2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
[B .!.:
Benim sevdiceğimin sözleri bunlar hahaha :9:İstanbulda maalesef kiralar öyle canım.
Senin buldukların yine makulmüş.
Kadıköyde en kötü evler harabe resmen 1000-1200.
Bide şu stüdyo daire muhabbeti çıktı. Tek odası var demiyolarda stüdyo diyolar. :ssz:
Uzun zaman oturmayı düşünüyosanız, konum olarak işlerinize yakınsa ve çevresi düzgünse içinde değişiklik yaparsınız yavaş yavaş.
Kapıları boyatıp camları değiştirince inan ev değişiyo.
Ayrıca akraba diye onun evinde o fiyata oturmak zorunda değilsiniz. Ablanın bulduğu eve bak derim.:34:
Madem akraba siz tadilat yapın o kiradan düşsün. O niye sizin akraba olduğunuzu düşünmüyo. :ssz:
Hayırlısı olsun. :54:
[/B]

sağol canım,evet dediğin gibi cok pahalı esenlerdeyim ,besyuzevler de hem yenı bına hem de daha ucuz yaa sinir oluyorum. aradım kayınvalıdemı sordum bılmıyomus gibi,adam banyo-wc kapısını boyayın değiştiremem am aspiratörü yaparım demiş,1000 tl deposito yerine celik kapı yaptırın demıs dusakabın olurs banyo cok kucuk olur demıs ama olmaz dedım madem oyle 1000 tlye o kadarlık dusakabın banyo dolabı ve celik kapı yaptıralım dedım,hayırlısı olur ınsallah:26::26::26:

inci park evlerinde kira 750 dediler benim oturduğum yerin karşısı az sesini çekmedik inşaat halinde öyl yüksek fiyat duyunca bende oraya hiç bakmamıştım bak şaşırdım şimdi kaçncı kat canım??

giriş kat ama benim çok hoşuma gitti

giriş olduğu için bu fiyata dediler zaten bende ilk önce girişe bukadar verilmez demiştim ama nişanlım çok beğendi birde diğer yerleri gezip resmen harabe olanları bu fiyata görünce öyle bir ısındımki resmen eve...... ama çok şeker ya ben seviyorumm gel sende komşu oluruz canım ne güzel olar dimi

giriş olduğu için bu fiyata dediler zaten bende ilk önce girişe bukadar verilmez demiştim ama nişanlım çok beğendi birde diğer yerleri gezip resmen harabe olanları bu fiyata görünce öyle bir ısındımki resmen eve...... ama çok şeker ya ben seviyorumm gel sende komşu oluruz canım ne güzel olar dimi

hayırlı olsun canım orası güzel evet üst katlarda kirada çok yüksek ben giriş katta oturmak istemiyorum çünkü o zaman ki müstakbel eşim her akşam yanımda olamıycak o da giriş katta oturmak istemiyor aklı daha çok bende kalır diye ben orda bir ev sordum 750 dediler biz inci park evlerinin karşısında özahikentte oturuyoruz zaten o civarlarda ev bakıyorum :)

hayırlı olsun canım orası güzel evet üst katlarda kirada çok yüksek ben giriş katta oturmak istemiyorum çünkü o zaman ki müstakbel eşim her akşam yanımda olamıycak o da giriş katta oturmak istemiyor aklı daha çok bende kalır diye ben orda bir ev sordum 750 dediler biz inci park evlerinin karşısında özahikentte oturuyoruz zaten o civarlarda ev bakıyorum :)

canım özelden mail atmak istedim ama olmadı neyse buradan yazayımm

bende öle düşünmüştüm giriş kat diye ama güvenlikli bir site olacak görmüşsündür şuan güvenliğin inşaatini yapıyorlar.. ondan bende rahat ettim...

ben birde müstakbel kayınvaldemle oturacağım kendisi rahatsız onun için biz işteyken rahat etmemiz için güvenlik olması hoşumuza gitti . kendisi demans hastasııda öle

canım özelden mail atmak istedim ama olmadı neyse buradan yazayımm

bende öle düşünmüştüm giriş kat diye ama güvenlikli bir site olacak görmüşsündür şuan güvenliğin inşaatini yapıyorlar.. ondan bende rahat ettim...

ben birde müstakbel kayınvaldemle oturacağım kendisi rahatsız onun için biz işteyken rahat etmemiz için güvenlik olması hoşumuza gitti . kendisi demans hastasııda öle

Anladım canım allah şifa versin yuvanızda ömür boyu hzuur eksik olmaz inşallah orası çok güzel :) bi ara evini ziiyarete gelim içini görmüş olurum bak :D

inci park evlerinde kira 750 dediler benim oturduğum yerin karşısı az sesini çekmedik inşaat halinde öyl yüksek fiyat duyunca bende oraya hiç bakmamıştım bak şaşırdım şimdi kaçncı kat canım??

Anladım canım allah şifa versin yuvanızda ömür boyu hzuur eksik olmaz inşallah orası çok güzel :) bi ara evini ziiyarete gelim içini görmüş olurum bak :D

gel tabi beklerim şuan ben etlikte oturuyorum daha eşyalarımız yok çok sıkta gidemiyorum onun için ama konuşuruz evimi döşeyeyim beklerim...

seni ağırlamaktan zevk duyarımm yanii

bak sen polsan varya metro inşatının orda oradaki sitede katta falan 500e falan var ve onların içleride gayet bakımlı haberin olsun

ha birde sahibinden tutarsan iyi olur daha az masrafa halledersiniz

gel tabi beklerim şuan ben etlikte oturuyorum daha eşyalarımız yok çok sıkta gidemiyorum onun için ama konuşuruz evimi döşeyeyim beklerim...

bak sen polsan varya metro inşatının orda oradaki sitede katta falan 500e falan var ve onların içleride gayet bakımlı haberin olsun

sen emlakçıdan mı tuttun ya senle bi iletişimemi girsem ne nede olsa benimki ankarada değil yer bilmiyo yurt bilmiyo bende çok anlamıyorum senden fikir alırım :)

Nişanlımı aradım..söledim formasyon kalkmış diye...hiç şaşırmadım dedi...niye üzülyürsuni dedi..bunun daha kpss sınası var atanabilmek var..ben ona güvenerek yola çıkmadım dedi..sırf güvenmeyerek iş yeri açtım ve hiçte kafamı takmayı düşünmüyorum öbür dünyada hakkımız alıcaz dedi geçti vallaaa...ben sabah boşu boşuna üzülmüşüm...:44::44:

Nişanlımı aradım..söledim formasyon kalkmış diye...hiç şaşırmadım dedi...niye üzülyürsuni dedi..bunun daha kpss sınası var atanabilmek var..ben ona güvenerek yola çıkmadım dedi..sırf güvenmeyerek iş yeri açtım ve hiçte kafamı takmayı düşünmüyorum öbür dünyada hakkımız alıcaz dedi geçti vallaaa...ben sabah boşu boşuna üzülmüşüm...:44::44:

Nişanlın çok haklı, yani o kadar saçma yasalar çıkıyo ki yani şaşırmak imkansızlaştı bizde umudu kesmiştik heveslenmeye değmıyor cunku, hakkınızda hayırlısı canım benım.

Kendını uzme bak değdi mi sen heyecanını yaşa boşver.

Canım ya sen bilgi sahibi duruyosun Halkalı da Atakent 3.etap takı evlerı bılıyormusun yada cıvardakılerı?

Nişanlın çok haklı, yani o kadar saçma yasalar çıkıyo ki yani şaşırmak imkansızlaştı bizde umudu kesmiştik heveslenmeye değmıyor cunku, hakkınızda hayırlısı canım benım.

Kendını uzme bak değdi mi sen heyecanını yaşa boşver.

Aynen tatlım...ben çok üzüldüm dedim...sen niye üzülüyorsun kafanı ona yoracağına ev eksiklerine bak, gelinliğine bak dedi :9::9:

sen emlakçıdan mı tuttun ya senle bi iletişimemi girsem ne nede olsa benimki ankarada değil yer bilmiyo yurt bilmiyo bende çok anlamıyorum senden fikir alırım :)

yok canım biz şükür ev sahibinden tuttuk o konuda çok şanslıydık tabi canım iletişime geçelim istersen... ama benim şöyle güzel bir yanım var benim balım sevgilim benden çok hevesli o kunularda beni uğraştırmadan internetten evleri eledi sonra ikimizde bir gün izin aldık hepsini gezdik biz genellikle 3. etaba baktık oralardaki o fiyata en uygun ve en bakımlı ev oydu bir günde de tuttuk.. ama sağolsun ev sahibimiz cimrinin önde gideni ona bişey yapamıyoruz.. adama vestiyer yaptıralım diyorum yok olmaz masrafa gerek yok şimdi diyor..şunu yapalım yok diyor olsun napalımm...

Canım ya sen bilgi sahibi duruyosun Halkalı da Atakent 3.etap takı evlerı bılıyormusun yada cıvardakılerı?

ay canım yardımcı olmak çok isterdim ama ben ankara dayımm..

olsun yinede soracağın birşey olursa yardımcı olabilirim yada yapabilecğim birşey olursa seve seve yanii

Back
X