2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu

Detaylı ultrason 20. haftadamıydı ? yanlışmı hatırlıyorum ben ?

tatlım kocişinin mantıgına bayıldımmm ne alaka yavrum ya çocuk nerde o iş nerdeee ben dayanamam kocişimde dayanamaz haftada yada 2 haftada 1 kez normal yanii bence devam edin sen soğursun bu kez ilk başlarda bendede çok acı oluyordu eğer şimdi yenemezsem hiç yapamam dedim zorladım ve başardım şimdi iseee koca kacıyor benn kovalıyorummmm

15 sene judo mu kocişin korksun senden

çin seddini geçiyormu hahahahhaha

Seninki bu kadar sakladığına göre kızın olacak canım ... Yani bence kız

bencede kız tatlım cok tatlı mınıcık burunlu oyy yerım onun burnunu

isim dusundunuzmu kıza bı aylın ısmı gecıyordu ama kımın bebegı ıcın onu cıkartamadım pek.aylin ismini bencde cok severım

aylin ayça gideri var sıze yanı:)

aylin miskokulum koyucak canım ben herkeslerden farklı isim istiyorum ama kocişede begendiremiyoruz

kızlarrr lierac kremim gelmişşş gözyaşlarımı duymuşlar hemencecik yollamışlarrr

1-moonsun kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-?
6-?

1-moonsun kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-?

Son düzenleme:
1-moonsun kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-?
6-?

isim dusundunuzmu kıza bı aylın ısmı gecıyordu ama kımın bebegı ıcın onu cıkartamadım pek.aylin ismini bencde cok severım

aylin ayça gideri var sıze yanı:)

aylin miskokulum koyucak canım ben herkeslerden farklı isim istiyorum ama kocişede begendiremiyoruz

kızlarrr lierac kremim gelmişşş gözyaşlarımı duymuşlar hemencecik yollamışlarrr

biz çoğumuz çalıstıgı için maalesef uyuyamıyorz gunduzleri eger bende evde olsaydım canım kesin uyurduummm

aynenn...ohhhh bütün gün yatak keyfiiiii, missssssssss

erkek diyorum ben bu sefer

valla çocukcağız çinseddine benzetmişse acırım valla

benim kocim yanımda olsa biz 3 gün bile dayanamayız, 2 gün ara yeterli

sımdı yasak ama tatlım bıze ya.evet yapamam dedıkce yapamıyosun zaten.tam alışlara alışmıştım kı bebek oldu:))evet mıllı judocuydum ben.ben şişkoyum kocısımde dal gıbı gerdek o yuzden zor oldu zaten ay anlatcam dayanamıcam:)) sımdı tam kıvama gelıyo tam gerdek olcak esımde cok anlayıslıdır ve sakındır.tam ısınma turları baslıyo bıraz bı acı olunca ben bunu kollarımla tutup bı atıyodum ustumden canım yanıyo dıye.ee ben ondan kuvvetlıyım ya garıbım sabrettı ya 4-5 gun sonra ancak olabıldı oda artık kocamı tutup ıtmedım acıyınca yatagı felan tutup ıtıyodum.öle yanı bunlar +18:))

ayy inanmıyorum yaaa garibim yazık adama, her an yumruk yiyebilir diye senden çok kasılmıştır eminim bizimkinde ben hep üstte oldum bütün kontrolü elime aldım o gece

ilk ultrason resminden bana kız gibi gelmişti içime öyle doğmuştu yani kız diyorum

Kızlar benim yine unutkanlığım tuttu

Detaylı ultrason 20. haftadamıydı ? yanlışmı hatırlıyorum ben ?
22 haftada daha iyi oluyormuş canım

adamı atıp tutmuşsun demek ki
canım bünyene göre değişir şimdiden takılma bence sen bunlara hersey olması gerektiği ve yaşanması gerektiği gibi olur emin ol

ay bir yemeğe gidiyorum yetişemöiyorummmmmmm ayolll bır bır bır

2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…