2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrr doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız ? ben tutmayı düşünüyorum ama ? siz ne dersiniz

ben fotografları cok severım en guzel hatıralar oldukalrını dusunurum doğum fotografcısı da ıstıyordum gecen gun doğum fotolarına bakarken amelıyathanedekı resımlerı gördum busefer endıselendım ya fotograf cekıcez dıye herhangı bı detay atlanırsa dıye bebekle doktorlar hemsıreler felan poz vermısler hep hanı ya fotografcı doktorların ıslerını engellerse yavaslatırsa dıye dusundum soğudum bıraz ama bıraz:)

slm guzel anneler nasılsınız bakalım ya bugun ruya gormekten kalkamadım valla ya acayıp ruyalar gordum kayınvalıdem esımle bızı ayırıyrdu ve sebebıde yok bana bı acıklama yapsınlar sebebı neymiş en azından dyrm sonra ne yaparlarsa yapsınlar dyorum en son baya benle ugrastılar sonra bende dayanamadım yapıstım yakasına ne haksızlıklar yapıyrlardı nerden cıktı bu salak ruya anlayamadım ben cokk kotuydu ya sınır oldum valla nye abuk sabuk ruyalar goryrm ben ya

bende istiyorum valla:) o anları canlı canlı her baktığımda yaşamak istiyorum:)

ayy Allah korusun canım... nasıl bir rüya o öyle
Ben de rüyamda hırsız yakalamaya çalışıyodum

milanom niltt gelmişşş hoşgeldiniz kuzularrr nasılsınız nerelerdesiniz yahuuu

niltt kocişi buldun bizi unuttun

Benim hastane kendi tutmuş onlar çekiyormuş, sanırım bir sorun olmamış şimdiye kadar ama..sende haklısın canım insan tedirgin olabilir..

ben de dışardan söyledim bugün... kalorisi yüksek ama napıyım...bi kereden bişi olmaz

neyi neyyiii? ne atıyosun canımm??

aaa napsın bizi kocişi varkennnn o senin gibi çevrimdışı değil hem

hem kim demiş çevrimdışıyız diyeee dün baya onlinedık

Hoşbulduk şekerim hiç unutur muyum sizi aaaa,sorma bugün de izinli evde takılıyoruz o yüzden giremedim.
Napiiim kıız çook özlemişim

anladım şekerim takılınn tabiiii iyi yapıyorsunuz

ben de dışardan söyledim bugün... kalorisi yüksek ama napıyım...bi kereden bişi olmaz

neyi neyyiii? ne atıyosun canımm??

bebek ihtiyaç listesi arkadaşım kullandıkları ne gerekli ne gereksiz hangi marka iyi yazmış bir bakar fikir edinirsiniz dedim istersen yollarım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…