2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben ankarayı çok iyi biliyorum mekanda bilirim onu götürüyorumda ama vaktimiz yok ev bulmamız lazım...bunu belki aşmam lazım ben isteyemem işte kendi maaşım var kendim alırım diye çıkışıyorum hatta dalga geçtiğini düşünüyorum öle bi durumda zaten adam dioki evlenince kartımı sana verecem yaw ben o sorumluluk alsın istiom o bütün sorumluluğu bana atıyo artık geçen ona tamam dedim evin reisi ben olurum hatunuda sen yemek yapmayı öğren dedim :D çok bozuldu ama haketti bence... bu arada haginizdi dikkat etmedim evlenince ne olacak demiş evlenince hergün yanıma geemiycek en sık gün aşırı gelecek ankaraya :( oda ta beypazarından gelişi 2 saatten fazla zamanını alcak birbirimizi anca 2 saat görecez

canım nişanlımda bana diyor işten çıkınca sen kartı sana vereyım alışveriş yap evimizle iligli eksıklerı gelınlık nıkah sekerı falan ayarla hayatım oh oh iyi oluyo erken çıkman falan ama ben takmaya kalksam bin kez kavga etmıştık

Valla benım ondan beklediğim sorumluluklar başka, nikah sekerınden davetıyeye mobılyaya beyaz esyaya herşeyi secmeye bakmaya razıyım ben zaten erkeklerle alışverıs yapmak iğrenç bence, tepemde hadı beğen hadi aşkım bu güzel işte diye dır dır dır :14:

Ona yanlız da aldırmam çunku o araştırmayı pazarlıgı falan hiç bilmıyo, yanı sorumluluk kadınlarda alısverıste, normalı de bu dıye dusunuyorum canım.

Bence hiç dert etme.

kalplerasi ya cnm bak kafana takma evlendikten sonra sen alıştıracaksın erkekler düşünemz bazı şeyleri ama söleye söleye ben alıştırdım onu artık ne yapacağını nasıl hareket edeceğini biliyo çok düşüncelidir benmki ama bazı şeylerde takılıyo ama ben alıştırdım sende evlenince alıştıracaksın bebegim :36::36::36::36::36::36::36::36:

canım nişanlımda bana diyor işten çıkınca sen kartı sana vereyım alışveriş yap evimizle iligli eksıklerı gelınlık nıkah sekerı falan ayarla hayatım oh oh iyi oluyo erken çıkman falan ama ben takmaya kalksam bin kez kavga etmıştık

Valla benım ondan beklediğim sorumluluklar başka, nikah sekerınden davetıyeye mobılyaya beyaz esyaya herşeyi secmeye bakmaya razıyım ben zaten erkeklerle alışverıs yapmak iğrenç bence, tepemde hadı beğen hadi aşkım bu güzel işte diye dır dır dır :14:

Ona yanlız da aldırmam çunku o araştırmayı pazarlıgı falan hiç bilmıyo, yanı sorumluluk kadınlarda alısverıste, normalı de bu dıye dusunuyorum canım.

Bence hiç dert etme.

Aynen canım
Zaten mobilya,davetiye nikah şekeri ev düzenleme
evin ihtiycı alıncak verilcek kadınlar bilir bunu
Karışsada çok karışıyor deriz

Canım sende cocğu öldürmüşsün resmen
Çok fazla takıyorsun ya biraz rahat ol
Bu dalga geçme işinide aş derim
O kocan olcak sonuçta yeri geldiğinde tüm ihtiyacını karşılayacak
Yemek temek 1 saat ev baktıktan sonra akşam güzel birşeyler yapın
Yordun beni yaa bi ikna edemedim seni:kkk::kkk:

:D yakında ben seni ikn edermişim ne buluyon bu adamda bırak gitsin dermişin sen :36::36::36:

Bence hiç dert etme.

ay bende alışverile g6tmeyş sevmyorum hadi begen deyip duryo o çabuk begendiği için sorma yaniiiii:35::35:

Aynen canım
Zaten mobilya,davetiye nikah şekeri ev düzenleme
evin ihtiycı alıncak verilcek kadınlar bilir bunu
Karışsada çok karışıyor deriz

:1: :1:

Ya ben ne dersem sen bılırsın dıyo aslında işime de gelmıyo değil yanı ben zaten kendım karar vermekten yanayım bari onu ıkna etmeye de çalışmıyorum memnunum bu durumdan:)

Ki zaten ben herşeyi tamamen kendı zevkıme göre yapma olayına bayılıyorum, yanı 2 aydır başladım ben ihtiyaçlarımı almaya şuan çeyizimde istemediğim beğenmediğim sırf rica mınnet ayıp olmasın diye bulunan tek parça yok oh mis :1:

Nısanlımda zaten kendı dıyo aşkım ben zevksız bı ınsanım yanı rahatlık kalıte onemlı benım ıcın gorsellıkten anlamam bı senı alırken baktım işte dıyo gulduruyo benı :1:

Kıyafetlerını bıle bırlıkte alıyoruz valla beklentım yok benım alısverıs konusunda ondan o fınansmanla ılgılenıyo sadece :1:

:20:

Ya ben ne dersem sen bılırsın dıyo aslında işime de gelmıyo değil yanı ben zaten kendım karar vermekten yanayım bari onu ıkna etmeye de çalışmıyorum memnunum bu durumdan:)

Ki zaten ben herşeyi tamamen kendı zevkıme göre yapma olayına bayılıyorum, yanı 2 aydır başladım ben ihtiyaçlarımı almaya şuan çeyizimde istemediğim beğenmediğim sırf rica mınnet ayıp olmasın diye bulunan tek parça yok oh mis :1:

Nısanlımda zaten kendı dıyo aşkım ben zevksız bı ınsanım yanı rahatlık kalıte onemlı benım ıcın gorsellıkten anlamam bı senı alırken baktım işte dıyo gulduruyo benı :1:

Kıyafetlerını bıle bırlıkte alıyoruz valla beklentım yok benım alısverıs konusunda ondan o fınansmanla ılgılenıyo sadece :1:

aman işte soruyorum ben güzelmi güzel diyooo erkekler alışverişten anlamıyo anacımmmm

gecelik bakıyorus gecen hafta çok komikti ya ilk defa orda şunu al aşkım dediiii başka şeylerde sen bilirsin derrrr kendine alır valla begensin yeterkiş bana sen giyeceksin iyi veya kötü der ama sen bilirsin bende ikilemde kalıyorummmm :4::4::4::4::4::4::4::4:

Allahıma çok şükür...... birtek benim nişanlım böyle değilmiş... içimi rahatlattınız kızlarr yaaaaaa :)))

yaşadıklarımı dile getirmişsiinizzz ayollll :) :36::16::16:

Allahıma çok şükür...... birtek benim nişanlım böyle değilmiş... içimi rahatlattınız kızlarr yaaaaaa :)))

yaşadıklarımı dile getirmişsiinizzz ayollll :) :36::16::16:

aman hepsi aynı anacım ya aradım çalışıyorum cumaya gcem robot gibi bugün benmkiiii öle konusyo dünden canı sıkkındııı:3::3::3::3::3::3: nişanlım öle olunca benmde moralim bozuk oluyooo akşam düzeltirim ben onuu heheh

ayy kızlar az çok göz gezdirdim gizli kaçamak sohbetlerinize ...
Benimki sürekli çeyiz alışverişinde benimle hiç de güzel değil...
Sürekli dır dır dır. ona ne gerek var bunu neden dandik alıyorsun. ..
Bunu alıyorsun ama yemek yapamıyorsun.. Hadi bitmedi mi bi tabak çanak için böyle gezilir mi vs vs vs..
Gelme benimle diyorum ama nafile sürekli çarşı pazar beraber geziyoruz hiç de hoşuma gitmiyor.
Hem bi kere Alışveriş bayanın işidir. Özellikle çeyiz alışverişi...
Tamam onların da fikirleri önemli ama bi yere kadar...

Bu arada ehli keyif çay ve kahve robotu aldık :))

$Resim_1306782636.webp

dün esse de ördek sürahi 29,90 TL
kızlar sizce bu sürahiye o fiyat iyi mi?

$4619_355566038.200X200.webp

güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza

Bunu alıyorsun ama yemek yapamıyorsun.. Hadi bitmedi mi bi tabak çanak için böyle gezilir mi vs vs vs..
Gelme benimle diyorum ama nafile sürekli çarşı pazar beraber geziyoruz hiç de hoşuma gitmiyor.

Eki Görüntüle 401130

Eki Görüntüle 401131

Benim nişanlıma benzer birileri de varmış, onsuz bişey aldığımda surat asıyor, gereksiz şeylerle evi dolduracakmışım güya :D:D

bir tek benimle kıyafet ayakkabı almaya gelmek istemez, geçen gün bir ayakkabı için 4 saat gezdirdim sonra da almadan gelmiştim anneme şikayet etti beni :9::9: çabuk alayım diye de herşeye çok güzel bayıldım diyo :D:D

Güle güle kullan yeni ciclerin hayırlı olsun canımmm

Benim nişanlıma benzer birileri de varmış, onsuz bişey aldığımda surat asıyor, gereksiz şeylerle evi dolduracakmışım güya :D:D

bir tek benimle kıyafet ayakkabı almaya gelmek istemez, geçen gün bir ayakkabı için 4 saat gezdirdim sonra da almadan gelmiştim anneme şikayet etti beni :9::9: çabuk alayım diye de herşeye çok güzel bayıldım diyo :D:D

teşekkür ederim canım :))

teşekkür ederim canım :))
Demek benim ki de yeryüzünde tek değilmiş onu anladım ... :)
Ama böyle yaşamayı da öğrendim yavaş yavaş :))

:D yakında ben seni ikn edermişim ne buluyon bu adamda bırak gitsin dermişin sen :36::36::36:

Yok ikna kabileyetim yükske benim:1::1::1:

Benim nişanlım hiç dert etmez seviyo benle gezmeyi
Bunaltmaz beni hadi al çıkalım diye de
Ben orda 10 saat dursam hadi çıkalım demez
Bi oraya bi buraya koşturmakla meşgul arkamdan:1::1::1:

Eki Görüntüle 401130

Eki Görüntüle 401131

Çok güzel canım güle güle kullan
O sürahiyi ben pek beğenmiyorum
Ama alcaksan fiyatı uygun

Yok ikna kabileyetim yükske benim:1::1::1:

Benim nişanlım hiç dert etmez seviyo benle gezmeyi
Bunaltmaz beni hadi al çıkalım diye de
Ben orda 10 saat dursam hadi çıkalım demez
Bi oraya bi buraya koşturmakla meşgul arkamdan:1::1::1:

Maşşallah size o zaman :))
İnsanın kendisine de nazarı değer :nazar:
Dilini ısır :P