- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.241
Ben ankarayı çok iyi biliyorum mekanda bilirim onu götürüyorumda ama vaktimiz yok ev bulmamız lazım...bunu belki aşmam lazım ben isteyemem işte kendi maaşım var kendim alırım diye çıkışıyorum hatta dalga geçtiğini düşünüyorum öle bi durumda zaten adam dioki evlenince kartımı sana verecem yaw ben o sorumluluk alsın istiom o bütün sorumluluğu bana atıyo artık geçen ona tamam dedim evin reisi ben olurum hatunuda sen yemek yapmayı öğren dedimçok bozuldu ama haketti bence... bu arada haginizdi dikkat etmedim evlenince ne olacak demiş evlenince hergün yanıma geemiycek en sık gün aşırı gelecek ankaraya
oda ta beypazarından gelişi 2 saatten fazla zamanını alcak birbirimizi anca 2 saat görecez
canım nişanlımda bana diyor işten çıkınca sen kartı sana vereyım alışveriş yap evimizle iligli eksıklerı gelınlık nıkah sekerı falan ayarla hayatım oh oh iyi oluyo erken çıkman falan ama ben takmaya kalksam bin kez kavga etmıştık
Valla benım ondan beklediğim sorumluluklar başka, nikah sekerınden davetıyeye mobılyaya beyaz esyaya herşeyi secmeye bakmaya razıyım ben zaten erkeklerle alışverıs yapmak iğrenç bence, tepemde hadı beğen hadi aşkım bu güzel işte diye dır dır dır

Ona yanlız da aldırmam çunku o araştırmayı pazarlıgı falan hiç bilmıyo, yanı sorumluluk kadınlarda alısverıste, normalı de bu dıye dusunuyorum canım.
Bence hiç dert etme.