Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
İnşallah kilo alimi normaldir bu defa
Bizimkisi 2005 gr ile küvezden çıktık 2 gün sonra gittik kontrole 2035 gr olmuştu. Günlük 15 gr şu an için yeterli dedi. 4 gün sonra 2150, 5 gün sonra 2330, 1 hafta sonra 2550 idi. Şimdi yarın gidicem 3 e yaklaşmış olmalı heralde 2800-3 kg arasında. Ama normal ilerledik. Mama ne verdin belki onu sevmedi başka bir mama denersin. Ben mecbur prima Prematüre kullandım. Şu an meme yetiyor kullanmıyorum bir tek bir ölçek gece. Sarışık 8 E düştü. Ama kafasında var hep kafadaydı başka yere gitmedi. yani sarılık kafada başlayıp ayaklara kadar devam ediyormuş. Sadece arada rengi normal sonra yine biraz sarı gibi. Ama böyle böyle geçecek anneler karamel Latte karamel Latte

Bacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin 💕💕💕 güzel haberlerinizi bekliyorumm
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini🧿🌸

Kizlar iyisiniz umarım doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah🙏🏻🌸ben doğum yapali 8 gün oldu sadece emziriyorum ilk 1 2 gün çok uyandırmaya çalıştık sarılık korkusundan şimdi ise sürekli memede uyumak istiyor ama sürekli ve bu beni aşırı yoruyor yara oldu goguslerim bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum emzik veriyorum biraz tutuyor ve atıyor sadece göğsümde uyuyor.umarim bu süreç geçicidir yoksa hiçbir şekilde dinlenemiyoruz.birde göğüs kalkanı kullanan var mı iyi geliyor mu acaba

Bizde 2700 doğduk doktor önce emzir sonra mama dedi oyle ilerliyoruz sadece uyku uzarsa arada sagiyorum yerine dolsun diye ama dolmuyor 😞benim.hep sur problemim var illa sadece emsin demiyorum arada mamaya raziyim ama 6 ay alsin istiyorum benim oğlum hiç etmemişti ve süt gelmedi :(

Bacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin 💕💕💕 güzel haberlerinizi bekliyorumm
Canımmm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün ❤️🌸🙏 en güzel zamanlara hoş geldin keyifle kalın 🙏

Yarın sabah 8de sezeryana aliniyorum hem küçük oglum hem dünyaya gelecek oğlum hemde benim için kolay bir süreç olsun ins dualarınıza talibim.. 🤲 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💐
Allah analı babalı büyütsün inşallah🙏 ilk zamanlar zor olsa da büyüdüklerini görünce de özlüyoruz ah analık

Sarılıktan uyur dikkat et annesi süt iyice gelene kadar mama takviyesi yaptık biz şırıngayla hemşireler söyledi sarılıgımız sınırdaydı. O günlerde bizimkide hep uyuyodu🥰

Her emzirme sonrasında mama takviyesi yap. Yoksa sarılık olursunuz. Benim bebeğim 1925 doğdu, hem süt hem mama veriyorduk. Daha yeni mamayı bir kere veriyorum gece o da. Şu an 3 kilo olduk çok şükür 🤲🏻 sende öyle yap. Ama biberonla verme. Şırınga kaşıklar var en rahatı o.
Ya bende sarılıktan korkuyorum ama hemşireler izin vermiyor. arada şekerine bakıyorlar şekeri düşmediği için gerek yok diyorlar sabahtan beri de 1 çişli 2 kakalı bez çıkardı. İnş beslenebiliyordur🥹 emiyor biraz ama bence yetersiz damla damla geliyor sütüm

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰
Ya sen ne zaman öğrendin süte sinirlenmeyi 😍😍😍
Teşekkür ederiz 🥹 ay sorma eliyle diliyle ittiriyor bide 😂

Kızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyiz😍 aşk yaşıyoruz ama biraz uykucu 🤭 sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor🥲 tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada 🥹 minnak bişi
Gozunaydn canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰Sütun azsa direk mama takviyesi yap çok faydasni göreceksin.Ilk bebgmde öyle yapmstm şükür sarılık olmadı.

Kızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyiz😍 aşk yaşıyoruz ama biraz uykucu 🤭 sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor🥲 tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada 🥹 minnak bişi
Ouyyy minik kuş😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah. Erkek bebeleri bazen böyle sinirli olabiliyor benim büyük danam da öyleydi süt gelmeyince sinirlenirdi🤣🤣 sonra doymak bilmiyorlar baştan söyleyeyim🧿🙏🤣

Kullanmıyorsanız bunları deneyin
Bestlak damla
Humana stell tea
Rezene anason karışımı demleme
Bol su
Ben bunları kullanıyorum anca süt var kilo almamız bizim de az ama sarılığımız düştü yarın tekrar bakılacak kilo durumuna.
Bu vitaminde acayip süt arttırıyor canım habern olsn.Bende çok faydası olmstu.

Eklentiler

• Screenshot_20250807_210351_Gallery.webp
    Screenshot_20250807_210351_Gallery.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
Oyyyyy kavusmussunuz. Saglikla buyut canim🌺🌺
Yaaaa uykusunu yerim onun. Gozun aydin saglikla buyut canim. Sinirlenisleri cok tatli degil mi ya

Back
X