2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
düğün bohçalarını halleden var mı?

Dantelli pike takımlarını yapılması için verdik temmuzda alıcaz bakalım. :31:
Sözlümün ailesi kalabalık olduğu için kayınvalideme ve görümceme pike takımı yapıyoruz.
Çok sevdiğim bi halası ve bi teyzesi var onlarada yaptırıcaktık ama diğer hala ve teyzelere ayrımcılık olsun istemedim. Düğünden sonra veririm onlara. :9:
Hepsine kendi yaptığım seccade, havlu falan koyucaz inş. :34:

Ben günlük kullanım çin güral poresleenin yada kütahyanın 6 kişilik takımlarından düşünüyorum ama bu da aynı fiyat zaten hemen hemen...Acaba kaliteli midir ki??
Sonuçta evde kullanılacak ama iki vurmayla çarpmayla da kırılmasa bari:1:

Kızlar ben bohça işine bakmaıdm hiç:50:

Ne konacak içine yaaaaa:44:

Bülteni aldım yazıcam şimdi size. :9:
Kütahya porselen 42 parça(6 kişilik) 100lira.
Güral porselen 24 parça 57 lira.
Tarrington house 24 parça 50 lira.

Damat Bohçası

Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı

Çorap

Terlik

Parfüm-Deodorant

Özel kutuda Tıraş seti

Tıraş makinesi

Askılı Tıraş seti

İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)

Bohça ve Havlu

Gömlek

Damatlık Papyon & Kuşak

Kravat

Manşet takımı

Kemer - Cüzdan - Anahtarlık Seti (3lü)

Mendil

Ayakkabı

Bunlar nişanda gidenler değil mi?:44:

Haklısın tatlım düğün zamanı şimdi birde bunun sorununu yaşamamak için alıcam...ama öyle iyi bişey falan alamam..zaten bütçemde yok şu anda..ne denks gelirse onu alır geçerim..sağol canım benimmmm :16::16:

Bak işte çarşıya filan uygun olan birşeyi alırsın

Kızlar nişanda yapan düğünde bohça yapmıyor
Biz nişanda yapmadık ondan yapıyoruz

ARKADAŞLAR NİŞANDA DAMADA EVLERİNE GİDERKEN BOHÇA GÖTÜRÜLÜR BİRDE DÜĞÜNDEN SONRA DAMADIN AİLESİNE VE akrabalarına bohça hazırlanır babası ve erkek kardeş dayı ve amcalara gömlek anne ve kız kardeşinehala ve teyzelerine bi bluz veya kumaş bunlarla beraber bütün bohçalarda olması gerekenler seccade tesbih tülbent havlu ve patik :)

anladığım kadarıyla sizler bu hususta acemisiniz :) o nişandaki damat bohçası ayrı kız tarafı damadın aile ve akrabalarınada bohça hazırlar.

Dantelli pike takımlarını yapılması için verdik temmuzda alıcaz bakalım. :31:
Sözlümün ailesi kalabalık olduğu için kayınvalideme ve görümceme pike takımı yapıyoruz.
Çok sevdiğim bi halası ve bi teyzesi var onlarada yaptırıcaktık ama diğer hala ve teyzelere ayrımcılık olsun istemedim. Düğünden sonra veririm onlara. :9:
Hepsine kendi yaptığım seccade, havlu falan koyucaz inş. :34:

Bülteni aldım yazıcam şimdi size. :9:
Kütahya porselen 42 parça(6 kişilik) 100lira.
Güral porselen 24 parça 57 lira.
Tarrington house 24 parça 50 lira.

Bunlar nişanda gidenler değil mi?:44:

Bizde damadın ailesine bohça hazırlıcaz ben düğünden sonra götürcem..öyle birbirimiz getirip götürme yapmıcaz...el öpmeye giderken annem boçalıcak götürcem..

Damat Bohçası

Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı

Çorap

Terlik

Parfüm-Deodorant

Özel kutuda Tıraş seti

Tıraş makinesi

Askılı Tıraş seti

İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)

Bohça ve Havlu

Gömlek

Damatlık Papyon & Kuşak

Kravat

Manşet takımı

Kemer - Cüzdan - Anahtarlık Seti (3lü)

Mendil

Ayakkabı

bunların hepsini nişanda aldım ben:44:

Evet ben bi kısmını tamamladım
Traş setleri ve pijama takımı kaldı
Ben birde eşofman takımı alcam

annem onlarıda beraber alırız alma dedi
Düğüne yakın bir zaman alıcaz

Canım Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama şuan gayet uygun indirimler var kıyafet tarzı
Olmadı dersen cüzdan filan alırısn
Tablo gibi şeyler
Hiç olmadı bir çiçek bir öpücük yahu

aman hep öpüyoruz birbirimizi şükür o gelir beni öper ben gider onu öperim iyidir aslında aramız hediye bakayım ben yaa bak aklıma soktun param yok diyip geçecektim ben:1:

bunların hepsini nişanda aldım ben:44:

aman hep öpüyoruz birbirimizi şükür o gelir beni öper ben gider onu öperim iyidir aslında aramız hediye bakayım ben yaa bak aklıma soktun param yok diyip geçecektim ben:1:

Canım nişanda aldıysan gerek yok
Onlar kullanılmaz durur zaten
O zaman sadece hala-teyze-kayınvalide-kayınbaba-damadın kardeşleri
Anneanne Babaanne varsa onlara yapcaksın
Oyyy kızın derdide bitmiyor:1::1::1:

Ufak birşey al iştre gönlü olsun vazo bardak filan al

Bizde damadın ailesine bohça hazırlıcaz ben düğünden sonra götürcem..öyle birbirimiz getirip götürme yapmıcaz...el öpmeye giderken annem boçalıcak götürcem..

Aynen canım balayında antalyada olcaz
İzmire dönmeden konyaya uğrayıp el öpme olayı var onu halletcez
O arada vercem herkesin bohçasını

ARKADAŞLAR NİŞANDA DAMADA EVLERİNE GİDERKEN BOHÇA GÖTÜRÜLÜR BİRDE DÜĞÜNDEN SONRA DAMADIN AİLESİNE VE akrabalarına bohça hazırlanır babası ve erkek kardeş dayı ve amcalara gömlek anne ve kız kardeşinehala ve teyzelerine bi bluz veya kumaş bunlarla beraber bütün bohçalarda olması gerekenler seccade tesbih tülbent havlu ve patik :)

anladığım kadarıyla sizler bu hususta acemisiniz :) o nişandaki damat bohçası ayrı kız tarafı damadın aile ve akrabalarınada bohça hazırlar.

e ben damatla birlikte ailesine kardeşlerinede götürdüm nişandan önce aynı şekilde onlar getirdi nişandan sonra biz

ya anneler günüde geldi ne alcm benya valla benimde içimden gelmyo nişanlım duysa çıldırır bu lafı emöinolun yani sorma gitsinn alırım bişeyler anneme alırken gecn sene benmki anneme aldı ama annemin haberi yoktuuu :1::1::1::1::1: alcm bişeyler anne bluzu yemeni alırımmmm aynısından anneme ne alırsammmm :38::38::38:

ya anneler günüde geldi ne alcm benya valla benimde içimden gelmyo nişanlım duysa çıldırır bu lafı emöinolun yani sorma gitsinn alırım bişeyler anneme alırken gecn sene benmki anneme aldı ama annemin haberi yoktuuu :1::1::1::1::1: alcm bişeyler anne bluzu yemeni alırımmmm aynısından anneme ne alırsammmm :38::38::38:aa bide annane var onada alırım bak onu seviyorum seve seve alırımmmm :9::9::9::9:

ya anneler günüde geldi ne alcm benya valla benimde içimden gelmyo nişanlım duysa çıldırır bu lafı emöinolun yani sorma gitsinn alırım bişeyler anneme alırken gecn sene benmki anneme aldı ama annemin haberi yoktuuu :1::1::1::1::1: alcm bişeyler anne bluzu yemeni alırımmmm aynısından anneme ne alırsammmm :38::38::38:

Al tabi canım olsun gönülleri hoş olsun
Hazırlıklar ne alemde?

Bu biraz daha kapsamlı oluyo canım. :34:

biz iki taraf olarak düğünde götürecektik yani biz öyle anladık sonra kayınvalidem bizde adet nişandan önce gider sizde nişandan sonra getirirsiniz dedi tamam dedik ayrıca sadece aileye ve başımızda tek büyük kalan anneanne ve dedeye yapılacak dedik (babaanne ve dede rahmetli ikimizde de) neyse onlar nişandan bi hafta önce bana ve aileme nişanlığımla birlikte getirdiler nişandan sonraki haftada biz götürdük damadın ve ailesinin bohçasını

Ben bohça filan yapmadım .... düşünmüyorum da ...
Ayy birde onlar için cümbürcemaat dışarı çık alışveriş yap vs vs..
Hee nişanlımla bana güzel güzel gecelikler pijamalar aldık zaten...
Nişanlıma traş seti de aldım :))
Şuan kullandığım fön makinem den maşam dan düzleştiricimden çok memnunum...
Epilasyon için kuaförüme gidiyorum zaten düzenli olarak...
EEe başka neler oluyor ki bu bohçada ???
Gömlek pantolan çorap dersen zaten aldım...
Eksik var mı kızlar bu saydıklarımda ??

kızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?

babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?

Back
X