2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın Şekerparelerim
Kaymaklı ekmek kadayıflarım
Ve Fıstıklı Lokumlarım :)

Bugün şafak 78 :))
Sevdiğime bir gün daha yaklaştım

Dün Carrefour a gittik gezdik gezdik alacak birşey bulamadım bende buzdolabı için magnet aldım D&R den

Hemde yazısı bile var

Her ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep yanınızda diye

Ailelerimiz buzdolabımıza baktığında onlara ileti olsun diye :))

Sizlerde durumlar nasıl kızlar??

185 Gün Bugun merhabalar bu arada:21::21:

liberte evet çok pahalılar yaaaa. şu sepetli olanları da seviyorum , ben anladım dediğini galiba bunlardan dimi bende öyle bir şey almak istiyorum. ikeada var bunlardan.

Eki Görüntüle 399452

Aynen bundan tatlım çok benziyor...annem birde üstüne kapak yapmış..nerdeyse kumaştan..kullanıcam galiba ben bunu..aslında hasır istiyorum ama bilemedim işte :9:

aman dellendi gene anlamadım ne olduğunu öle ciddiye aldı ki şakamı noldu anlamadım dondum kaldım telefonun ucunda:14::14::14:

Canım az kalmış hayırlısı ile alırsın

Güle güle kullan canım

Kirli sepetleri pahalı evet
Onu eğer banyo da dolap olursa içine koyarsın görünmez canım
Kapaklı değil büyük ihtimal o bahsettiğin
Çamaşırlar görünmesin kötü olur

Evet tatlım kapaı yok..ama annem onun üstüne örtü yapmış bir tane..aynı renkten üstünede banyo setim renginde gül oturtmuş yani kapaklı olmuş..annem alma kızım buda böyler oluversin diyor ama ne bileyim işte off off

Ooooo 200lerdeydin bak geçiyor zaman:1::1::1:

121 benim
21 gün sonra ıslatılacağım:21::21::21::21:

Evet tatlım kapaı yok..ama annem onun üstüne örtü yapmış bir tane..aynı renkten üstünede banyo setim renginde gül oturtmuş yani kapaklı olmuş..annem alma kızım buda böyler oluversin diyor ama ne bileyim işte off off

Canım daha sonra alırsın o zaman
Yada ev hediyesi almak isteyenler eksik soruyor yaa yakınlarından söylersin böyle bişi istiyorum diye

Günaydın Şekerparelerim

Dün Carrefour a gittik gezdik gezdik alacak birşey bulamadım bende buzdolabı için magnet aldım D&R den

Hemde yazısı bile var

canım hoşgeldin, ne güzel iltifatlar öyle onlar, yüreğine sağlık:34:
o magnetler çok güzel .bende görmüştüm geçenlerde d&r da, güle güle kullan:16:

canım benim oluyo bu zamanlarda sıkma canını geçmişide okudum demekki sıkıntılı bir zamanına gelmişki böyle demiş sıkma sen o tatlı canını:16::16::16::34:

oda istememiştir böyle olmasını merak etme gönlünü alır canımm:16::16::16:

aayy öyle sıkıldım ki anlatamam, hiç bekliyordum öyle bir tepki , bazen kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yapınca. sanki sevdiğim adam değil zorla evleniyoruz yaaa:14::14::14::14:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin, ne güzel iltifatlar öyle onlar, yüreğine sağlık:34:
o magnetler çok güzel .bende görmüştüm geçenlerde d&r da, güle güle kullan:16:

aayy öyle sıkıldım ki anlatamam, hiç bekliyordum öyle bir tepki , bazen kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yapınca. sanki sevdiğim adam değil zorla evleniyoruz yaaa:14::14::14::14:

ayy canım benim sakın böyle düşünme nie öyle olsun ya zaten gerçektende oluyoo bende bi ara bunları hissettim istemiyo gibi bendede isteksizlik oluyodu ama düşündüğümde o benim hayat eşimm dedim :16::16::16::16::16: sakın üzme kendini düzelir canımm :16::16:

Canım yok yere tartışmışsınız ya umarım düzelir

Tatlım ayrıca senin çeyizinde kristalin yorganını görmüştüm
Ondan bende aldım henüz tedarikte memnun musun?
Beğendin mi?

inşallah cnım.
ben internetten almıştım taçın sitesinden gayet beğendim. iş yerinde kullan arkadşlarım var.memnun olduklarını söylediler:34:

121 benim

yaşasın bizede 36 gün kaldı ıslatılmaya tabi, yoksa normalde 136 gün kaldı:52:

günaydın canım:3::3:

gayet güzel olmuştur resmi varmı canım , bence alma yeni bir tane gerek yok içine sindiyse, sonra alırsın:34:

Son düzenleme:

121 benim

Yada ev hediyesi almak isteyenler eksik soruyor yaa yakınlarından söylersin böyle bişi istiyorum diye

aaaa evet bak hediye alınabilir... iş arkadaşım esprisine zaten wc terliği banyor terliklerini alacak..çok güzel şeyler beğendik..maaşı alında gidip alıcaz beraber....:9::9:

Sizinle çeyiz listemi paylaşmak istiyorum:21::21::21:

$578234_3753646084686_1382430950_3639119_100867088_n.webp

aaaa evet bak hediye alınabilir... iş arkadaşım esprisine zaten wc terliği banyor terliklerini alacak..çok güzel şeyler beğendik..maaşı alında gidip alıcaz beraber....:9::9:

Ayy ben bu ay bittim yaa
Ayın 7de alcam maaşı off offf nasıl geçicek 11 gün
50 Tl param kaldı
Ama bu ay alacak listemden fazlasını aldım:47::47:
Ölçüyü kaçırıyorum:47::47:

Günaydın Şekerparelerim

Hemde yazısı bile var

günaydın canım çok güzel düşünmüşsünüz bizde dehazırlıklar devam işte çok şükür şafak ta 58:nazar::16::16:

Canım az kalmış hayırlısı ile alırsın

Güle güle kullan canım

Kirli sepetleri pahalı evet
Onu eğer banyo da dolap olursa içine koyarsın görünmez canım
Kapaklı değil büyük ihtimal o bahsettiğin
Çamaşırlar görünmesin kötü olur

Canım çok az kalmış senin
Çok ince düşünmüşsün
:44:
Bende buz dolabı için magnet saatlerden arıyorum ama sade bulamadım birşey

bende hasırlar kapaklı diye onlardan düşündüm öle derili taşlı şatafatlı şeyleri sevmiyorum bide

liberte evet çok pahalılar yaaaa. şu sepetli olanları da seviyorum , ben anladım dediğini galiba bunlardan dimi bende öyle bir şey almak istiyorum. ikeada var bunlardan.

Eki Görüntüle 399452

aman dellendi gene anlamadım ne olduğunu öle ciddiye aldı ki şakamı noldu anlamadım dondum kaldım telefonun ucunda:14::14::14:

olur olur bu dönemlerde hepimiz yaşıyoruz işte bak tartışan tartişana:1: hemende düzelir merak etme kırıcı olmayalım yeter

canım benim oluyo bu zamanlarda sıkma canını geçmişide okudum demekki sıkıntılı bir zamanına gelmişki böyle demiş sıkma sen o tatlı canını:16::16::16::34:

çok güzel canım ağız tadıyla inşş kullanın :32::32:

oda istememiştir böyle olmasını merak etme gönlünü alır canımm:16::16::16:

teşekkür ederim canım amin:16:

merhaba canım bak günden güne eritiyoruz şafakları çok şükür:46:

121 benim

inşallah cnım.
ben internetten almıştım taçın sitesinden gayet beğendim. iş yerinde kullan arkadşlarım var.memnun olduklarını söylediler:34:

yaşasın bizede 36 gün kaldı ıslatılmaya tabi, yoksa normalde 136 gün kaldı:52:

günaydın canım:3::3:

gayet güzel olmuştur resmi varmı canım , bence alma yeni bir tane gerek yok içine sindiyse, sonra alırsın:34:
Yok resmi tatlım..bende zaten bir kez gördüm çeyizlerin arasına kalktı :9::9: çeyizler inince görücez bakalım...daha bir sürü bilmediğim şey var çeyizde :9::9:

Yok resmi tatlım..bende zaten bir kez gördüm çeyizlerin arasına kalktı :9::9: çeyizler inince görücez bakalım...daha bir sürü bilmediğim şey var çeyizde :9::9:

Bende unutuyorum aldıklarımı
Babamla filan alışverişe gidiyoruz kızım bak şu güzelmiş alalım diyor
Dönüp ondan var diyorum
O da artık demiyo bana birşey:1::1::1:

ayy canım benim sakın böyle düşünme nie öyle olsun ya zaten gerçektende oluyoo bende bi ara bunları hissettim istemiyo gibi bendede isteksizlik oluyodu ama düşündüğümde o benim hayat eşimm dedim :16::16::16::16::16: sakın üzme kendini düzelir canımm :16::16:

aman ne bilim yaaa, morlaim çok bozuldu düzelecekte düzelene kadar canımı çıkarırım ben, aslında alışmam gerek:31::31:

Sizinle çeyiz listemi paylaşmak istiyorum:21::21::21:

Eki Görüntüle 399462

listen çok güzel olmuş canım bize de yardımcı olacak. ama 6 ayda hepsini tamamlarsın sen bu listenin:34::34:

Ayy ben bu ay bittim yaa
Ayın 7de alcam maaşı off offf nasıl geçicek 11 gün
50 Tl param kaldı
Ama bu ay alacak listemden fazlasını aldım:47::47:
Ölçüyü kaçırıyorum:47::47:

benim de öyle daha 15 gün var ve 50 tl kaldı:36::84:

Son düzenleme:
Back
X