2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bebişler siz duymayın bakimm +18 lik konular bunlar siz daha -18sinizzz

canım yaa yazık adama o daha çok kasmıştır

ben düğün gecesinden önce evli birkaç kişiye sordum nasıl kolay mı diye bana hiç korkma sinek ısırıgı gibi amn Allahım ne sineği sankiiii 30 tane eşşek arısı sokuyor

biz o gece 3 kez denedik 3ündede çok kastım olmadı eşim uyuyalım dedi bende tamam dedim sonra sabah 6.30 da oldu :94::94::94:

o gecenin ertesi gün sabahına da kayınvalidemleri karşımda görmek delirtti beni ama napıcaksın

1-moonsun kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-?
6-?

bencede kız tatlımmm

ayyy yazık adamcğıza tatlım yaa sizinki gerdekten çok müsabakaya dönmüş, yatak orası kuzum beniimm, ring değil dövüşülmez meşk edilir

kadının fendı dıyosun)))

aynen... ama şimdiki aklım olsa çok farklı yaşardım o geceyi.. hemen olsun bitsin istiyosun, malesef o yüzden çıkıyor sorunlar. kendimi sakin sanıyodum ama o kadar stres yapmışım ki, eşim bi ara içerde kalıcam diye korktum diyor delüm doktora gittik ertesi günü iltihap kapmışım. doktor en az 1 ay yasak dedi, neee! diye bi bağırdım ben :18: çıkınca eşim beni sakinleştiriyo "bebeğim nolucak, yapma böyle, önümüzde yıllar var" diye... neyse ki 10 gün sonra iltihap falan kalmadı... sonra doktor kesinlikle kayganlaşmadan yapmayın dedi, bi de krem verdi de rahatladık... ama o 10 gün çok zor geçmişti benim için

kızım kocan bağırsın sen niye bağırıyorsunnn

benimm 3 gun kanamam oldu tam kesildi devam dedik ilişkide yeniden olmuscasına kanadı

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız

kız ağır basıyoo bakalım doktor amca ne dicekk

haha kayınvalıde supermıs.bızımkıde hıc sormadı naptınz ne ettınız dıe.bızım 2 dugun oldu ılkıı antalyadaydı ertesı gun hemen ıstanbula gelecegımız ıcın bız geceyı otelde gecırdık sabahın 7.30unda babamlara geldık amcamlar gıdeceklerdı onları görelım dıye.zaten orda denemedık bııle.2.sı ıstanbuldaydı zaten gece 3te yatmıstık yıne bısı olmamıstı busefer sabah kalkıp bız kayınvalıdeye gıttık cunku annem ordaydı :)) antalyaya döncektı yanı kaynana bızı degılde bız onları kovaladık gıbı bısı oldu.dusunuyorumda ne komık evlenmısımm:))

bısı sorcam bı ara burda facete grup acalım muhabbetı olmustu öle bı grup acıldımı

ilk baslarda cok oluyor sonra azalıyor ya bu ılıskıler.dıodumkı kocama ne o artık benı sevmıyomusun begenmıyomusun ıstemıyomusun bıktınmı felan dıodum oda dıodukı hayatım kacmıyosun ya ne gerek vra sureklı yıpranmana dıodu ben bu kocayı yerım ya:))) senın esının hesabı önunuzde yıllar var:))

kuzum sana zor geçtiyse kocan napsın yazık
ben hiç acı çekmyenlerdenim oldu da bitti maşallah yani

kızlarr kız ismi olarak gökçe çok hoşuma gdiyor sizce nasılll

hayır açılmıcak canım biz burdan devam edicezz

merhabalar,
ben de Kasım annesi olacağım kısmetse, zaman zaman foruma girip okuma fırsatım oluyor ancak sürekli takip edemiyorum maalesef öncelikle Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar.

benim de bir kızım var ikinci bebeğim olacak inşallah, en son 12.haftada gittik doktora ve doktor kız tahmininde bulundu hatta emindi diyebilirim:) haftaya tekrar kontrolüm var 16-17.haftam olacak genel olarak ilk tahminler tuttu mu sonradan değişiklik olan oldu mu merak ediyorum.

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek

canımm hoşgeldinnn aramıza kendini tanıtırmısın

kilo boy
çalısıyormusun
ilk çocuk mu
SAT
beklenen doğum tarihin

doktor banada kız dedi 13 + 4 de gittik bakalım kesinleşecek 16 haziranda hayırlııs olsun canım yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…