- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.601
bizimde bitti sayılır yarın yatak odam geliyo :) liste yaptım evin tüm eksikleri için hiçbirşeyi unutmayayım diye :)büyükler bitti cnm çok ufak tefekler kaldı senin nasıl bittimi hazırlığın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde bitti sayılır yarın yatak odam geliyo :) liste yaptım evin tüm eksikleri için hiçbirşeyi unutmayayım diye :)büyükler bitti cnm çok ufak tefekler kaldı senin nasıl bittimi hazırlığın![]()
Hayırdır tatlım neyin var?
İnş iyidir. kuzucum gidip bakıcaz...BU arada neyin var kuzum bişeymi oldu?
canım neyin var :96:
Ya dantellı sade şık bır gelınlık aramaya başlıycam Mayıs ta heyecandan olucem :)
İnşallah bulabılırım kızlar, aklında Kadıkoy ve Fatıh var suan, çok vıtrın gordum geçerken.
Onerebılecegınız moda evı, gelınlık satan magaza var mı?
süperim canlarımm süperimmmdün akşam annem amcamlarla konuştu kızın en mutlu gününde bi pürüzlük çıkartmayın adetlerse uslubüne göre abartmadan yerine getirin dedii
bu arada sonnn 1 hafta 4 günnnn
![]()
nişanlımla dün gece biraz atıştık gene, çok moralim alt üst oldu, stresten mi anlamadım yaaa
çalışmak istemiyorum bugün hiççç
[/B]
Gayet şık duruyor tatlım..oturma grubun nasıldı senin?...Karıştırmaya başladım hangi eşyalar kimindiGüle güle kullanın canım..beğendiö ben
![]()
Üzüldüm tatlım..düğün yaklaştıkça gerginlikmi artıyor ne..bu tartışmalarda sıklaşıyor doğal olarak...sakin olmaya çalışmak lazım ma ne mümkünki olmuyor bir türlüTartışmaları çok uzatmamak gerekir tatlım..sıkma canını..Hepimiz aynı durumdayı..Akşama barışırsınız küste kalamıyoruzki
![]()
günaydın canım güle güle kullan sevdiğinle inş.
offf çok canım sıkkın, yoğunluktan vakit bulabilirsem arayacağım bakalım nolcak. tartışcaz kesin![]()
günaydın canım güle güle kullan sevdiğinle inş.
offf çok canım sıkkın, yoğunluktan vakit bulabilirsem arayacağım bakalım nolcak. tartışcaz kesin![]()
sağol canım teşekkür ederim
bu oturma gurubunun oturma yerleri kahve kasa derisi beyaz olarak sipariş ettik canım
bu ayın 8'inde 2000 liraya aldık oturma grubunuda daha 20 gün geçmedi üzerinden 3.200 olmuş fiyat şok olduk zaten
Eki Görüntüle 399415
Tatlım tartışcaz diye düşünerek arama..kötü şeyleri düşünme..barışırsınız merak etme..hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz canım..sabır sabır az kaldı artık :)
Evet tatlım şimdi daha iyi oldu..kesinlikle çok güzel olacak odan....uyumlu olmuş canım..Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin![]()
kızlar bugün inşş maaşımı alıyorum son eksikleri alacam inşş
kirlik sepeti
küçük wc fırca
kesme tahtası (var ama plastikten tahta alacam inş)
çay bardağı (var ama yetmez)
çay kaşığı
wc terliği
çöp kovam
(ıkeadan mum mumluk süs eşyasıı )![]()
iyice kontrol et tatlım da evi son kez bi eksik çıkmasın
bizimde bitti sayılır yarın yatak odam geliyo :) liste yaptım evin tüm eksikleri için hiçbirşeyi unutmayayım diye :)
sağol canım teşekkür ederim
bu oturma gurubunun oturma yerleri kahve kasa derisi beyaz olarak sipariş ettik canım
bu ayın 8'inde 2000 liraya aldık oturma grubunuda daha 20 gün geçmedi üzerinden 3.200 olmuş fiyat şok olduk zaten
Eki Görüntüle 399415
eksiklerini tamamla bakalım, bende wc terliği ve kirli sepeti almadım hemen almam lazım
unutmayın canlar eksikleri yazalım bir yerlere , hyaılrı olsun canım bizimle paylaş resimlerini tabi istersen
çok güzel canım güle güle kullan. nasıl zam yapmışlar insaff yaaa![]()
eksiklerini tamamla bakalım, bende wc terliği ve kirli sepeti almadım hemen almam lazım
[/B]
sağol canım teşekkür ederim siz neden tartıştınız?
Tatlım tartışcaz diye düşünerek arama..kötü şeyleri düşünme..barışırsınız merak etme..hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz canım..sabır sabır az kaldı artık :)
Yahu bu kirli sepetleri ne kadar pahalı...bir tane beğendim çok şirin birşeydi 50 tl yazıyordu etikette..fiyatı uygunda olabilir ama bana pahalı geldi..herşey gözüme pahalı görünüyor zaten
Annem çok önce almış bir kirli sepeti...katlanabiliyor küçücük bişry oluyor böyle kumaştan değişik bişey..makinada yıkanbiliyor..demirleri çıkyor..olmazsa onu kullanıcam valla..kuruş hesap etmek gerekiyor![]()
aman kızlar öyle gereksizdi ki anlatamam , birden parlayıverdi,sadece dedim ki eğer ilerde horlarsan yataktan atacak değilim ya seni dedim gülerek, yok efendim o ne demekmiş, öle mi denirmiş bi ton trip attı.![]()
kızlar bugün inşş maaşımı alıyorum son eksikleri alacam inşş
kirlik sepeti
küçük wc fırca
kesme tahtası (var ama plastikten tahta alacam inş)
çay bardağı (var ama yetmez)
çay kaşığı
wc terliği
çöp kovam
(ıkeadan mum mumluk süs eşyasıı )![]()
Yahu bu kirli sepetleri ne kadar pahalı...bir tane beğendim çok şirin birşeydi 50 tl yazıyordu etikette..fiyatı uygunda olabilir ama bana pahalı geldi..herşey gözüme pahalı görünüyor zaten
Annem çok önce almış bir kirli sepeti...katlanabiliyor küçücük bişry oluyor böyle kumaştan değişik bişey..makinada yıkanbiliyor..demirleri çıkyor..olmazsa onu kullanıcam valla..kuruş hesap etmek gerekiyor![]()
Günaydın Şekerparelerim
Kaymaklı ekmek kadayıflarım
Ve Fıstıklı Lokumlarım :)
Bugün şafak 78 :))
Sevdiğime bir gün daha yaklaştım
Dün Carrefour a gittik gezdik gezdik alacak birşey bulamadım bende buzdolabı için magnet aldım D&R den
Hemde yazısı bile var
Her ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep yanınızda diye
Ailelerimiz buzdolabımıza baktığında onlara ileti olsun diye :))
Sizlerde durumlar nasıl kızlar??
bulsam seninki gibi bişi alırım hem pratik hemde uygun olur o nasıl olsa sonradan banyo dolabı yaptırıcam dolapların içinde kir sepeti oluyo kapak açınca açılanlardan o zaman diğerini kaldırırım ama ilk etapta yaptırana kadar lazım hasır olanlar var onlardan alıcam 35 liraydı bizim orda
gerçekten yok yere olmuş ters anına gelmiş demekki bizimde oluyo bazen hiç olmayacak bişeye delleniyo çatlak![]()
nişanlımla dün gece biraz atıştık gene, çok moralim alt üst oldu, stresten mi anlamadım yaaa
çalışmak istemiyorum bugün hiççç
canım ben kadıköy ve eminönüne baktım hiç kaliteli gelinlik bulamadım, fatihe bakıcam birde, ama moda evi bilmiyorum isim olarak.
sevindim canım sorun hallolmuş ne güzeldemekki bilgili bir anne herkese bedelmiş
![]()
aman kızlar öyle gereksizdi ki anlatamam , birden parlayıverdi,sadece dedim ki eğer ilerde horlarsan yataktan atacak değilim ya seni dedim gülerek, yok efendim o ne demekmiş, öle mi denirmiş bi ton trip attı.![]()