2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım bir yastıkta artık :123:

darısı hakkaten başımıza aminnn :17:

benimde 3. prova geldi çattı gelin ayakkabım hazırmış ayakkabıcıdan onu alıcam abiye kumaşımla gelinlikçiye gidicem inş. provam yapılacak ve abiye için ölçü alınacak bakim gelinlik ne aşamada merak ediyorum 3. provayı yapan varmı aranızda ?

ohh süper desene bak benim daha bir gelinliğim yok bizim düğün ekim gibi olacakda ailelerimiz daha tarihi tam kesinleştiremediler... çanım ben daha özelden mesaj atamıyorumm 100 mesaj kotamı dolduramamışımm :14:

Herkes gitmeye başladıı.:31:

$Bievçerçeve.webp

Hangisini alsam kızlarr?:44:

gelinliğin bitti iyi hoşta senin düğünde geldi çattı hadi bakalım hayırlısı olsun bi aksilik olmaz inşallah canım :D 3. provada gelinlik ne aşamada oluyo

valla benim 3. provada hala üst kısmıyla uğraştılarr ama normalde etek boyu alınıyo die biliyorum ayakkabınla gel dedilermi canım:44::44:

koltukların ne renk vede nasıldı

ama ben ilk olan beyazlıyı daha çok beğendim

Taaabiki de 1.olan harıka :) beyaz herşeyi sevıyorum ya ben :1

canım eşyalarını aldıysanız ve sporsa soldaki, daha klasikse sağdaki:34:

1 beğendim ben canım

1. çok beğendim canım :23::23:

Teşekkür ederim kızlarr. :54:
Beyazı aldım. :10:

3. benimde favorilerim arasında güzel hoş diimi ama :32: :32:

Evet kır düğünüm olucak ınsallah tam ona biçilmiş kaftan gibi bayıldıımm :23:

öncelikle nerde otoruyosun canım fatihde gelinlikciler dolu ama güvenilir dersen hasret moda evi, nüans ve gelinlik 21 canım :34::34::34:

Canım ben Tekirdağdayım ama nişanlım Bakırkoy de, yanı Fatıh Kadıkoy Bakırkoy mayısta başlıyorum talan etmeye, hazır arıycam ama bulamazsam dıktırmeye karar verıcem zaman geçmeden, 22 eylul düğünümüz.

good_heart canım geçmiş olsun, stresten çıkmıştır o ağız yaraları bende de çıkıyor genelde ayda bir alıştım artık:34:
gelinliğin de bitmiş çok güzel :46::46:, sepetini beğendim tam dolap içine koymalık, güle güle kullan canım

Back
X