kızlarrr doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız ? ben tutmayı düşünüyorum ama ? siz ne dersiniz
Burcuxxx gene özel mesajın dolmuş seninnnn
ben fotografları cok severım en guzel hatıralar oldukalrını dusunurum doğum fotografcısı da ıstıyordum gecen gun doğum fotolarına bakarken amelıyathanedekı resımlerı gördum busefer endıselendım ya fotograf cekıcez dıye herhangı bı detay atlanırsa dıye bebekle doktorlar hemsıreler felan poz vermısler hep hanı ya fotografcı doktorların ıslerını engellerse yavaslatırsa dıye dusundum soğudum bıraz ama bıraz:)
slm guzel anneler nasılsınız bakalım ya bugun ruya gormekten kalkamadım valla ya acayıp ruyalar gordum kayınvalıdem esımle bızı ayırıyrdu ve sebebıde yok bana bı acıklama yapsınlar sebebı neymiş en azından dyrm sonra ne yaparlarsa yapsınlar dyorum en son baya benle ugrastılar sonra bende dayanamadım yapıstım yakasına ne haksızlıklar yapıyrlardı nerden cıktı bu salak ruya anlayamadım ben cokk kotuydu ya sınır oldum valla nye abuk sabuk ruyalar goryrm ben ya
kızlar excel dosyası ekleyemiyor muyuz
sanırım hayır bende ekleyememiştim canım
ben fotografları cok severım en guzel hatıralar oldukalrını dusunurum doğum fotografcısı da ıstıyordum gecen gun doğum fotolarına bakarken amelıyathanedekı resımlerı gördum busefer endıselendım ya fotograf cekıcez dıye herhangı bı detay atlanırsa dıye bebekle doktorlar hemsıreler felan poz vermısler hep hanı ya fotografcı doktorların ıslerını engellerse yavaslatırsa dıye dusundum soğudum bıraz ama bıraz:)
cicişlerr biz geldikk
güzel yemek yoktu :100:bizde kızımla ayran çorba pilav yedik :89:
o zaman gönderemeyeceğimisteyen olursa özel olarak mail atayım kuzular:)
milanom niltt gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr nasılsınız nerelerdesiniz yahuuu
niltt kocişi buldun bizi unuttun
milanom niltt gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr nasılsınız nerelerdesiniz yahuuu
niltt kocişi buldun bizi unuttun
ben de dışardan söyledim bugün... kalorisi yüksek ama napıyım...bi kereden bişi olmaz
neyi neyyiii? ne atıyosun canımm??
aaa napsın bizi kocişi varkennnno senin gibi çevrimdışı değil hem
Hoşbulduk şekerim hiç unutur muyum sizi aaaa,sorma bugün de izinli evde takılıyoruz o yüzden giremedim.
Napiiim kıız çook özlemişim
Hoşbulduk şekerim hiç unutur muyum sizi aaaa,sorma bugün de izinli evde takılıyoruz o yüzden giremedim.
Napiiim kıız çook özlemişim
ben de dışardan söyledim bugün... kalorisi yüksek ama napıyım...bi kereden bişi olmaz
neyi neyyiii? ne atıyosun canımm??
hem kim demiş çevrimdışıyız diyeee dün baya onlinedık
anladım şekerimtakılınn tabiiii iyi yapıyorsunuz
ohh ohh bi de izinliii miiiicanım git burda zaman kaybetmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?