heyecanlıyım
benimde hiç çalışasım yok, fatih eminönü gezip alışveriş yapasım var gelinliklere bakasım var
elfm canım canım eğer bindallığını kırmızı tonlarında giyeceksen mavi olsun bence
my_everything canım aranızın düzeldiğine sevindim.teyzenin de konuşması lazım bir an önce kayınvalidenle bence
Salonum yok oturma odam
Yatak Odam ama başlığı aynı değil özel yaptırcam
bu 2 başlığı yaptırmayı düşünüyorum başlığı ama siyah yeri beyaz olucak
aşağıdaki koltukların da beyaz rengini Yatak odama alacağım
Kalan yer durumuna göre
Daha küçük birşeyde alabilirm
Bunlarda ayak ucu düşündüklerim sandık almayacağım için içini sandıklı düşündüm
Birde bu aynayı isityorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?