2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

maşAllahhhhhhh anacım biz 14 ay korunduk 5.ayda bebeğimiz oldu hamd olsun size göre geç olmuş benimkiii

geçmiş olsun canım Allah şifa versin :2:

aylin güzel isim anlamıda güzelmişş

kızlar bırsey soracam bebegınızın hareketlerını hıssedıyormusunuz ben ıkı hafta once yavas yavas hıssedıyordum sımdı dahada arttı yanı once ben hıssederken sımdı esımde hıssedebılıyo sizin bebişleriniz nasıl......

maşAllahhhhhhh anacım biz 14 ay korunduk 5.ayda bebeğimiz oldu hamd olsun size göre geç olmuş benimkiii

Ben düğünden sonra hap kullanamadım. Çok hasta oldum korktum antibiyotik o kadar ilaçla birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya... Sonra bebiş oldu işte zaten istiyorduk iyide oldu 32 yaşındayım ben artık zamanıdır hem

Ayy ben aylin ismine bayılırım.. Hem tanıdığım tüm aylinler çok sakin oturaklı insanlar. İsim insanın karakterini etkiliyor derler ben inanıyorum buna... Bence çok güzel bir isim seçmişsin

evet canım iyi yapmışsınız Allah anneli babalı büyütsün evlatlarımızı

ben çok acıktım yemeğe kaçıyorum gelirim 1 saate öptümm

ayy canımmm Allah mı konuşturuyor seniii. inşallahh inşallahh bitanemmmm.
sen ne zaman gidicen doktora??

hayy maşallahhhh, ne kadar içten dua etmiş ki kabul olmuş

moonsun maşallahh maşallahhhhh

ayyy acıktım valla, meyve doyurmuyor anacığım

inşallah öğlen yiyebilirim. aç ama iştahsız olmak ne kötü bişimiş yahuuu. inşallah ilerde ramazan ayında veya diyetteykende böyle hissederim
meyve ile doyacağını san kim dedi bakımmm yiyebilirim değil yiyeceksin o kadar:88:

ilacımı içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum, iki vitamin çok fazla gelir içmicem valla.
içme ilacını zaten bol bol meyve yiyorsun sen

canım benimmm
eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor

amin canım darısı başınıza ben ay hesabı yapmayı unutalı çook oldu du bakım 132 ay evleneli olmuş156 ay tanışalı olmuşbaya olmuşuz biz yavvv

yaş aynı olsa bile şekerim sen kariyer yapmışsın öncelikle bak ben kocişin eline bakıp yan gelip yatanlardanımo çalışsın ben yiyeyim

cumartesi sabah git öğren şekerim bizide merakta bırakma napim bir sen bir bulemsu canıma tak ettirdinizzzzz
kız beysalı yoldan mı çıkaracaksın bana mı öyle geliyor

gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....

Gerçekten tabiki canım hiç üzme sen kendini tatlım..

hımm bel fıtığından demiş demek. yinede çok takma kafana. çok ekmek yeme, yağlı şekerli yeme başka ne yapabilrisin ki? yürüyüşte havalar düzelince artık.

Evet tatlım başka bişey yapamam bunları zaten yapıyordum suyu az içiyordum onu çoğaltacağım artık elimden ne gelirse...

yaklaşık 5 yıldır üyeyim bu siteye ben de ik çocuğuma 5 haftalık hamileyken başlamıştım paylaşım yapmaya..ekim anneleriydi bundan önceki topiğimiz orda da zaman zaman nil arkadaşımız gibi düşünen arkadaşlarımız oluyordu ben bile düşünüyordum:))
ama sayfalar o kadar hızlı ve o kadar çok kişi paylaşımda bulunuyor ki bu gayet normal..bir çok soru yada konu güme gidebiliyor..sonuçta kiimse kimseyi tanımıyordu bundan 3 ay öncesine kadar..biz ne kadar paylaşımda bulnursak o kadar cevaplar da artacaktır eminim..ekim anneleri grubumuz sonradan face e geçti..ordan takip biraz dah kolay oluyor konular başlık altında açıldığı için kaynama olmuyor..ama buranıın zevkini de vermiyor açıkcası smileyler olmayınca

kızlar okadar akıcı konusuyorsunuz kı sankı bı cafede oturmus sohbet edıyo gıbısınız masallah:)) ıstanbuldakı kızlar toplasıp emınönuye mı gıdıcek bakıımm:))

ben antalyadan ıstanbula gelın geldım bu yıl annemın yanına gtmıcem bebısım 5-6 aylık olunca gıtcem dun anneme dıom kı bebegın dısı kac ayda cıkıyo antalyaya gelısımı o tarhe denk getrelım mevlutu orda yaparız dıyorum bunumu dusunuyosun allahım ya dıoo

annem akrabamızın bebegı ıcın bebek sekerı yaptı banada yapcaktı dedım emınönuye bakım burda fıyatlar daha uygundur alır yollarm malzemeyı dedım

bebıse aldıgım hastane cıkısı takımı geldı bugun cicişlere eklemıstım fotosunu anam bunlar elım kadar bısey ya 0-3 ay yazıyo bukadarcık mı doğcak cocuumuzz

biz tanısalı 6 sene oldu 2 senedır evlıyız ılk bebısımız olcak

Son düzenleme:
Ayy ben aylin ismine bayılırım.. Hem tanıdığım tüm aylinler çok sakin oturaklı insanlar. İsim insanın karakterini etkiliyor derler ben inanıyorum buna... Bence çok güzel bir isim seçmişsin

yapma ya canım benim:))oldu o zaman eşimi iknaya daha 5 ayım var nasılsa başarırım inş.:)kızım çok sabırsız ve ağlaktır(gözünü açmadan çığlık çığlığa ağlamaya başlar doğduğundan beribeni panik atak hastası edecedi cadım:))
Rabbim nasip ederse bu biraz sakin bir bebek olur inş.:))
ahaa valla tekme attı şimdik

Canlarım biz yemek yiyiyoruz evden getirdiğimiz sebzeleri öptümm sizi masama geçince yazarım

hülya hoşgeldin canım nasılsın bebeğinle iyisiniz değil mi 2 gundur benımde agrım var ya ara ara korkuyorum :18:

sen benim için rüyaya yatıcaktın gördün mü bişeyler :44:

tesekkur ederim canımallaha sükür ıyım kanamalar durdu agrılarda kesıldı ınsaalh hep boyle gider yarın gece niyetlenip yatarım ınsaalh yarın cuma gecesı ya daha hayırlı olur...ama dedıgım gıbı allah bılır yınede rüya sadece bazı tahmınlerde bulunmamıza yardımcı olur ama benım genelde cıkar bakalım bulemsuda ne olacak cok merak edıyorum:))))

ben de yazıyım bari:))
eşimle üniverste 1. sınıfta tanıştık..10 sene oldu tanışalı:)6 senedir da evliyiz:)ilk kızımı evlendikten 1,5 yıl sonra isteyerek hemen hamile kaldım 2. kızım bizi tam 8 ay bekletti:))5 ay sonra onu da kucağımıza alcaz inş..

tetenoz 5. ay içinde yapıyordu ama 20. haftadan sonra mı 22. mi onu hatırlayamıyorumsağlık ocağından arıyorlar bizi zamanı gelince

alıcın baya kuvvetliymiş kajuuu gerçi vericide sağlammış

hımm ilk tahmin moonsun teyzemizden geldi
1-Moonsun Kız diyor
yokmu başka tahmin kızlarrr

canım aysunun verdiği bu gazla cumartesi herhalde
olur olur dediydi dersinben ne kadar dediydi dersin diyorum sana karsı kızlar seksenler dizisine bakıyorlar orda ki 46 lık gibi oldum
moonsun beysalı baştan çıkarıyorrrr

bende bulemsunun bebegını cok merak edıyorum allah gonlundekını verır ınsaalh...
hayırlııs canım beni herkesler merak ediyorlar az önce komsu gelmiş sormaya belli oldu mu diye
beni nasıl gördün sen rüyanda anlat bakımm

evet canım artık hissedilecek kadar oldular

canım bizde anlamadık neden böyle bir sitem aldık
mesela sen sonradan geldin aramıza sen söyle varmı arkadasın dediği gibi bir olay aramızda
kızınada geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…