2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diye

canım ben cok net hısseıdyroum tekmelıyor artık beni sıpa 2ncı bebıs oldugu ıcın erken hıssetmıstım zaten 13 haftada sımdı artık güçlendi hareketler

estagfurullah canım kariyer sayılmaz devlet işine girebildim işte onu da evlendikten sonra eşimin ısrarı ve desteğiyle yoksa eski işimde devam ederdim hatta oglumdan sonra kesin bırakırdım bile sadece gec karsılastık esımle kısmet oyleymıs ama hep derdım erken tanıssaydık sımdıye cocuklar büyürdü felan diye

kız bulemsu sonradan gelmedim ki:)adımı değiştirdim ya ben:)nisanur38 di adım..listeye de bakmadım bayadır listede adımı değiştirirsen sevinirim bu arada
ama pek bi paylaşımda bulunamıyorum ..malum zamanım hiç olmuyor işte bugün gibi işe gitmediğim zamanlar olursa o zaman ancak katıllıyorum..ama yine de her yazdığıma 1-2 de olsa cevap alıyorum:13:
kızım iyi arada ateşleniyor yine..ilaçlarını verdim çorbamızı da içtik..kanepede uyuyakaldı şimdi yatağımıza götürcem onu gündüz uykumzu uyuycaz inş.

dinlen bol bol canım inş kötü bişey olmaz benim sıpamda geçenlerde doğum kanalına ayaklarını koymuş herhalde ön incele yaptı nerden nasıl çıkış yapacağım diye

ben bir düsük yaptıgım ıcın kı dusen cocugumda aynı bu haftalarda düstü bu yuzden cok korkuyorum ozellılkle bu haftalarda...allah hepimizin bebeklerını korusun...

önemli olan ruh ikizini bulabilmek tatlım
ben eşimle tanışmadan rüyamda gördüm rahmetlik babam yanındaydı eşimin ve eşim elelrimi tuttu ve bana seni çok seveceğim hemde çook dedi
bu rüyanın haftasına eşimle tanıştım ben

canım ruyayı ayrıntılarıyla anlatmıcam ama ben bu bebegımın cınsıyetını daha 3 aylıkken ogrenmısıtım erkek olacagını ..ve doktora gıtmeden once ruyamda gormustum en azından erkek cocuga ısaret olan bazı seyler vardır ve kendı cocugumda gordugum seyı senın ıcın yattıgımnda gordum ama ne kadar dogrudur bılemem ama genelde rüyamda dogru cıkar hayırlısı olsun ınsaalh ama oglun olacakmıs gıbı gelıyo bana ben oyle hissediyorum...

kız nickin değiştiğini ben nerden bileyim ben seni benden sonra geldin diye biliyordum yazını öyle hatırlıyorum yada:26:
bol bol dinlendir kızını canım sende sarıl yatın beraber öylesi çok zevkli oluyor

ben bir düsük yaptıgım ıcın kı dusen cocugumda aynı bu haftalarda düstü bu yuzden cok korkuyorum ozellılkle bu haftalarda...allah hepimizin bebeklerını korusun...
aminnn canım ....korkarak kötü olanı isteme canım inşş bişey olmaz bebişine sen iyi olanı düşün iyi olanı iste rabbim bizlere neler vermez ki

allah hayırlara çıkarsın inşş canım benim rüyalarım da çok çıkardı ama ben bu bebekle alakalı rüya görmedim hiçç
valla bende merak ediyorum millete öyle bir elektirik veriyorum ki herkesler merak ediyorlar tanıyan tanımayan
tanımadığın ve sana iyiliği dokunmayan bir kişi için dua edersen kesin kabul olurmuş öyle derler şöyle bakıyorum herkes benim için dua ediyor rabbim hayırlı olanı versin inşş

evet canım iyi yapmışsınız Allah anneli babalı büyütsün evlatlarımızı

ben çok acıktım yemeğe kaçıyorum gelirim 1 saate öptümm

1 saat yemek mi yicennn
bzi 20 dakikada hallettik mama işini

canımm ben annemin yanında doğurmaya karar verdim konyada kimsem yok, sadece kayınvalidemle de bu iş yürümez, istediğimi söyleyemem, yaptığı yemeği beğenmem, temizlik yap diyemem kadına... en iyisi annemin yanında bebeği doğurum mevlüdünü 40ında yapıp öyle konyaya gitmek... bakalım eşim de kabul ederse böyle yapacağım.

hemenn resimlerinize bakıyorumm... siz yazdıkça benim daha çok alasım geliyor yaaa

canım kanaman durdu diye sakin kendini yorma... aynı şekilde dinlenmene devam et canım.

ayy ne güzel yaa maşallah subhanallah

eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor

Ah keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)

Teşekkürler

ay çok teşekkür ederiz teyzoş bu meraklı annenin merakını gider Allah razı olsun bebeğini sana bağışlasın RAbbim

ben bazen esıme kzııyorum gıdıyorum ben annem benım her ıstedıgımı yapar dıyorum ama doğum ıcın ızın vermezler cunku kayınvalıdemle karsılıklı oturuyoruz.o konuda hem fıkırım kayınvalıde anne gıbı nazlamaz bakamaz.bıde ben hasta bıle olsam aglarım sızlarım kımse cekemez benı yanı.ama annem alzeımer hastası anannemle yasıyo oda 74 yasında ama bebek gıbı.ama doğuma anneannemle beraber gelıcek yanıma.2 ay yollamıcam valla:))annem hem bebıse hem mınıye (anneannem) hem bana bakcak.:))inşallah eşin musade eder de annenın yanınada doğum yapabılırsın

hımm ilk tahmin moonsun teyzemizden geldi
1-Moonsun Kız diyor
yokmu başka tahmin kızlarrr

canım aysunun verdiği bu gazla cumartesi herhalde

ben erkek diyorum senin için. bir his gelmedi attım bende napayım

güzel isim. bence tek isim daha iyi çocuk için. haksızlık olmaz be canım.

bende hissediyorum arada bir pıt pıtlarını.

Canlarım biz yemek yiyiyoruz evden getirdiğimiz sebzeleri öptümm sizi masama geçince yazarım

afiyet olsun.

:))))))

vayyy be. çok hoşuma gitti. kısmet işte yaa :))

bizi eşimin bir arkadaşı tanıştırdı. onu ilk gördüğümde onunla evleneceğim içime doğdu. 2 hafta sonra evlenmeye karar verdik ama 2 sene sonra evlendik. :)))

bende merak ediyorum seniiiiii

çıksın şu test artıkkkkkkkkkkkkkk

ama ama biz de 20 dakikada halletik dışarda hava aldık teyzesiiii

peki o zaman

yürüyüş yapsaydın bari.. hava miss gibi...

hmm anladım canım. inşallah annen yanında olur ne diyim... benim kayınvalidem "yeter ki sen iste esra, herşeyi yaparım" cinsinden biri... ama söyleyemiyosun işte. annen gibi kimse bakamaz sana...
eşimin problem edeceğini sanmıyorum, ben çok nazlıyım çünkü. ilk başta yaa esra ne gerek var falan dese de sonunda izin verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…