2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
1. benim babam herşeye karışmaya, herkesi yönetmeye çok meraklıdır.
2. hadi ben ona bi şekilde anlattım az bi ihtimal olsa da bu mümkün.
3. ya bu nişanlımın babası olacak adam ne utanmaz bir insandır ki hiç yardım etmiyor. babamın amacı işime taş koymak değil o adama sinir oluyor. resmen emperyalist devletler gibi sömürüyor nişanlımı. bi insanın cebinden oğlu için 5 kuruş para çıkmaz mı. ben çağırdım onu konuştum. ben hiç tarla satmadm dedi. iyi halt etmiş. tarla satmamak için oğlunu süründürüyor. yarın bana miras mı bırakacak hayır. ne varsa borçlarına gidecek zaten. dünyaya yaşamaya gelmiş adam. zaten istemem miras falan hepsini kefenine koysun götürsün. ben en güzel geçireceğim zamanlarda hep ağladım. babam artık nişanlımla bi yere de salmıyor. nişanlı gibi gezemedim bile. hepsi o adamın suçu. bedavadan oğlumu evlendirdim diye geçinecek. sevmesem bir dakika katlanmam... :41:

Ah canım yaa birşey diyemiyorum Hakkında hayırlısından başka
Bu güzelgünlerinin tadını çıkarabilseydin keşke ama olsun evlenince telafi edersiniz

Bıktımmmm bıktımmmm :(((
Yaww gittiğim yerlerde 5 dk huzur vermiyor müstakbel nişanlım
Sağolsun onsuz bir yere gitmeme de izin vermiyor :((
Hep gezdirir beni haftada 4 gün dışarıda oluruz hakkını ödeyemem ama insanın arkadaşlarını görmeye de ihtiyacı oluyor...
Ne var postaneye gitmişken 15 dk da arkadaşımın yanına uğrasam 1 kahve içsem ....
Gerçekten bazen çok bunaltıyorr..... :((

Ohhhh rahatladımmm

neyse yavrucanlar
Azıcık işime yoğunlaşıp hesaplarımı kontrol edeyim akşama takip ederim hepinizi çok öptüm kısçeler tek tek hepinizi

Hep gezdirir beni haftada 4 gün dışarıda oluruz hakkını ödeyemem ama insanın arkadaşlarını görmeye de ihtiyacı oluyor...
Ne var postaneye gitmişken 15 dk da arkadaşımın yanına uğrasam 1 kahve içsem ....

Ohhhh rahatladımmm

canım kendi arkadaşlarıyla görüşmüyomu. öyle hayat geçmezki bence bu konuda fazla taviz verme. kavgada etme ama güzelce anlat bence :34:

canım kendi arkadaşlarıyla görüşmüyomu. öyle hayat geçmezki bence bu konuda fazla taviz verme. kavgada etme ama güzelce anlat bence :34:

Anlata anlata dilimde tüy bitti yahuu...
Kendi arkadaşlarıylada görüşüyor ama mesai saatleri dışında..
Aslında benim babamın yanında çalışmama karşı geç çıktığım için bu tepki madem vaktin var eve git diyor...
Biz babamla hırdavat dükkanı işletiyoruz.. ve muhattabımız sürekli ustalar onlara gıcık oluyor.
Boya dır vs ağır şeyler kaldırdığım için istemiyor..
Sonra uzun uzun anlatacağım kızlar :(((

:48::48::48::48::48::48::48: kızlar napıyosunuz ya çiğdem sinirlenmiş fazla üstüne gitmeyelim ay ben alc seviyorum kayınvalidemi ama teyzesi öğretiyo kadını bana karşı değişti ama ben öle görüyorum nişanlımda yok seni çok sevyo diyo neyse büyüklük bende kalsın ben alcm hediye sonuçta büyük sevinir.annanesinede alcmmm ptırcığa çok sevinir yaşlı kadın sonuçta kayınvalişdemden onu ayıramam üç kuruşluk şey için yani üç hediye alcmmm :3::3::3::3:

forever arkadasın yaptıgı yorumda bıraz ılerı gıttıgını dusundugum ıcın sınırlendım bıraz yoksa onun harıcınde baska bısı yok cnm

Ohhhh rahatladımmm

ay bı ara bnmkıde öleydı burnumdan getırıyodu. bıkmadan usanmadan anlattım sonunda degısebıldı :)))

hatunlar ne çok konuşmuşsunuz yaaaaa, alt tarafı 4 saat yoktum aranızda yani:1::1:

cevaplarıma başlıyorum, yine her zamanki gibi cevap yazamadıklarımı beğendim bilginiz olsun

saliha_25 ve kalplerasi kızlar işlerinizde problem var galiba Allah yardımcınız olsun, bende sıkldım artık iş yerimde ki kaostan yoğunluktan.

pakize canım sen babanın yanındasın demek, güzel ama bir yandan da nişanlının kıskanması normal tabi:34: , beni m ki de ilk başlarda çok kıskanıyordu, arkadaşlarımdan falan ama zamanla iyi iyi söyleyince alıştı sende öyle yap bence.
kur yap demişsin nişanlına da anacım yanımda olsa neyse uzakta olunca telefoondan kur yapsamda inandı tutunca tutuyor işte

alacakların ve aldıklarını ilgili baya bir fikir edinmişsin, güle güle kullan canımaldıklarını. su takımı için 150 tl bana biraz pahalı geldi sadece

forever karaf setin tam benim istediğim ama pahalı olduğundan almayacağım bir set, güle güle kullan canım:50: , benim ki he hep söyler misafir misafir bize ne alcan yaaa diye dert yakınır:1::1: olsun misafir başımızın tacıdır. türk milleti olarak misafirperveriz:16:

cgdm16 canım provan hayırlı olsun, ben hep ilkine iç çamaşırıyla gidilir sanyıodum demek öle değilmiş. bindallın zaten benim favorim biliyorsun,ve sana çok yakıştı gerçekten:16:

my_everything canım dünki limoni havamız bu saat oldu hala devam ediyor, ahhh bu nişanlım ahhhh, dün gece sinirden ağladım valla:14::14::14:

yatak o dan için aldığın avizene bayıldım bayıldımmmmm , ne güzel bir şey öyle:46: nerden aldın ne kadara:17::17:
cami silüeti olması çok sakıncalı olur mu hiç bilmiyorum bende büyüklere bir danış istersen:40::40:güle güle kullan :34:

karamel0741 demet akalının o kına kıyafetini aradım taradım buldum sonunda netten, değişik bir fikir olmuş, sevdim bu fikri, hem fazla masraf yapmamış olursun hemde habire üst değiştirmemiş olusun:128::128:

bagalocanki canım ütü masasını çok pahalı dedin ya:52::52::52: 120 tl ye ben bizim ordan liza marka ütü masası+doğrular çamaşır kurutmalığı+ rabella marka nevresim takımı aldım. hepsi gayet iyiler. şu anki evim dede kullanıyoruz ondan biliyorum.

butterfly_01 biz daha düğün bohçası yapmadık valla hala oturuyoruz sanki yapmayacakmışız gibi :1::1:
nişanda sadece nişanlıma yaptık,onlarda bana yaptı. ailelere şimdi yapıcaz .kaynanama seccade bluz pike takımı yemeni falan koyacağız, kayınpederime gömlek çorap seccade v.b. eltilerime bluz havlu ,kayınlarına gömlek, çorap v.b. onalrın çocuklarınada ufak tefek bişiler koyacağız:34:

abcde_123 canım Allah yardımcın olsun birazda olsa düzelmiş sorunların. haberdar et bizleri de gelişmelerden. daha güzel sorunsuz günler bekliyor seni inşallah az daha sabret:34:

*****bende dini nikahımı kına günüm yaptırmayı düşünüyorum kızlar yani düğünden 2 gün önce:16:

***** bir arkamı döndüm ufakta olsa atışma olmuş yahu :26::26:
canlar destek oluyoruz birbirimize burada, her birimizin farklı düşüncesi var tabi.yanlış anlamayalım birbirimizi, çok iyi vakit geçiriyoruz burada. hepinizi çok seviyorum:16:

Son düzenleme:
SELAM gelin hanımlaaaaar hepinize mutlu akşamlaaaarr:52:
Bende bi çıktım sofra hazırlığıydı neydi derken sayfalar dolmuş kalmış bea:1:

kızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?

babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?
Dini nikah bana sorsanız hiç yaptırmayacam dermişim:1:
Kafam karışıyo yaa dinen resmi nikah yeterliymiş aslında
Ama nişanlım kesinlikle istiyo:1:
Biz de nikahtan sonra kıydıracaz önce kıydırmak yasak zaten...

o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar
Evet kızlar en iyisi yasmin deniyor benim nişanlım doktor öyle söylüyor...:34:

Gerçekten bazen çok bunaltıyorr..... :(

Ohhhh rahatladımmm
Benim nişanlım da sağolsun nereye gitsem ille arar gezmeye veya başka yere farketmez..
Söyleye söyleye artık azalttım gezmede falan arama diye diye:1:

KIZLAR DİNİ NİKAHLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ Bİ UYARIM VAR SİZE:
Kıyılırken ne istediğinizi soracaklar mehir olarak..
Siz de birşey istemeyin ama onun yerine BOŞAMA HAKKI isteyin...
Bu çok önemli benim kuzenim nişanlısından ayrılacaktı ama ayrılamadı bu yüzden bi ara..Sonra diyanetin alo fetva numarasını aradık sorduk...
Oradan vaize söyledi bize bu ayrıntıyı..
Şimdi kuzenim beni her gördüğünde uyarıyor boşama hakkını iste diye...
Eğer istemezseniz eşiniz boşamadıkça boşanamıyorsunuz dini nikahtan.....

Ohhhh rahatladımmm

Anlata anlata dilimde tüy bitti yahuu...
Kendi arkadaşlarıylada görüşüyor ama mesai saatleri dışında..
Aslında benim babamın yanında çalışmama karşı geç çıktığım için bu tepki madem vaktin var eve git diyor...
Biz babamla hırdavat dükkanı işletiyoruz.. ve muhattabımız sürekli ustalar onlara gıcık oluyor.
Boya dır vs ağır şeyler kaldırdığım için istemiyor..
Sonra uzun uzun anlatacağım kızlar :(((

Benim nişanlım da sağolsun nereye gitsem ille arar gezmeye veya başka yere farketmez..
Söyleye söyleye artık azalttım gezmede falan arama diye diye:1:

Sizin yine iyi benim hem arar hem gelir. Gitmeden önce bi ton trip yapar. Ahh ah. :31:
Gerçi sözlendikten sonra azaldı ama huylu huyundan vazgeçmez.:ssz:
Kendiside keşke aldırabilsek kıskançlığı diyo ammaaa :27:

baglacolanki canım ütü masasını çok pahalı dedin ya:52::52::52: 120 tl ye ben bizim ordan liza marka ütü masası+doğrular çamaşır kurutmalığı+ rabella marka nevresim takımı aldım. hepsi gayet iyiler. şu anki evim dede kullanıyoruz ondan biliyorum.

Evet ütü masasına göre biraz pahalı ama benim aklımda kalmasındansa :9:

KIZLAR DİNİ NİKAHLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ Bİ UYARIM VAR SİZE:
Kıyılırken ne istediğinizi soracaklar mehir olarak..
Siz de birşey istemeyin ama onun yerine BOŞAMA HAKKI isteyin...
Bu çok önemli benim kuzenim nişanlısından ayrılacaktı ama ayrılamadı bu yüzden bi ara..Sonra diyanetin alo fetva numarasını aradık sorduk...
Oradan vaize söyledi bize bu ayrıntıyı..
Şimdi kuzenim beni her gördüğünde uyarıyor boşama hakkını iste diye...
Eğer istemezseniz eşiniz boşamadıkça boşanamıyorsunuz dini nikahtan.....

Talak hakkı diyolar ona. Bizim ailemizden isteyenler oldu. Öyle yaptklarında anlam verememiştim ama sanırım bende isticem. :28:
Allah kullanmamıza fırsat vermez inşallah.

[/B]

Sizin yine iyi benim hem arar hem gelir. Gitmeden önce bi ton trip yapar. Ahh ah. :31:
Gerçi sözlendikten sonra azaldı ama huylu huyundan vazgeçmez.:ssz:
Kendiside keşke aldırabilsek kıskançlığı diyo ammaaa :27:

Evet ütü masasına göre biraz pahalı ama benim aklımda kalmasındansa :9:

Talak hakkı diyolar ona. Bizim ailemizden isteyenler oldu. Öyle yaptklarında anlam verememiştim ama sanırım bende isticem. :28:
Allah kullanmamıza fırsat vermez inşallah.

Evet canım Allah mecbur etmesin ama tedbir amaçlı istemek gerekiyor..
Ben en yakınımda birisi sıkıntı yaşadığı için aklıma koydum..
Hayatın ne göstereceği belli olmaz sonuçta..

Evet canım Allah mecbur etmesin ama tedbir amaçlı istemek gerekiyor..
Ben en yakınımda birisi sıkıntı yaşadığı için aklıma koydum..
Hayatın ne göstereceği belli olmaz sonuçta..

Haklısınız canlar ama nişanlılarımız bu konuda alınganlık bile yapabilirler bence bir sorum olcak siz kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?

Sevgili kaymaklı lokumcuklar
Fatmagül'ü izledikten sonra hepinize ayrı ayrı yorgunluk mu çöktü
Yoksa Herkes yatağında çeyizlerini evini yuvasını müstakbel nişanlısını mı düşünüyor...
Çok çay kahve içtim uykum kaçtı nerdesiniz yaa :((
Tabi akşama kadar şakır şakır kimse dur durak bilmiyor akşam da topik boş kalıyor :))

Haklısınız canlar ama nişanlılarımız bu konuda alınganlık bile yapabilirler bence bir sorum olcak siz kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?

Canım alınganlık yaparsa da kendi bilir sonuçta bu bana dinen verilmiş bi hak....:6:
Mesela şu kadar gram altın istemiyorum da onun yerine bunu tercih ediyorum..:34:
Soyadımı kullanmayı isterdim ama zaten iki isimliyim ve de nişanlımın soyadı biraz uzun:50:
Bu yüzden kullanmam heralde...
Sadece kızlık soyadımı da bana kullandırtmaz alınır kendisi:34:

Sevgili kaymaklı lokumcuklar
Fatmagül'ü izledikten sonra hepinize ayrı ayrı yorgunluk mu çöktü
Yoksa Herkes yatağında çeyizlerini evini yuvasını müstakbel nişanlısını mı düşünüyor...
Çok çay kahve içtim uykum kaçtı nerdesiniz yaa :((
Tabi akşama kadar şakır şakır kimse dur durak bilmiyor akşam da topik boş kalıyor :))

Ben gündüz de uğradım akşam da ama akşamları maşallah sayfalar çok hızlı atlıyor:1:

Back
X