bende salmam şekerim kocişimm hayret eder nasıl tutuyorsun diye sıkıştırır beni rahat ol diye ama yapmam daha dgrusu yapmazdım şimdiii hamilelikte gaz geliyr salınıyor nasıl oluyor anlamıyorummm
kızlar ya hazır laf lafı acıyoken 2 gundur kafama takılan bıseyı daha önce anne olmus arkadaslara sormak ıstıyorum bız sımdı fanfınıfınfon yapmıyoruz bıze yasak.hoş yasak olmasada benım kocişe ters öle seyler çocuk benımle tanısmadan baska seyle mı tanıssın dıyor:))
benım sorum doğumdan sonra sayet normal doğum olursa ılk ilişkımı nasıl yasıcam ya zaten geredği bıle zarzor hallettmıstım hamıle kalmadan önce bıle kasılırdım o derece yanı.2 gundur delı gıbı bunu dusunuyom canım cok mu tatlı ne
bıkere doktora gtmıstım doktor vajınal usg bakcak kasıyorum kendımı bayan doktordu dıokı hadı bebegım ac bıraz benı tahrıkmı etmeye calısıyo napıyosa:)) dedım kusura bakmayın buen gerılıyorum evde de böle hastaneye özel deıl dedım yazık adama dıo.bacak kaslarım cok kvvetlıymıs 15 sene judo yaptım cunku
neyse kocıse dedım doktor böle dedı sana yazıkmıs dıe o da dıokı tabı yazık çin seddi geciyoz mubarek dıoo
velhasıl nolcak bu doğumdan sonrakı ılk ılıskı acı var mı acı
gelddim geldimde yine bi sürü sayfa ilerlemiş okuyorum napıyım ayrıca bende yedim ve yürüdüm kuzucum zaten yemekte güzel bişi yoktu çorba içtim yoğurt yidim
bu arada hani tahminler kuzular
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?
gelddim geldimde yine bi sürü sayfa ilerlemiş okuyorum napıyım ayrıca bende yedim ve yürüdüm kuzucum zaten yemekte güzel bişi yoktu çorba içtim yoğurt yidim
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?
isim dusundunuzmu kıza bı aylın ısmı gecıyordu ama kımın bebegı ıcın onu cıkartamadım pek.aylin ismini bencde cok severım
aylin ayça gideri var sıze yanı:)
Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu
Detaylı ultrason 20. haftadamıydı ? yanlışmı hatırlıyorum ben ?
isim dusundunuzmu kıza bı aylın ısmı gecıyordu ama kımın bebegı ıcın onu cıkartamadım pek.aylin ismini bencde cok severım
biz çoğumuz çalıstıgı için maalesef uyuyamıyorz gunduzleri eger bende evde olsaydım canım kesin uyurduummm
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?
tatlım kocişinin mantıgına bayıldımmmne alaka yavrum ya çocuk nerde o iş nerdeee ben dayanamam kocişimde dayanamaz haftada yada 2 haftada 1 kez normal yanii bence devam edin sen soğursun bu kez ilk başlarda bendede çok acı oluyordu eğer şimdi yenemezsem hiç yapamam dedim zorladım ve başardım şimdi iseee koca kacıyor benn kovalıyorummmm
15 sene judo mu kocişin korksun senden
çin seddini geçiyormu hahahahhaha
tatlım kocişinin mantıgına bayıldımmmne alaka yavrum ya çocuk nerde o iş nerdeee ben dayanamam kocişimde dayanamaz haftada yada 2 haftada 1 kez normal yanii bence devam edin sen soğursun bu kez ilk başlarda bendede çok acı oluyordu eğer şimdi yenemezsem hiç yapamam dedim zorladım ve başardım şimdi iseee koca kacıyor benn kovalıyorummmm
15 sene judo mu kocişin korksun senden
çin seddini geçiyormu hahahahhaha
sımdı yasak ama tatlım bıze ya.evet yapamam dedıkce yapamıyosun zaten.tam alışlara alışmıştım kı bebek oldu:))evet mıllı judocuydum ben.ben şişkoyum kocısımde dal gıbı gerdek o yuzden zor oldu zaten ay anlatcam dayanamıcam:)) sımdı tam kıvama gelıyo tam gerdek olcak esımde cok anlayıslıdır ve sakındır.tam ısınma turları baslıyo bıraz bı acı olunca ben bunu kollarımla tutup bı atıyodum ustumden canım yanıyo dıye.ee ben ondan kuvvetlıyım ya garıbım sabrettı ya 4-5 gun sonra ancak olabıldı oda artık kocamı tutup ıtmedım acıyınca yatagı felan tutup ıtıyodum.öle yanı bunlar +18:))
ilk ultrason resminden bana kız gibi gelmişti içime öyle doğmuştu yani kız diyorumgelddim geldimde yine bi sürü sayfa ilerlemiş okuyorum napıyım ayrıca bende yedim ve yürüdüm kuzucum zaten yemekte güzel bişi yoktu çorba içtim yoğurt yidim
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?
22 haftada daha iyi oluyormuş canımKızlar benim yine unutkanlığım tuttu
sımdı yasak ama tatlım bıze ya.evet yapamam dedıkce yapamıyosun zaten.tam alışlara alışmıştım kı bebek oldu:))evet mıllı judocuydum ben.ben şişkoyum kocısımde dal gıbı gerdek o yuzden zor oldu zaten ay anlatcam dayanamıcam:)) sımdı tam kıvama gelıyo tam gerdek olcak esımde cok anlayıslıdır ve sakındır.tam ısınma turları baslıyo bıraz bı acı olunca ben bunu kollarımla tutup bı atıyodum ustumden canım yanıyo dıye.ee ben ondan kuvvetlıyım ya garıbım sabrettı ya 4-5 gun sonra ancak olabıldı oda artık kocamı tutup ıtmedım acıyınca yatagı felan tutup ıtıyodum.öle yanı bunlar +18:))
inş. canımm Allah korusun bende kış bebeğiyimevet şekerim sanki 1-1.5 aylıkken yapıyorlar
kızlar bizim bebekler kış bebeği olucak umarım kimse grip olmaz ay aklıma geldi çok tehlikeli ya Allah korusun olmadı biz 4 aylıkkken yapalım
selam kızlar...bugün kızım hasta göndermedim okula ben de rapor aldım 1 günlük..akşam acile sabah da kulak burun buğaza gittik..orta kulak iltihabı olmuş(kulağını temizledi biraz dr. tabi antibiyoti başladık gene bu sene kreşe başladık çocuk hemen her ay antibiyotik aldı (Allah beterinden sakınsın tabi (
bu arada ben bi isim buldum sizce nasıl??
AYLİN:Hâle, Ay’ın Çevresindeki Işık Çemberi, Beyaz Işık, Ayla;
Ay’a Ait;
Ay Gibi Güzel, Ay Yüzlü
ben beğendim ama eşime beğendirtmek zor şimdi:))bakalım ayşam bi söyleyim ama kulağa hoş geliyor bir de anlamı da güzel..
kızım 2 isimli buna tek isim koysak haksızlık etmiş olur muyuz sizce??Annelik bi garip ya olur olmadık şeyler aklına geliyor insanın:)
canım geçmiş olsun güzel isimler
kızlar okadar akıcı konusuyorsunuz kı sankı bı cafede oturmus sohbet edıyo gıbısınız masallah:)) ıstanbuldakı kızlar toplasıp emınönuye mı gıdıcek bakıımm:))
ben antalyadan ıstanbula gelın geldım bu yıl annemın yanına gtmıcem bebısım 5-6 aylık olunca gıtcem dun anneme dıom kı bebegın dısı kac ayda cıkıyo antalyaya gelısımı o tarhe denk getrelım mevlutu orda yaparız dıyorum bunumu dusunuyosun allahım ya dıoo
annem akrabamızın bebegı ıcın bebek sekerı yaptı banada yapcaktı dedım emınönuye bakım burda fıyatlar daha uygundur alır yollarm malzemeyı dedım
bebıse aldıgım hastane cıkısı takımı geldı bugun cicişlere eklemıstım fotosunu anam bunlar elım kadar bısey ya 0-3 ay yazıyo bukadarcık mı doğcak cocuumuzz
biz tanısalı 6 sene oldu 2 senedır evlıyız ılk bebısımız olcak
slm canımm, çok akıcıyızz sorma hatta bazen bu kdar akmasa diyorumm yetişemiyorumm ayolllbir yere gitmeye gelmiyor
sadece istanbullar değil etraftanda gelebilen gelse alışverişe gitsek diyordukkkk
Canlarım biz yemek yiyiyoruz evden getirdiğimiz sebzeleriöptümm sizi masama geçince yazarım
afiyetler olsun balımmmbizde yedikk geldikk anneme gittik yeme maamcıklar yapmısss
Merhaba Kasım anneleri, nasılsınız, uyku düzeniniz nasıl? Ben hala gece çok kalkıyorum son 2 gündürde yorgun hissediyorum işin aslı. Bu arada şişkinlik, kabızlık sorunu yaşayanız var mı? neler yapıyorsunuz? Ben hergün iki tane gün kurusu kayısı yiyorum ılık su içiyorum. Son iki gündür sabahları tartılıyorum ilk gün 600 gram 2. gün 400 gram ağır çıktım toplamda 1 kilo almış görünüyorum, onada canım sıkılıyor ağırlıkmı şişkinlik mi kabızlığın etkisi mi bilemiyorum ama gereksiz kilo almışım gibi hissediyorum. Kabızlığa çözüm bulanlar çözümlerini yazarsa çok sevinirim, ben çok su içiyorum , sulu gıdalar alıyorum yani böyle çözemedim.
canım hamileliğim ilk aylarından beri hiç olmamıştım 3-4 gündür bende de şişkinlik ve kabızlık var, doktora sorduk elevit yapıyormuşşbu gün biraz daha iyiyim geçer gibi olduu
bende salmam şekerim kocişimm hayret eder nasıl tutuyorsun diye sıkıştırır beni rahat ol diye ama yapmam daha dgrusu yapmazdım şimdiii hamilelikte gaz geliyr salınıyor nasıl oluyor anlamıyorummm
nee
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?
kız senin kızz :)
Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu
22 dedi bana doktorumm
ayy inanmıyorum yaaa garibim yazık adama, her an yumruk yiyebilir diye senden çok kasılmıştır eminimbizimkinde ben hep üstte oldum bütün kontrolü elime aldım o gece
ay bir yemeğe gidiyorum yetişemöiyorummmmmmm ayolll bır bır bır
inş. canımm Allah korusun bende kış bebeğiyim
canım geçmiş olsun güzel isimler
slm canımm, çok akıcıyızz sorma hatta bazen bu kdar akmasa diyorumm yetişemiyorumm ayolllbir yere gitmeye gelmiyor
sadece istanbullar değil etraftanda gelebilen gelse alışverişe gitsek diyordukkkk
afiyetler olsun balımmmbizde yedikk geldikk anneme gittik yeme maamcıklar yapmısss
canım hamileliğim ilk aylarından beri hiç olmamıştım 3-4 gündür bende de şişkinlik ve kabızlık var, doktora sorduk elevit yapıyormuşşbu gün biraz daha iyiyim geçer gibi olduu
nee
kız senin kızz :)
22 dedi bana doktorumm
ben bu alısverıs ısını cok tuttum ama tarıh olarak nezamanı dusunuyorsunuz ona göre alışverıs ıcın para ayırmamız gerekır tarıhını bılırsek super olur kımler katılcaksa herkese uygun bır zaman belırleyebılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?