- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.121
1594 canım![]()
kıss aklımdaydı ama unuttumhoşgeldin canım
sıkı takipçilerimi buldum:128::128::128::128: hoşbuldum kızlar. ama yoğunluktan okuyamıom geçmişi yaaa, belki akşama evde devam edeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1594 canım![]()
kıss aklımdaydı ama unuttumhoşgeldin canım
1. benim babam herşeye karışmaya, herkesi yönetmeye çok meraklıdır.
2. hadi ben ona bi şekilde anlattım az bi ihtimal olsa da bu mümkün.
3. ya bu nişanlımın babası olacak adam ne utanmaz bir insandır ki hiç yardım etmiyor. babamın amacı işime taş koymak değil o adama sinir oluyor. resmen emperyalist devletler gibi sömürüyor nişanlımı. bi insanın cebinden oğlu için 5 kuruş para çıkmaz mı. ben çağırdım onu konuştum. ben hiç tarla satmadm dedi. iyi halt etmiş. tarla satmamak için oğlunu süründürüyor. yarın bana miras mı bırakacak hayır. ne varsa borçlarına gidecek zaten. dünyaya yaşamaya gelmiş adam. zaten istemem miras falan hepsini kefenine koysun götürsün. ben en güzel geçireceğim zamanlarda hep ağladım. babam artık nişanlımla bi yere de salmıyor. nişanlı gibi gezemedim bile. hepsi o adamın suçu. bedavadan oğlumu evlendirdim diye geçinecek. sevmesem bir dakika katlanmam...![]()
Ah canım yaa birşey diyemiyorum Hakkında hayırlısından başka
Bu güzelgünlerinin tadını çıkarabilseydin keşke ama olsun evlenince telafi edersiniz
selam kızlar doğum kontrol hapına doktora gidip test yaptırıp muayene olup da başlamalısınız.
Bıktımmmm bıktımmmm((
Yaww gittiğim yerlerde 5 dk huzur vermiyor müstakbel nişanlım
Sağolsun onsuz bir yere gitmeme de izin vermiyor(
Hep gezdirir beni haftada 4 gün dışarıda oluruz hakkını ödeyemem ama insanın arkadaşlarını görmeye de ihtiyacı oluyor...
Ne var postaneye gitmişken 15 dk da arkadaşımın yanına uğrasam 1 kahve içsem ....
Gerçekten bazen çok bunaltıyorr.....(
Ohhhh rahatladımmm
canım kendi arkadaşlarıyla görüşmüyomu. öyle hayat geçmezki bence bu konuda fazla taviz verme. kavgada etme ama güzelce anlat bence![]()
kızlar napıyosunuz ya çiğdem sinirlenmiş fazla üstüne gitmeyelim ay ben alc seviyorum kayınvalidemi ama teyzesi öğretiyo kadını bana karşı değişti ama ben öle görüyorum nişanlımda yok seni çok sevyo diyo neyse büyüklük bende kalsın ben alcm hediye sonuçta büyük sevinir.annanesinede alcmmm ptırcığa çok sevinir yaşlı kadın sonuçta kayınvalişdemden onu ayıramam üç kuruşluk şey için yani üç hediye alcmmm
![]()
Bıktımmmm bıktımmmm((
Hep gezdirir beni haftada 4 gün dışarıda oluruz hakkını ödeyemem ama insanın arkadaşlarını görmeye de ihtiyacı oluyor...
Ne var postaneye gitmişken 15 dk da arkadaşımın yanına uğrasam 1 kahve içsem ....
Ohhhh rahatladımmm
Dini nikah bana sorsanız hiç yaptırmayacam dermişimkızlar dini nikahlarınızı ne yaptınız?
babam bize hemen izin vermedi düğüne yakın dedi bi hafta kala falan sizler ne yaptınız peki?
Evet kızlar en iyisi yasmin deniyor benim nişanlım doktor öyle söylüyor...o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar
Benim nişanlım da sağolsun nereye gitsem ille arar gezmeye veya başka yere farketmez..Bıktımmmm bıktımmmm((
Gerçekten bazen çok bunaltıyorr.....
Ohhhh rahatladımmm
Bıktımmmm bıktımmmm((
Ohhhh rahatladımmm
Anlata anlata dilimde tüy bitti yahuu...
Kendi arkadaşlarıylada görüşüyor ama mesai saatleri dışında..
Aslında benim babamın yanında çalışmama karşı geç çıktığım için bu tepki madem vaktin var eve git diyor...
Biz babamla hırdavat dükkanı işletiyoruz.. ve muhattabımız sürekli ustalar onlara gıcık oluyor.
Boya dır vs ağır şeyler kaldırdığım için istemiyor..
Sonra uzun uzun anlatacağım kızlar((
Benim nişanlım da sağolsun nereye gitsem ille arar gezmeye veya başka yere farketmez..
Söyleye söyleye artık azalttım gezmede falan arama diye diye![]()
baglacolanki canım ütü masasını çok pahalı dedin ya120 tl ye ben bizim ordan liza marka ütü masası+doğrular çamaşır kurutmalığı+ rabella marka nevresim takımı aldım. hepsi gayet iyiler. şu anki evim dede kullanıyoruz ondan biliyorum.
KIZLAR DİNİ NİKAHLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ Bİ UYARIM VAR SİZE:
Kıyılırken ne istediğinizi soracaklar mehir olarak..
Siz de birşey istemeyin ama onun yerine BOŞAMA HAKKI isteyin...
Bu çok önemli benim kuzenim nişanlısından ayrılacaktı ama ayrılamadı bu yüzden bi ara..Sonra diyanetin alo fetva numarasını aradık sorduk...
Oradan vaize söyledi bize bu ayrıntıyı..
Şimdi kuzenim beni her gördüğünde uyarıyor boşama hakkını iste diye...
Eğer istemezseniz eşiniz boşamadıkça boşanamıyorsunuz dini nikahtan.....
[/B]
Sizin yine iyi benim hem arar hem gelir. Gitmeden önce bi ton trip yapar. Ahh ah.
Gerçi sözlendikten sonra azaldı ama huylu huyundan vazgeçmez.
Kendiside keşke aldırabilsek kıskançlığı diyo ammaaa
Evet ütü masasına göre biraz pahalı ama benim aklımda kalmasındansa
Talak hakkı diyolar ona. Bizim ailemizden isteyenler oldu. Öyle yaptklarında anlam verememiştim ama sanırım bende isticem.
Allah kullanmamıza fırsat vermez inşallah.
Evet canım Allah mecbur etmesin ama tedbir amaçlı istemek gerekiyor..
Ben en yakınımda birisi sıkıntı yaşadığı için aklıma koydum..
Hayatın ne göstereceği belli olmaz sonuçta..
Haklısınız canlar ama nişanlılarımız bu konuda alınganlık bile yapabilirler bence bir sorum olcak siz kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?
Sevgili kaymaklı lokumcuklar
Fatmagül'ü izledikten sonra hepinize ayrı ayrı yorgunluk mu çöktü
Yoksa Herkes yatağında çeyizlerini evini yuvasını müstakbel nişanlısını mı düşünüyor...
Çok çay kahve içtim uykum kaçtı nerdesiniz yaa(
Tabi akşama kadar şakır şakır kimse dur durak bilmiyor akşam da topik boş kalıyor :))