2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
=moonsun88Kayınvalidenle kayınpederin numunelikmiş, ne o öyle ya, el ele geredeğe sokmak, sırtına da yumruk vuracaklar mıymış???

hahahahahha öyledir benimkiler kocamda bıkmış durumda ama anne baba napayım diyor canım yaaa

aa 16 haziranda kesinlesecek senin kinin cinsiyeti belli mi yorum yaptımı doktor

hahahahahha öyledir benimkiler kocamda bıkmış durumda ama anne baba napayım diyor canım yaaa

aa 16 haziranda kesinlesecek senin kinin cinsiyeti belli mi yorum yaptımı doktor

2 hafta önce gittiğimde cinsiyet dedim daha erken bir dahaki gelişe dedi %10 bilem şu ihtimal demedi...
Beklemedeyiz anlayacağın...

görünce bir taraflarımı artıyor anlamıyorum ben kız olmasaydımda kocam kabul ettikten sonra kimseyi ilgilendirmiyor Allaha şükür öyle birsey yoktu ama olsada kime ne değil mii saçmalık
kaynanam o gece karışmadı ama sonra bana eşimin kapaması olduğumu ortada kaldığımı bile söyledi oysa çarsafı görmüştü bile sonradan söylemedim dedi
eşim yüzüne bakmadı bana söylediği söz yüzünden gitmiş babannesine böyle böyle demiş diye anlatmış babannede ben onun çarsafını görmedim oğlum babana kendini yutdurdu demiş benim çarşafıda ondan görmek istemiş

moonsun88 ay canım deşhetle okudum başına gelenleri. bu ne cahillik, karı koca arsına girilmez böyle. erkek tamam derse kaynanaya laf düşmez. gelin oluyorsun seviniyorsun sözde birde bunlar yüzünden geriliyorsun. gelde şey yap yani. zor bir olay.

benim kayınvalidemde eşimi uyarmış, kızın canı istemezse üzerine gitme, sakın kızı üzme diye. canım benim ya pek düşüncelidir.

ayyy seninkide bir acayip one ne oluyor yaaa, bu kadınlar çok fena anam. bide koca adamı yanında yatırması tuhafıma gitti ya neyse

yaa bi kere en baştan bu özel hayat... mahremim benim yatak odam... bunun teşhir edilmesi bile dinimizce haram sayılıyor.

yemek mi yaptırıcak mış, oldu gerdeğe de beraber girseydiniz

ya cahıllık basa bela ıste ya

ben bı muddet ayrılıyorum kızlar aranızdan kımbılır kac sayfa gecmıs olcaksınız ben gelene kadar görusuruzzz öpuldunuzz

evet canım normal kayısı çok işe yarıyor:)

Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu

Detaylı ultrason 20. haftadamıydı ? yanlışmı hatırlıyorum ben ?

20. haftadan itibaren girebilirsin canım, benim cumartesi detaylı ultrasonum var:) benim doktor ben 18-19 da alıyorum dedi:)

aayyyy alemsiniz neler konuşmuşsunuz öyle yerim sizleri +18'ler sizi:)

maşallah valla

banada sinek ısırığı gibi dediler o nasıl bir sinekse?? benim 20 gün olmadı denedik denedik en son 4. doktorda dedim ki bunun acısız ir çözümü yok mu cerrahi müdahale ile açalım dediler şükrettim:) uyutup açtılarda rahatladım:)

oyy geçmiş olsun kuzum:)

ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin

ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm

o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti

merwecik_20 kullanıcısından alıntı

hehe yakamıza kırmızı gul nasıl olur:)) ya orda meydan gıbı bı yer vardır mutlaka zaten herkes göbeklı olacagından bırbırımızı tanımamız acısından kolay olur tabı telefon numaralarını alıp vermemız lazımkı bulusulacak gun bı aksılık olmasın.mesela 5 kısı oluruz bukadarız der alısverıse baslarız 6.gelınce yazık olur bakr bakar kımseyı göremes

süper yaaa kırmızı gül takalımmm ay süpersniz kızlar yaaa

bende gelebilirim ama ne zaman her zaman uymayabilir haziran 8 inde tatile çıkıyorum ama istanbula uğrayabilirmiyim bilmiyorum hem daha erken :))) bişielr almak için çok acele etme

kız eşim babannesinin yanında büyümüş bu yüzden beraber yatarlarmış kaynanamın ağzına bakıp canımı yakmadı ama babannesini yüzünden çok kapıştık birde kadını hastaneye götüren ben ev işini yapan ben
eşim şimdi evine bile gitmeme müsade etmiyor anladı neyin ne olduğunu ama en güzel günlerim olması gereken zaman onlar yüzünden heba oldu gitti
rabbim kızlarımı iyi insanlarla karşılaştırsın
şeytan kayınvalidenle aranıza girmesin canım canım valla imrenerek okuyorum

bende gelebilirim ama ne zaman her zaman uymayabilir haziran 8 inde tatile çıkıyorum ama istanbula uğrayabilirmiyim bilmiyorum hem daha erken :))) bişielr almak için çok acele etme

şekerim benim 16.sında kesinleşecek cinsiyet ondan önce alamam zaten o gün hem nasıl gezicez hem nasıl oturucaz yahuu benim kocişte peşime takılır onu nereye atarım bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…