canım o kadar çok şey aldık ki net hatırlamıyorum herşeyi ama sanırım 200 davetiye 160 tl hallettik,ben öğretmen olduğum için adam baskı ücreti almadı,davetiye ücretleri boş davetiye için oluyormuş,üzerine yazı yazılınca ekstra 30-40 tl alıyorlar,eğlenceli geldi sözleri filan,biz de aldık,sonradan dedim aslında ben hemen karar verince içimde acabalar oluyor,daha da gezmek isterdim de napim,ztn birkaç ayda anca birkaç günlüğüne görüşüyoruz,onda da biraz çabuk hareket etmezsek hiçbi işi yapamayız,açıkçası atılmayacak bişey istiyordum,ama çok pahalılar ya,sırf atılmasın diye dünya para da veremem sonuçta herşeyi ikimiz ödüyoruz,eğlenceli oldu,darısı başına,şekerimizi magnetli aldık,atma niyeti olmayan onu atmasın napim ya insanlara kalıcı bişi bırakıcam diye belimi bükemem o kadar

nişanlıma da söylüyorum ben çok cimri oldum evlilik kararımızdan beri diyorum

ama napim,1,5 senelik evli ark.ım var,muhteşem bi düğün yaptı ama kız borçlarımız yeni bitti diye,ki düğününde gözümle gördüm üstleri başları kesesi altınlarla doldu taştı ama demek yetmemiş borç ödemeye..ben aileden alışkının,öyle yetiştirildim,babam hep der borç harçla güzel yaşayacağımıza kuru ekmeğimiz olsun,rahatımız yerinde olsun,alacaklımız olmasın diye..öyle işte canım..bu arada eminönünden aldık,fotosunu bulursam eklerim,düşünürsen ismini de yazarım nişanlımdan öğrenip..