2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar niye yorum yazmıyosunuz çok mu saçma bu fikir?

Yo saçma değil sanırsam kaftan o resimlere baktım fakat tam net foto bulamadım canım sonuçta en sıradan bindallıyıda kiralasan 500 tl yorumlardan anladığım kadarıyla az da değil paranız cebinizde kalsın :) ben zaten bindallı sevmediğimden sadece bi abiye giyicem kına gecemde

İşlerimi halledip ancak gelebiliyorum muhabbet uzamış gitmişş.:kkk:
Bi kavgalı bi barışık gidiyo günlerimiz.
Nişan olsada kurtulsak ya her gün tartışıyoruz. :27:

Günaydın Şekerparelerim :))
Hepinize hayırlı sabahlar işte olanlara da hayırlı işler....
Bugün günlerden perşembe diğer günlerde de olduğu gibi bugün de hiç çalışasım yokkk :((
Dün gece 2 ye kadar eksik listemi hazırladım. Neler almam gerektiği ile ilgili bir liste yaptım. Nereden alacağıma dair ayrı bir liste ..
Sonra listelerle uyuyakalmışım. Rüyamda hep AVM lerde fink atıyordum :)))
Şimdi işlerimi azıcık toparlayayım Geçmişi okuyacağım çok merak ediyorum neler konuştunuz.
Hepinizi Kocaman öpüyorum Hindistancevizli Tulumba tatlılarım :))9

Sen insana diyet bozdurursun :9::9:

Sağolun kızlar..Annemin 5-6 aydı bir baş dönmesi-mide bulantısı şikayeti var henüz birşey bulamadılar..nöroloji ve KBB beraber bakıyor..bugün birde endokrine gösterdik..sonuçlar çıkıcak öğleye..şu anda korkulacak bişey yok inş. :34::34:

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. :54:

hoşbuldum tatlım,iyilik diyelim oyle olsun,akşam nişanlımlara gittik biliyosun hersey güzeldi sağolsun nişanlım her dediğimi dikkate almış düzeltmeye calışmıs,anneside bana iş felan yaptırmadı oda iyiydi gereksiz yere cok konusmadı sağolsun :1:,görümcem bi ev bulmuş ondan haber geldi bu aksam iş cıkışı bakıcaz inş beğenirim yaa dua edin bana,bide nişanlım dün akşam mutfakta yada odada yalnız kalamadık diye deli oldu,bana mutfaga gel diiye kaş göz yaptı ama gidemedim sadece annelerimiz vardı odada,sonra telefonumu ısteme bahnesiyle dısarı cıkmamı ıstedı ondada cakmadım olayı kalkalım artık dedim,bi kızdı eve bırakana kadar konusmadı benle sabah gönlünü zor alabildim beyefendinin,hee birde uçak biletlerimizi alıyo şimdi nişanlım çok sevinçliyim o yuzden:46::46::46:

Ben daha fenasını yaptımm. :52: Bize ilk beni almaya geldiğinde bana bişey söylicek herkesin içinde söyleyemiyo bana lavaboyu gösterir misin dedi bizim misafir lavabomuz üst katta ben de tarif etmişim baya bozulmuştu haklı olarak. :50:

evett yine işe başlayamamanın verdiği azıcık muzurlukla sizlerle birlikteyim :))
Babam kk da dolaştığımı görse yakacak çıramı :)
Her neyse size birazcık listemden bahsedeyim :ssz:
İlk ve önemli eksiğim ütü masası ve kurutmalık :14: (kurutmalık neyse de ütü masası önemli düzgün birşey istiyorum )
Süpürge ve kürek balkon için :44:
Sürahi&Karaf ve bardak takımı (bunu da paşabahçeden 150 tl ye mal edebileceğimi düşünüyorum ) :30:
Su ısıtıcı (Arzumun minik yeşil rengi olanlardan isitiyorum hem fiyatı uygun hemde çok şirin )
Ekmek kutusu :43::43: kafama göre hoş birşey bulamadım :((a
Banyo seti beyaz Seramik olanlardan istiyorum geçen trendyolda 50 tl ye inmişti kaçırdım o fırsatı biraz daha beklemem gerecek
Ayak havlusu (englissh home da 15 tl miydi neydi tam misafirlik nakışlı güllü :)):1:)
Mutfağıma kahve köşesi için fiskos masası (ikea da 50 tl ye var oradan alacağım :)
Kupa cup cake li bernardoda gördüm hazır kampanya varken 8 ad. alayım diyorum 45 tl ye gelicek (sizce fazla mı ?? )
Tepe home da bardak altlığı alıcam 1,95 TL ye ad. fiyatı
Ufak odam için yine tepe home dan 13-18 tl ye renkli vazo alacağım turkuazz rengi :))
Tantitoni den Seramik tavası 13-15 tl ye :40:

Şimdi kızlar gereksiz gördüğünüz fiyatı çok yüksek daha uygununu tavsiye edebilecekleriniz ve olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum :14:
Çünkü tek başıma yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri bana en iyi destekçi Sizlersiniz Çikolatalı Pastalarım :53::53:

Canım şimdi anneler günü üzeri ne alırsan kârdır baya indirimli herşey.
Ütü masası için koçtaşta sürekli indirime giren gazella markası dışı mavi ve diğer ütü masalarından geniş yanmayan bi kumaştanmış. 80-90 arası değişiyo. Normalde 120 liracık.
$gazella-ts-gzm-900-l-squ_489_.webp
İstanbuldaysan capitolde ki paşabahçeyi öneriyorum çok büyük çokk fazla çeşit var. Fabrika satış mağazasına gitmezsen en iyi seçenek gibi.:31:
Bernardoda ekmek kutuları var
Bknz:

$634666235074492033.webp

:9::9:
Markafoni ve trendyolda sürekli bulunuyo o seramik banyo setleri.
Ev aksesuarları konusunda markafoniyi tek geçerim.:ssz:
Tantitoni media markta daha ucuz. Optimum outlette tantitoni var 50 lira olan media mark 3 kat üzerinde 35 lira falan. :9:

Günaydın bayanlar gününüz aydınlık olsun:9:
su bardağı canavarı olaraktan bu hafta yine su bardağı aldım aslında almam gereken su seti(misafirler için)annem bana gittiği kurstan platin su takımı yaptı istanbul figürleri olan bir ara resmini çekerim size göstermek için diyorumki şu paşabahçede satılan fiyatları 300 kusur olan platin su setlerini annememi yaptırsam:1:sürahisi ile takım olan setlerden yani...neyse allah herkese güç kuvvet versin zor işler...

çamaşır kurutmalığı ve ütü masası:53: daha bunlar var dimi

Topikce listemiz var artık. Bizim eksikler hiç bitmezz. :18::9:

gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek :1::1::1:

Marshall damla sakızı en sevdiğim renk bütün odalarımı o renge boyuyacağım bende evde pozitif bir enerji veriyor :))
Zaten damla sakızlı herşeyi çok seviyorum kahveyi sahlepi keki ve diğerlerini :)) Seçimin süper :))
İlk provam benim 10 dk sürdü bende ayakkabı istemedi 3. provada isteyecekmiş . Çamaşırımı da 2. provada istedi Tabi her ustanın kendine has tarzı var demekki
Hakkında hayırlısı şekerparem

Marshall damla sakızlı harika bi renkk. Hem aydınlık hemde agır bi havası var herkes çok beğendi.
Güle güle sürüştürün evinize. :1:

burdaki gelincikler ne kadar hassasız ince düşünüyoruz ya :) walla bak kıyamıyoruz nişanlımıza masraf olmasın diyoruz bazıları var sanki nişnlısı onun düşmanı gibi herşeyin en lüksünü pahallısını aldırıyo :) bende eskiden hayallerimde çok farklı şeyler vardı şimdi bakıyorum durumumuza göre o olmasın buda olmasa olur amann o çok pahallı diyorum kendime şaşırıyorum ömrümce herhalde beğendiğim şeyin fiyatı ne olursa olsun almışımdır böyle alışmıştım da şimdi kendimdeki değişime ben bile şaşırıyorum :):36::36::36:

Aynen öyle. Sadece ben şaşırsam iyii. Çevremdekiler bile şaşırıyo. :9::9:

Son düzenleme:

Ben daha fenasını yaptımm. :52: Bize ilk beni almaya geldiğinde bana bişey söylicek herkesin içinde söyleyemiyo bana lavaboyu gösterir misin dedi bizim misafir lavabomuz üst katta ben de tarif etmişim baya bozulmuştu haklı olarak. :50:

Ütü masası için koçtaşta sürekli indirime giren gazella markası dışı mavi ve diğer ütü masalarından geniş yanmayan bi kumaştanmış. 80-90 arası değişiyo. Normalde 120 liracık.
Eki Görüntüle 400396
İstanbuldaysan capitolde ki paşabahçeyi öneriyorum çok büyük çokk fazla çeşit var. Fabrika satış mağazasına gitmezsen en iyi seçenek gibi.:31:
Bknz:

Eki Görüntüle 400393

Tantitoni media markta daha ucuz. Optimum outlette tantitoni var 50 lira olan media mark 3 kat üzerinde 35 lira falan. :9:

Marshall damla sakızlı harika bi renkk. Hem aydınlık hemde agır bi havası var herkes çok beğendi.

:1::1::1:saol tatlım ay sızler böle dıyınce boyamı daha cok sevmeye basladım sımdı adım kadar emınım kı super olucak :)))

pakizee Bernardo trendyolda indirimde ekmek kutusu ve cuplar için bakabilirsin..

Kızlar dün burda günlük yemek takımı konuşulmuştu. akşam metro gross bültenine baktım 6 kişilik yemek takımları 49-55 lira arasında. :34:

kızlarrrr
yatak odama şu avizeyi aldım
Eki Görüntüle 400436

normalde istanbul figürlü şeyleri çok severim bunuda o yüzden aldım odayada acayip yakıştı burdaki resimden daha güzel duruyo ışık yakınca o küçük deliklerinden istanbul silüeti çıkıyo ama takıldığım bi nokta var orda cami silüetide var ve bunu yatak odasına taktım?

kızlarrrr
Eki Görüntüle 400436

normalde istanbul figürlü şeyleri çok severim bunuda o yüzden aldım odayada acayip yakıştı burdaki resimden daha güzel duruyo ışık yakınca o küçük deliklerinden istanbul silüeti çıkıyo ama takıldığım bi nokta var orda cami silüetide var ve bunu yatak odasına taktım?

Tatlım olsun cami sliüeti..eskiden yatak odasın kuran-ı kerim bulunuyordu...filmlerde falan görüyoruz..bence bir sorun olmaz canım..
Bu arada avizeyi çok beğendim :46::46:

kızlarrrr
Eki Görüntüle 400436

Ben bunları çok beğeniyorum.. Silüeti istemediğinde ortasında yay varmış onunla hallediyomuşsun ama o uzun iş. :ssz:
Ben sakıncası olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullan.

kuzularr anneler günü geliyo ne alıcaz anneye kayın valideye :34:

Anneme yatak örtüsü kayınvalideme kahve makinası.
Son olarak buna karar verdim ama yine değişicek kararım eminim. :9:
İkisine aynı şeyi alsam olmaz mı acaba?:44:

Son düzenleme:
Tatlım olsun cami sliüeti..eskiden yatak odasın kuran-ı kerim bulunuyordu...filmlerde falan görüyoruz..bence bir sorun olmaz canım..
Bu arada avizeyi çok beğendim :46::46:

ayy sağol canım bende aşık olarak aldım yakından görsen çok güzel evim tamamlansın resmini çeker koyarım
ama takıldım işte ne bileyim annem arkadaşlar falan ama bunda cami var dedi:26:

Evet bu iki mağazada ev ihtiyaçlarını karşılıyoo, sağolsunlarr :1:
Askı almamk lazım kapı arkasına, gardroplara, kirli seti varrr :44: düşünüyorumm,

evet askı çok lazım oluyoo kapı askısıda aldım bornozumu asarım die:34:

Azıcık alışveriş sitelerine bakayım dedim sayfalar dolmuş kızlar o yüzden listem biraz uzun kusura bakmayın:1::1:

tatlı mutlu neşe dolu geçsin canım o 3 saatiniz:23:

Allah yardımcın olsun canım yaa ben istanbuldayım Ankarada bilmiyorum hastane yardımcı olamayacağım üzgünüm

ne saçma zihniyetler var yaa bide bunlar başa geçip yetkili oluyo valla canım sana tekrar söylüyorum Allah sabır versin

sizin hala senin yaptığın şakaya parlaması olayından mı aranız limoni?

günaydın canım hoşgeldin

aynen tatlım bende öle yapıcam :27::27:

güzel geçmesine çooook sevindim canımmmm:16::16::16:

taksitle aldığım tablolarım var bu ay son taksiti vericem kısmetse o zaman harçlığımdan daha çok param kalacak inş. bende askılarımı vs alırım o zaman

ohh ne güzel olmuş bende aksine kilo alıyorum hiç dikkat etmiyorm kendime yaa:47:

45 tl olan kupalar bana biraz pahalı geldi canım 8 tane olmasına da gerek varmı bilemedim ama onun dışındakiler iyi listende

evet bende öyle komşuyuz diye hatırladım ama emin olmadığım için sordum canım melike benim adım bu arada:42:

kayınvalidem çamaşır kurutmalığı var alma dedi ütü masamıda önceden babam almıştı ama iyi güzel bişi Allahtan aradan çıkmış bunlarda:52:

günaydın canım ne güzel annen yapmış işte alma tabi hem çokta anlamlı olur:34:

evet bide bunlar var iyiki halletmişim ben:1:

aynen yetişemiyorum:1:

bende aldım bunlardan karacanın

hadi bi koşu git gel konuşmuyoz biz:1:

selam canım Allah gönlüne göre versin inşallah

yaa aranızda bi ben kaldım gelinliksizzzzzz:43:

ne güzel canım heyecan basacak tabi darısı başıma inşallah:52::52:
dediğin prizlere bi bakayım koçtaş bana yakın
duvar renginizde çok hoş olacak inşallahhh

canım bende çok beğendim gelinliğinide ayakkabınıda bindallınıda güle oynaya giy inşallah

hayırlı olsun canımmm

öyle yaparsın canım sıkıştırma kendini şimdi :16:

Eki Görüntüle 400396
Bknz:

Eki Görüntüle 400393

Aynen öyle. Sadece ben şaşırsam iyii. Çevremdekiler bile şaşırıyo. :9::9:

benim ütü masamdannnn ben kullanadım geçen evime gittiğimde :16::16::16:

kızlarrrr
Eki Görüntüle 400436

çok güzel canım çok beğendimmmm:16::16::16::16:

Ben bunları çok beğeniyorum.. Silüeti istemediğinde ortasında yay varmış onunla hallediyomuşsun ama o uzun iş. :ssz:
Ben sakıncası olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullan.

Anneme yatak örtüsü kayınvalideme kahve makinası.
Son olarak buna karar verdim ama yine değişicek kararım eminim. :9:
İkisine aynı şeyi alsam olmaz mı acaba?:44:

sağol canım ben beğenerek aldım da birkaç kişiden aynı şaşırmayı görünce değiştirsemmi dedim

evet askı çok lazım oluyoo kapı askısıda aldım bornozumu asarım die:34:

öyle yaparsın canım sıkıştırma kendini şimdi :16:

benim ütü masamdannnn ben kullanadım geçen evime gittiğimde :16::16::16:

çok güzel canım çok beğendimmmm:16::16::16::16:

sıkıştım zaten iyice:50:

sağol canım teşekkür ederim beğenmene sevindim:29:

burdaki gelincikler ne kadar hassasız ince düşünüyoruz ya :) walla bak kıyamıyoruz nişanlımıza masraf olmasın diyoruz bazıları var sanki nişnlısı onun düşmanı gibi herşeyin en lüksünü pahallısını aldırıyo :) bende eskiden hayallerimde çok farklı şeyler vardı şimdi bakıyorum durumumuza göre o olmasın buda olmasa olur amann o çok pahallı diyorum kendime şaşırıyorum ömrümce herhalde beğendiğim şeyin fiyatı ne olursa olsun almışımdır böyle alışmıştım da şimdi kendimdeki değişime ben bile şaşırıyorum :):36::36::36:
Ben de valla hiç kıyamıyorum aynen sen gibi bu olmasın bu da olmasın sen züzülme yeter ki diye aşkım da yazık mutlu oluyo onu düşünüyorum diye:16:
kızlar niye yorum yazmıyosunuz çok mu saçma bu fikir?
Ben bulamadım demetin bindallısını ya??
kızlarrrr
Hayırlı olsun canım da cami sorun olmaz bence ya o kadar da değil :1: Yani bu benim görüşüm :34:

kuzularr anneler günü geliyo ne alıcaz anneye kayın valideye :34:
Ben bişey almıycam kayinvalideye:19:

Back
X