Yok ben daha hızlıyım sanırım
Eşimle tanışalı 3 yıl oldu, evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, adamın mevlana türbesine bile gittiğimizde tek duası hayırlısıyla evlenip bebek yapmakmış, kabul oldu diyor. Şimdi bir kez daha konya yapacakmışız. Oğlumu götürücem şükredicem diyor
cumartesi sabah git öğren şekerim bizide merakta bırakmanapim bir sen bir bulemsu canıma tak ettirdinizzzzz
selam kızlar...bugün kızım hasta göndermedim okula ben de rapor aldım 1 günlük..akşam acile sabah da kulak burun buğaza gittik..orta kulak iltihabı olmuş(kulağını temizledi biraz dr. tabi antibiyoti başladık gene bu sene kreşe başladık çocuk hemen her ay antibiyotik aldı (Allah beterinden sakınsın tabi (
bu arada ben bi isim buldum sizce nasıl??
AYLİN:Hâle, Ayın Çevresindeki Işık Çemberi, Beyaz Işık, Ayla;
Aya Ait;
Ay Gibi Güzel, Ay Yüzlü
ben beğendim ama eşime beğendirtmek zor şimdi:))bakalım ayşam bi söyleyim ama kulağa hoş geliyor bir de anlamı da güzel..
kızım 2 isimli buna tek isim koysak haksızlık etmiş olur muyuz sizce??Annelik bi garip ya olur olmadık şeyler aklına geliyor insanın:)
bende bulemsunun bebegını cok merak edıyorum allah gonlundekını verır ınsaalh...
maşAllahhhhhhhanacım biz 14 ay korunduk 5.ayda bebeğimiz oldu hamd olsun size göre geç olmuş benimkiii
selam kızlar...bugün kızım hasta göndermedim okula ben de rapor aldım 1 günlük..akşam acile sabah da kulak burun buğaza gittik..orta kulak iltihabı olmuş(kulağını temizledi biraz dr. tabi antibiyoti başladık gene bu sene kreşe başladık çocuk hemen her ay antibiyotik aldı (Allah beterinden sakınsın tabi (
bu arada ben bi isim buldum sizce nasıl??
AYLİN:Hâle, Ayın Çevresindeki Işık Çemberi, Beyaz Işık, Ayla;
Aya Ait;
Ay Gibi Güzel, Ay Yüzlü
ben beğendim ama eşime beğendirtmek zor şimdi:))bakalım ayşam bi söyleyim ama kulağa hoş geliyor bir de anlamı da güzel..
kızım 2 isimli buna tek isim koysak haksızlık etmiş olur muyuz sizce??Annelik bi garip ya olur olmadık şeyler aklına geliyor insanın:)
Ben düğünden sonra hap kullanamadım. Çok hasta oldum korktum antibiyotik o kadar ilaçla birlikte doğum kontrol hapı kullanmaya... Sonra bebiş oldu işte zaten istiyorduk iyide oldu 32 yaşındayım ben artık zamanıdır hem
canlarım sizden uzak kalmaya gelmiyor hee bi adliyeye gitttim geldim 5 sayfa yazmışsınız :)
esracım geçmiş olsun kuzucum ya kıyamam ben sana eşinle sonsuza dek kavuşacağınız günler çok yakın hissediyorum..
kızlar ya oof herkes öğrendi cinsiyeti ama ben hala bilmyorum iş yerinde arkadaşım var aarramızda 3 gün var onunda kızı olacakmış uf çatlıcam amaaa ama amaaa yaaaaa
Yok ben daha hızlıyım sanırım
Eşimle tanışalı 3 yıl oldu, evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, adamın mevlana türbesine bile gittiğimizde tek duası hayırlısıyla evlenip bebek yapmakmış, kabul oldu diyor. Şimdi bir kez daha konya yapacakmışız. Oğlumu götürücem şükredicem diyor
meyve ile doyacağını san kim dedi bakımmmayyy acıktım valla, meyve doyurmuyor anacığım
inşallah öğlen yiyebilirim. aç ama iştahsız olmak ne kötü bişimiş yahuuu. inşallah ilerde ramazan ayında veya diyetteykende böyle hissederim
içme ilacını zaten bol bol meyve yiyorsun senilacımı içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum, iki vitamin çok fazla gelir içmicem valla.
canım benimmmyani canım bizde gruplaşma yokki kim burda oldugumuzda yazdıda cevaplamadık sohbet etmedik arada gözümüzden kaçıyor ayrıca yaren diyor da arkadaşım yaren zaten akşamları giriyor topiğe biz akşamları yokuz ondanda kaynıyor bizler öyle kibirli insan ayıran tipler değiliz bizimki mevlananın kapısı gibi herkese açık
eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor
amin canım darısı başınıza ben ay hesabı yapmayı unutalı çook oldubulemsuuuu maşallahınız var...biz tanışalı 31 ay, evleni 22 ay oldu....abowwww daha 40 fırın ekmek yememiz lazımmm gııı sizee yetişmek içinnn
raabim ayırmasın canım...nice seneler nasip etsin 3 yavrunla birliktee
bende orta deneyımılıyım dıyım o zaman4.5 yıl oldu evleneli tanışalı da 5 yıl 3 ay kısa sürede evlendik yani ama yaş olarak sizler gibiyim 31
bu arada nil arkadas ıcın ebnde bzıeyler yazmak ıstıyorum ne zaman gırıyor bılmıyorum cunku aksam ve haftasonalrı bende gırmıyorum burda aktıf yazalı cok olmadı zaten aslında ekım annesıyım ama onlara gore cok gerıdeyım bebısım ekım sonu olucak cunku burayıda ılk bız actık aslında ayse hamıle kalınca dedım kasım annelerını beklıyorum acılsın dıye sen ac dedım actı saolsun sonra bebegını kaybedınce bulemsuya devretti o ara pek girmedim ekım topıgınde yazıyordum burayada ugrayıp okuyp cıkıyordum ama sonra ekım topıgıne ısınamdım ne yazsam havada kaldı orayada az yazıyorudm ama buarayu ugradıgımda bı kere bıle yazsam cvp alıyordum ebnde döndüm burayayani burası cok daha sıcak ılk kez duydum ben gruplasma lafını hatta tamam bazı arakdaslar daha cok kaynasmıs olabılır ama o da cok paylasımdan kaynaklanan bısey bence yazdıcka sende kendini buraya ait hissedeceksin bence oğluşun da hayırlı olsun
kız beysalı yoldan mı çıkaracaksın bana mı öyle geliyorcumartesi sabah git öğren şekerim bizide merakta bırakmanapim bir sen bir bulemsu canıma tak ettirdinizzzzz
gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....
hımm bel fıtığından demiş demek. yinede çok takma kafana. çok ekmek yeme, yağlı şekerli yeme başka ne yapabilrisin ki? yürüyüşte havalar düzelince artık.
Ayy ben aylin ismine bayılırım.. Hem tanıdığım tüm aylinler çok sakin oturaklı insanlar. İsim insanın karakterini etkiliyor derler ben inanıyorum buna... Bence çok güzel bir isim seçmişsin
hülya hoşgeldin canım nasılsınbebeğinle iyisiniz değil mi 2 gundur benımde agrım var ya ara ara korkuyorum :18:
sen benim için rüyaya yatıcaktın gördün mü bişeyler :44:
alıcın baya kuvvetliymiş kajuuuYok ben daha hızlıyım sanırım
hee iyi o zaman. garanti hanımhanımcık olur o zaman benim pıtırcığım. :))
:)) haklısın valla. ben nil beni tebrik etmiş miydi onu düşünüyorum
çatlaaaaaaaaaa emii :)))) ay valla haklısın. Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman doktorua gidiyorsun canım?
olur olur dediydi dersinhımm ilk tahmin moonsun teyzemizden geldi
1-Moonsun Kız diyor
yokmu başka tahmin kızlarrr
canım aysunun verdiği bu gazla cumartesi herhalde
hayırlııs canım beni herkesler merak ediyorlar az önce komsu gelmiş sormaya belli oldu mu diyebende bulemsunun bebegını cok merak edıyorum allah gonlundekını verır ınsaalh...
evet canım artık hissedilecek kadar oldularkızlar bırsey soracam bebegınızın hareketlerını hıssedıyormusunuz ben ıkı hafta once yavas yavas hıssedıyordum sımdı dahada arttı yanı once ben hıssederken sımdı esımde hıssedebılıyo sizin bebişleriniz nasıl......
canım bizde anlamadık neden böyle bir sitem aldıkyaklaşık 5 yıldır üyeyim bu siteye ben de ik çocuğuma 5 haftalık hamileyken başlamıştım paylaşım yapmaya..ekim anneleriydi bundan önceki topiğimiz orda da zaman zaman nil arkadaşımız gibi düşünen arkadaşlarımız oluyordu ben bile düşünüyordum:))
ama sayfalar o kadar hızlı ve o kadar çok kişi paylaşımda bulunuyor ki bu gayet normal..bir çok soru yada konu güme gidebiliyor..sonuçta kiimse kimseyi tanımıyordu bundan 3 ay öncesine kadar..biz ne kadar paylaşımda bulnursak o kadar cevaplar da artacaktır eminim..ekim anneleri grubumuz sonradan face e geçti..ordan takip biraz dah kolay oluyor konular başlık altında açıldığı için kaynama olmuyor..ama buranıın zevkini de vermiyor açıkcası smileyler olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?