2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Öyle.. Ama istiyorum istiyorum bana ne durumundayım şu an :52: Her şey en iyisi olsun istiyor insan tabi.. Bakalım gücümüz yettiğince. Asıl bernardoda 4500 tl lik yemek takımından vazgeçtim daha nolsun :1: benimki şu yorumu yaptıda: gece sarılır uyurum ben artık tabaklara dedi, gelip çalarlar diye korkuma :1: hak verdim:1: sanırım gözüm döndü.Bu lafla kendime geldim yahuuu

doğru söylemiş bence:) bide bikaç tabagın kırıldıgnı düşünsenee..ayy allah korusun bnm içim gider walla depresyon sebebim olur:60:

hahaha hala ikonuma gülüyorum , bakın kızlar aynen böyleyim, inanın ya hahahahah:52:şu an aynı ben hahahahahah

doğru söylemiş bence:) bide bikaç tabagın kırıldıgnı düşünsenee..ayy allah korusun bnm içim gider walla depresyon sebebim olur:60:

ben şahsen fiyat etiketlerini üstünde bırakmayı düşündüm ahahahah o na göre! manasında:1: ya 100 parçaydı ya.Allah sahibine bağışlasın tabakları hahaha:60:

günaydınlarr bayanlar bu gün nasılsınız bakalım?

merve tatlım hangi topiktesinde çenen düştü gene gelmiyorsun bu tarafa ? :51:

bende 1 de çıkacağım yahuu

kızlar bir makyaj setleri gördüm süperdi ama markası oyouni :1:

ama ürünü alıp memnun kalanlarr var içiniz rahatlıkla kullanın diyorlarr
her renk far,fondöten ( bu arada fondöten fransızca bir kelime mi? :) )))
allık ruj hepsi var fiyatı da 70 lira çok uygunn aacaba alsam mı ya pişman olur muyum?? :18:
modelleri de çantalı kuğulu evli görmeniz lazımm...
aaa göre bilirsinizzz aslındaa ki
faceden esra kozmetik yazın çıkıyorr zatenn profilinde renk paleti göz farı var :)

kızlaaar bende girsemmi bu topikçiğee:31::31::31::31:benim askım askerde ocakta gelcek allah nasip edese nişan düğünde peşpeşe olcak yani 2012de:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X