dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diyetesekkur ederim canımallaha sükür ıyım kanamalar durdu agrılarda kesıldı ınsaalh hep boyle gider yarın gece niyetlenip yatarım ınsaalh yarın cuma gecesı ya daha hayırlı olur...ama dedıgım gıbı allah bılır yınede rüya sadece bazı tahmınlerde bulunmamıza yardımcı olur ama benım genelde cıkar bakalım bulemsuda ne olacak cok merak edıyorum:))))
canım ben cok net hısseıdyroum tekmelıyor artık beni sıpa 2ncı bebıs oldugu ıcın erken hıssetmıstım zaten 13 haftada sımdı artık güçlendi hareketlerkızlar bırsey soracam bebegınızın hareketlerını hıssedıyormusunuz ben ıkı hafta once yavas yavas hıssedıyordum sımdı dahada arttı yanı once ben hıssederken sımdı esımde hıssedebılıyo sizin bebişleriniz nasıl......
meyve ile doyacağını san kim dedi bakımmmyiyebilirim değil yiyeceksin o kadar:88:
içme ilacını zaten bol bol meyve yiyorsun sen
canım benimmm
amin canım darısı başınıza ben ay hesabı yapmayı unutalı çook oldudu bakım 132 ay evleneli olmuş 156 ay tanışalı olmuş baya olmuşuz biz yavvv
yaş aynı olsa bile şekerim sen kariyer yapmışsın öncelikle bak ben kocişin eline bakıp yan gelip yatanlardanımo çalışsın ben yiyeyim
kız beysalı yoldan mı çıkaracaksın bana mı öyle geliyor
dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diye
önemli olan ruh ikizini bulabilmek tatlımcanım ben cok net hısseıdyroum tekmelıyor artık beni sıpa 2ncı bebıs oldugu ıcın erken hıssetmıstım zaten 13 haftada sımdı artık güçlendi hareketler
estagfurullah canım kariyer sayılmaz devlet işine girebildim işte onu da evlendikten sonra eşimin ısrarı ve desteğiyle yoksa eski işimde devam ederdim hatta oglumdan sonra kesin bırakırdım bilesadece gec karsılastık esımle kısmet oyleymıs ama hep derdım erken tanıssaydık sımdıye cocuklar büyürdü felan diye
dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diye
kız nickin değiştiğini ben nerden bileyimkız bulemsu sonradan gelmedim ki:)adımı değiştirdim ya ben:)nisanur38 di adım..listeye de bakmadım bayadır listede adımı değiştirirsen sevinirim bu arada
ama pek bi paylaşımda bulunamıyorum ..malum zamanım hiç olmuyor işte bugün gibi işe gitmediğim zamanlar olursa o zaman ancak katıllıyorum..ama yine de her yazdığıma 1-2 de olsa cevap alıyorum:13:
kızım iyi arada ateşleniyor yine..ilaçlarını verdim çorbamızı da içtik..kanepede uyuyakaldı şimdi yatağımıza götürcem onu gündüz uykumzu uyuycaz inş.
aminnn canım ....korkarak kötü olanı isteme canım inşş bişey olmaz bebişine sen iyi olanı düşün iyi olanı iste rabbim bizlere neler vermez kiben bir düsük yaptıgım ıcın kı dusen cocugumda aynı bu haftalarda düstü bu yuzden cok korkuyorum ozellılkle bu haftalarda...allah hepimizin bebeklerını korusun...
allah hayırlara çıkarsın inşş canım benim rüyalarım da çok çıkardı ama ben bu bebekle alakalı rüya görmedim hiççcanım ruyayı ayrıntılarıyla anlatmıcam ama ben bu bebegımın cınsıyetını daha 3 aylıkken ogrenmısıtım erkek olacagını ..ve doktora gıtmeden once ruyamda gormustum en azından erkek cocuga ısaret olan bazı seyler vardır ve kendı cocugumda gordugum seyı senın ıcın yattıgımnda gordum ama ne kadar dogrudur bılemem ama genelde rüyamda dogru cıkar hayırlısı olsun ınsaalh ama oglun olacakmıs gıbı gelıyo bana ben oyle hissediyorum...
evet canım iyi yapmışsınız Allah anneli babalı büyütsün evlatlarımızı
ben çok acıktım yemeğe kaçıyorum gelirim 1 saate öptümm
kızlar okadar akıcı konusuyorsunuz kı sankı bı cafede oturmus sohbet edıyo gıbısınız masallah:)) ıstanbuldakı kızlar toplasıp emınönuye mı gıdıcek bakıımm:))
ben antalyadan ıstanbula gelın geldım bu yıl annemın yanına gtmıcem bebısım 5-6 aylık olunca gıtcem dun anneme dıom kı bebegın dısı kac ayda cıkıyo antalyaya gelısımı o tarhe denk getrelım mevlutu orda yaparız dıyorum bunumu dusunuyosun allahım ya dıoo
annem akrabamızın bebegı ıcın bebek sekerı yaptı banada yapcaktı dedım emınönuye bakım burda fıyatlar daha uygundur alır yollarm malzemeyı dedım
bebıse aldıgım hastane cıkısı takımı geldı bugun cicişlere eklemıstım fotosunu anam bunlar elım kadar bısey ya 0-3 ay yazıyo bukadarcık mı doğcak cocuumuzz
biz tanısalı 6 sene oldu 2 senedır evlıyız ılk bebısımız olcak
tesekkur ederim canımallaha sükür ıyım kanamalar durdu agrılarda kesıldı ınsaalh hep boyle gider yarın gece niyetlenip yatarım ınsaalh yarın cuma gecesı ya daha hayırlı olur...ama dedıgım gıbı allah bılır yınede rüya sadece bazı tahmınlerde bulunmamıza yardımcı olur ama benım genelde cıkar bakalım bulemsuda ne olacak cok merak edıyorum:))))
önemli olan ruh ikizini bulabilmek tatlım
ben eşimle tanışmadan rüyamda gördüm rahmetlik babam yanındaydı eşimin ve eşim elelrimi tuttu ve bana seni çok seveceğim hemde çook dedi
bu rüyanın haftasına eşimle tanıştım ben
eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor
tesekkur ederim canımallaha sükür ıyım kanamalar durdu agrılarda kesıldı ınsaalh hep boyle gider yarın gece niyetlenip yatarım ınsaalh yarın cuma gecesı ya daha hayırlı olur...ama dedıgım gıbı allah bılır yınede rüya sadece bazı tahmınlerde bulunmamıza yardımcı olur ama benım genelde cıkar bakalım bulemsuda ne olacak cok merak edıyorum:))))
Ah keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)
Teşekkürler
ama ama biz de 20 dakikada halletik dışarda hava aldık teyzesiiii1 saat yemek mi yicennn
bzi 20 dakikada hallettik mama işini
1 saat yemek mi yicennn
bzi 20 dakikada hallettik mama işini
canımm ben annemin yanında doğurmaya karar verdimkonyada kimsem yok, sadece kayınvalidemle de bu iş yürümez, istediğimi söyleyemem, yaptığı yemeği beğenmem, temizlik yap diyemem kadına... en iyisi annemin yanında bebeği doğurum mevlüdünü 40ında yapıp öyle konyaya gitmek... bakalım eşim de kabul ederse böyle yapacağım.
hemenn resimlerinize bakıyorumm... siz yazdıkça benim daha çok alasım geliyor yaaa
:
bi,z yemeğe kaçıyoruz öptük teyzoşlaaar
bu arada ben 8 aylık evliyken hamile kaldım (isteyerek) en erken davrananınız mı oldum yani
hımm ilk tahmin moonsun teyzemizden geldi
1-Moonsun Kız diyor
yokmu başka tahmin kızlarrr
canım aysunun verdiği bu gazla cumartesi herhalde
selam kızlar...bugün kızım hasta göndermedim okula ben de rapor aldım 1 günlük..akşam acile sabah da kulak burun buğaza gittik..orta kulak iltihabı olmuş(kulağını temizledi biraz dr. tabi antibiyoti başladık gene bu sene kreşe başladık çocuk hemen her ay antibiyotik aldı (Allah beterinden sakınsın tabi (
bu arada ben bi isim buldum sizce nasıl??
AYLİN:Hâle, Ay’ın Çevresindeki Işık Çemberi, Beyaz Işık, Ayla;
Ay’a Ait;
Ay Gibi Güzel, Ay Yüzlü
ben beğendim ama eşime beğendirtmek zor şimdi:))bakalım ayşam bi söyleyim ama kulağa hoş geliyor bir de anlamı da güzel..
kızım 2 isimli buna tek isim koysak haksızlık etmiş olur muyuz sizce??Annelik bi garip ya olur olmadık şeyler aklına geliyor insanın:)
kızlar bırsey soracam bebegınızın hareketlerını hıssedıyormusunuz ben ıkı hafta once yavas yavas hıssedıyordum sımdı dahada arttı yanı once ben hıssederken sımdı esımde hıssedebılıyo sizin bebişleriniz nasıl......
Canlarım biz yemek yiyiyoruz evden getirdiğimiz sebzeleriöptümm sizi masama geçince yazarım
:))))))dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diye
önemli olan ruh ikizini bulabilmek tatlım
ben eşimle tanışmadan rüyamda gördüm rahmetlik babam yanındaydı eşimin ve eşim elelrimi tuttu ve bana seni çok seveceğim hemde çook dedi
bu rüyanın haftasına eşimle tanıştım ben
allah hayırlara çıkarsın inşş canım benim rüyalarım da çok çıkardı ama ben bu bebekle alakalı rüya görmedim hiçç
valla bende merak ediyorum millete öyle bir elektirik veriyorum ki herkesler merak ediyorlar tanıyan tanımayan
tanımadığın ve sana iyiliği dokunmayan bir kişi için dua edersen kesin kabul olurmuş öyle derler şöyle bakıyorum herkes benim için dua ediyor rabbim hayırlı olanı versin inşş
ama ama biz de 20 dakikada halletik dışarda hava aldık teyzesiiii
ben bazen esıme kzııyorum gıdıyorum ben annem benım her ıstedıgımı yapar dıyorum ama doğum ıcın ızın vermezler cunku kayınvalıdemle karsılıklı oturuyoruz.o konuda hem fıkırım kayınvalıde anne gıbı nazlamaz bakamaz.bıde ben hasta bıle olsam aglarım sızlarım kımse cekemez benı yanı.ama annem alzeımer hastası anannemle yasıyo oda 74 yasında ama bebek gıbı.ama doğuma anneannemle beraber gelıcek yanıma.2 ay yollamıcam valla:))annem hem bebıse hem mınıye (anneannem) hem bana bakcak.:))inşallah eşin musade eder de annenın yanınada doğum yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?